Nje pietje per ART-istet.

Dua

Primus registratum
Re: Nje pietje per ART-istet.

Hmmmm, mire po une po cfare mendoni per vleren e nje kryevepre artistike?! Cka duhet te permbaje brenda vetes nje art i mirefillte per te patur peshe? Une ende po vras mendjen per kete dhe nuk kam nje pergjegje te kenaqshme. Cfare mendoni ju? A eshte e mjaftueshme qe arti te vleresohet vetem si "i bukur" pa patur nje mesazh te forte human.....dhe si, si mund te arrihet kjo?

....nga Dua

Nei

Primus registratum

Fillimisht postuar nga faithless:
[qb] besimi i perket njeriut te dobet [/qb]
:eek: Besimi tek ty si faithless apo te Pitagora si teorems me nam? :eek:

Herkuli

Primus registratum

lereni artin
merruni me buken!
Nese doni te merreni me buken, merruni me artin!

pippo

Primus registratum

ç rendesi ka se te kush beson problemi qendron tek besimi karakteri i dobet ka nevoje per nje drejtim dikush o diçka qe ti orientoje eksistenzen

Nei

Primus registratum

[qb] ç rendesi ka se te kush beson problemi qendron tek besimi karakteri i dobet ka nevoje per nje drejtim dikush o diçka qe ti orientoje eksistenzen [/qb]
E thua me bindje. Gati gati beson ate qe thua. Mireseerdhe tek te dobetit /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

pippo

Primus registratum

secili nga ne ka dobesit e veta jo per gje po po mos ti kishim nuk do ishim me qenie njerezore

Nei

Primus registratum

[qb] secili nga ne ka dobesit e veta jo per gje po po mos ti kishim nuk do ishim me qenie njerezore [/qb]
Me ne fund rame dakort. /pf/images/graemlins/wink.gif

Nei

Primus registratum

[qb] thanks god [/qb]
Nuk di pse me tingellon pak pa vend e thene nga ty kjo shprehje... /pf/images/graemlins/laugh.gif
Kjo sme pengon te jem dakort me ty ama /pf/images/graemlins/tongue.gif

pippo

Primus registratum

eeeeeeeeeeee kujton se mbaroj me kaq ti nejse ja qe gabove prap shume siperfaqsore ti vajze pse e lidhe direkt nickname-in tim me besimin tek zoti mahhhhh boooo une nuk besoj ne te tjera gjera sforzohu pak me shume kur pergjigjesh /pf/images/graemlins/smile.gif /pf/images/graemlins/smile.gif /pf/images/graemlins/blush.gif /pf/images/graemlins/blush.gif :mad: :mad:

Nei

Primus registratum

[qb] eeeeeeeeeeee kujton se mbaroj me kaq ti nejse ja qe gabove prap shume siperfaqsore ti vajze pse e lidhe direkt nickname-in tim me besimin tek zoti mahhhhh boooo une nuk besoj ne te tjera gjera sforzohu pak me shume kur pergjigjesh /pf/images/graemlins/smile.gif /pf/images/graemlins/smile.gif /pf/images/graemlins/blush.gif /pf/images/graemlins/blush.gif :mad: :mad: [/qb]
Ne fakt kujtova se mbaroi :rolleyes:
Po sjam tu u sforcu se jam shum pertace :cool:

I love new york

Primus registratum

Fillimisht postuar nga *Essenza*:
[qb]
[qb] une dhe Picasso kemi bere te njejte shkolle [/qb]
Une s'i besoj asnje presje (edhe pse nuk ka :eek: ) ksaj/ktij faithless-it.
Jo per gje po Picasso do me kish folur per te... :eek: /pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]
ti duhet te kesh te drejte sepse Picasso me ka thene mua qe vetem ty dhe Ibrahim Kodren (piktorin e famshem shqiptar) njifte ainga shqiptaret. sigurisht pa me vene mua ne liste /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/wink.gif

pippo

Primus registratum

Nje miku im italian ka ne shtepi nje pikture te KODRES diçka shume e lezetshme

daywalker

Primus registratum

do te deshiroja te dija me shume per vitrazhet, kush ka dikush te thote per kete, dhe nese dikush di web faqe te tyre , le te me shkruaj .
ju mire[res ne bashkepunim.