Nje pietje per ART-istet.

gjekec

Primus registratum
Re: Nje pietje per ART-istet.

mos harro lal, 5 kendveshtrime dhe what you make of it too /pf/images/graemlins/laugh.gif

jula

Primus registratum

Ne fakt, artit eshte mire te mos i behen shume pyetje ne lidhje me domethenien, qellimin, moralin, etj. dhe te mos pritet as pergjigje se kthehet ne pedagogji .

Ne Muzeun e Artit(?) Modern ka nje "veper" qe, me falni, po paraqet sistemin tretes dhe te jashteqitjes se njeriut...
Personalisht do te kisha impulsin per ta hedhur ne ere (me gjithe pasojat ekologjike!) /pf/images/graemlins/laugh.gif , por them se nqs dikush e percepton si forme arti, eshte art pa dyshim.

Pra, mendoj se perkufizimin e artit i ngelet ta vendose shijuesi, jo krijuesi.

jula

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Next-:
[qb] Ose ose, a nuk mendoni se Universi eshte nje pjese arti ? :cool: [/qb]
Sigurisht, eshte nje kryeveper skizofrene: ikono-magjike dhe horrori.

Blendi

Primus registratum

Sigurisht jula
026-Dhermi-2000-780.jpg

jula

Primus registratum

Une nuk i kundershtoj dot njerezit qe kane te drejte. /pf/images/graemlins/wink.gif
Kam vene re se tek kjo foto te perplaset qarte para fytyres gjendja emocionale e dites...humbet i magjepsur tek deti ose perqendrohesh tek vetmia dhe shkretia e atij shpatit nga eshte marre pamja.
Ky qe version artistik i gotes plot/bosh. /pf/images/graemlins/smile.gif

Blendi

Primus registratum

Mua me duket sikur jam ulur vete ne njerin nga keta betonat. Eshte heret ne mengjes dhe degjohen vetem shpezet, me detin ben ca cudi se eshte aq i madh po nuk pipetin fare. Dielli kapercen malin e Cikes dhe te bie mbi shpatulla, do ta ndjesh shume shpejt si nis te pervelon, po nuk do cohesh te ikesh se do te te pelqeje.
Une jam komplet filoHimarjot keshtu qe mos ma merrni per Art. /pf/images/graemlins/laugh.gif

tirana

Primus registratum

Arti sipas trunit tim jo fort artistik eshte te shprehurit e emocioneve, ideve, mendimeve, kujtimeve personale apo kolektive, nepermjet tingujve, ngjyrave, levizjeve, formave etj etj menyra shprehjeje jo direkte.

jula

Primus registratum

Firme e bukur, Hirko.
E drejtperdrejte, shpotitese, e qarte.
Me kujton artin e Groucho Marx. /pf/images/graemlins/smile.gif
P.S.Kush ben batute mbi mbiemrin e ketij te fundit eshte trap. /pf/images/graemlins/laugh.gif

gjekec

Primus registratum

Ajo firma me lart actually is GAY /pf/images/graemlins/wink.gif . Bolet perdori per gjera te tjera plako jo per firma /pf/images/graemlins/laugh.gif

gjekec

Primus registratum

Fillimisht postuar nga jula:
[qb]
[qb] Ose ose, a nuk mendoni se Universi eshte nje pjese arti ? :cool: [/qb]
Sigurisht, eshte nje kryeveper skizofrene: ikono-magjike dhe horrori. [/qb]
again, is what YOU make of it hihihi

si jam sonte mer booo, mos dil njeri perpara se do e boj brime te zeze fare /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

tirana

Primus registratum

/pf/images/graemlins/laugh.gif
Na e boni hallall po firmen nuk e kisha pru ketu per t'mor pjese ne konkurs krijimtarie.

hahaha it sounds gay LOOOOL

gjekec

Primus registratum

hahaha, un po komentoja Julen plak mos ma merr per ters /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

tirana

Primus registratum

E ndrrova lal se po vje pranvera dhe po na morin per gay ne me t'miren stin dashnie /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

jula

Primus registratum

[qb] hahaha, un po komentoja Julen plak mos ma merr per ters /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Jula le ta marre ters, me nje fjale... :smash:
Une NUK e kuptova pse tingellonte ...ashtu.

jula

Primus registratum

Me falni, tani e kuptova. /pf/images/graemlins/blush.gif

tirana

Primus registratum

Fillimisht postuar nga jula:
[qb] Me falni, tani e kuptova. /pf/images/graemlins/blush.gif [/qb]
Nuk ke kuptu gjo Jula sepse i referopheshe firmes precedente Nigga, jo kesaja.. /pf/images/graemlins/laugh.gif

ciao ciao Rossana La Rossa :thumbsup:

jula

Primus registratum

Jooooo, e kisha kuptuar mire fare une po, para se te filloje "fshesa" ketu, mendoj se dhe kjo firma e tanishme, si te them, hmmm... :rolleyes:
Cmq nuk ve ne dyshim identitetin seksual te "compagno Silvestri"!
Ciao-ciao. /pf/images/graemlins/smile.gif