Nje DASHNORE apo Nje GRUA

Qerratai

Primus registratum
Re: Nje DASHNORE apo Nje GRUA

Ti psh ke zgjedhur vete O'Le, kjo eshte gje shume e vecante dhe e vleresueshme /pf/images/graemlins/smile.gif ( me te drejte, alamet guitar playeri tjeri /pf/images/graemlins/laugh.gif ... bacia la bimba e salutami L. )

Them qe dilema ngelet dicka e pazgjidhshme. Kjo sepse secili prej nesh ka ekzigjenca vetjake dhe te pangjashme me ato te kujtdo tjeter. Me grua nenkuptohet dikush qe kujdeset per cdo gje ne nje shtepi, ndersa dashnorja jep maksimumin vetem ne nje aspekt, ate seksual. Mire do ishte qe te ishim te gjithe pasionante dhe te mos binim pre e rutines, por ndodh shpesh qe nje çift martesen e konsideron si ARRITJE, nderkohe per mua eshte PIKENISJE.

Nuk eshte mashkulli ai qe i cakton rolin femres qe ka perkrah apo me te cilen ka nje lidhje/raport, jo ne menyre te drejtperdrejte te pakten. Ne shumicen e rasteve e dashura qe behet GRUA ( ne kuptimin ligjor te fjales, se per kete po flasim ) harron pikerisht ate qe ka qene me pare, pra DASHNORE e epshur dhe e zjarrte qe aq shume kenaqesi i dhuronte mashkullit te saj /pf/images/graemlins/laugh.gif. Ose ose, nje femer behet gruaja e burrit te vet /pf/images/graemlins/laugh.gif, por s'kujdeset per shtepine, nuk i ben darken atij, del me shoqet dhe s'lan rrobat etj etj (keto punet shtepiake i konsideroj pergjegjesi te te dyve, te kuptohemi. Por femra ka ca pergjegjesi me teper ne shtepi, duhet ta pranojme kete).

Pra, une uroj qe e dashura ime, ajo qe do behet shoqja e jetes sime (sa me pelqen ky percaktim), te mos humbase dashnorllekun e te mos lere pas doren gruallekun /pf/images/graemlins/laugh.gif. Eshte thene edhe me siper qe e mira do ishte qe femra te ishte shoqe, dashnore, ortake, partnere, grua, bashkeshorte etj etj dhe une jam dakord me kete utopine ketu /pf/images/graemlins/grin.gif

Edhe dicka te fundit: Mos harroni qe femra behet VECSE grua menjehere pas meno apo andropauzes ( varet kujt i del jashte perdorimit organi te parit /pf/images/graemlins/laugh.gif )

Dolores

Primus registratum

Labet e kan stil tarzani i bien gjoksit e bejne ver edhe grun e duan si ajo qe qe gjen tarzanin ne pyll edhe e shtron e ben njeri...pamvarsisht se nga brenda eshte cik kafshe /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif

Qerratai

Primus registratum

Kusho, prandaj i ka floket te gjata ai tendi e ? /pf/images/graemlins/lol.gif

Kondrapedali

Kondrapedali

Sa zgjateni juve me thon ate që o thon.

Dolke, pse faji im o që ne ca vende të tjera të vendit nuk ja thojnë na jeta /pf/images/graemlins/laugh.gif?

Le_Routard

Forumium maestatis

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
Mire e paska thene Shkodra po ne ca vende te tjera te vendit sikur nuk tingellon si shprehje popullore /pf/images/graemlins/laugh.gif

[/ QUOTE ]

Si shprehje e urt popullore mbase jo, por si shprehje troc fare duhet te ekzistoj qe cke me te. /pf/images/graemlins/laugh.gif

bebi

Primus registratum

ehhh

po mos na i kalxo vlerat se po ma myt laberia pastaj /pf/images/graemlins/laugh.gif po na pushton /pf/images/graemlins/laugh.gif

ku, si, tek, qysh ke kene ti /pf/images/graemlins/pickellonja.gif

Kondrapedali

Kondrapedali

Vërdallë, mirë, n'shpi teme, si gjithmon /pf/images/graemlins/laugh.gif.

/pf/images/graemlins/kiss.gif /pf/images/graemlins/kiss.gif sa me ngrof pak muhabetin.

Labt na mytën me koh Blue, tesh duhet m'i ni frymën /pf/images/graemlins/shrug.gif. Shyqyr q! s'mysin dot kulturën veç /pf/images/graemlins/pickellonja.gif.

P.S. S'jom tu ofendu po veç tu ngacmu /pf/images/graemlins/laugh.gif

Dolores

Primus registratum

LR aty ke trocelleku e kisha edhe une /pf/images/graemlins/laugh.gif...e shef me thon nji fjale troc plas konkursi i vlerave kulturore ...ne ca vende trocelleku te le pa martuar ne ca vende te tjera te marton /pf/images/graemlins/laugh.gif (kjo ishte qe te jemi brenda temes /pf/images/graemlins/devil.gif)

Kondrapedali

Kondrapedali

Jo mi goc jo. Vlerat kulturore kan t'bojn me kërkesat si dhe me lindjen e shprehjeve që njerzit e thjesht ja atribuojn popullit /pf/images/graemlins/laugh.gif.

bebi

Primus registratum

Vërdallë, mirë, n'shpi teme, si gjithmon /pf/images/graemlins/laugh.gif.

/pf/images/graemlins/kiss.gif /pf/images/graemlins/kiss.gif sa me ngrof pak muhabetin.

Labt na mytën me koh Blue, tesh duhet m'i ni frymën /pf/images/graemlins/shrug.gif. Shyqyr q! s'mysin dot kulturën veç /pf/images/graemlins/pickellonja.gif.

P.S. S'jom tu ofendu po veç tu ngacmu /pf/images/graemlins/laugh.gif

[/ QUOTE ]

/pf/images/graemlins/kiss.gif /pf/images/graemlins/kiss.gif m'u puth po puthena midis nesh /pf/images/graemlins/grin.gif

plasni ju labt /pf/images/graemlins/tipsy.gif

marina s.

Forumium maestatis

Shkodront thojn që i gru për s'mari o amvis e mir n'shpi, zoj e rand n'rrug e kurv n'krevat /pf/images/graemlins/shrug.gif

Ne kjo o shum e vërtet /pf/images/graemlins/winkwink.gif

[/ QUOTE ]

Mastermind
Mire do ishte qe te ishim te gjithe pasionante dhe te mos binim pre e rutines, por ndodh shpesh qe nje çift martesen e konsideron si ARRITJE, nderkohe per mua eshte PIKENISJE.

[/ QUOTE ]
e mira do ishte qe femra te ishte shoqe, dashnore, ortake, partnere, grua, bashkeshorte etj etj dhe une jam dakord me kete utopine ketu

[/ QUOTE ]

Shume dakord me keta dy qe kam cituar.

Eshte e vertete qe ne shumicen e rasteve ciftet,pas marteses, me kalmin e kohes, marrin me teper rolin e nenes e rolin e babes,kthehen ne ortake qe bejne bashke vetem llogarite... Pra zbehet pasioni dhe gati harrohen vizionet,enderrat qe secili kishte kur u njohen. Kjo pikerisht per arsye se e shohin martesen si arritje (fund) dhe jo si pikenisje.

Por ka diçka qe dua te shtoj: qe te mos kalohet ne monotoni,rutine,nuk eshte vetem femra qe duhet te jete mike,bashkeshorte dhe dashnore.Duhet gjithashtu qe edhe mashkulli te jete mik,bashkeshort,dashnor.

UAU!te me qelloje mua nji si jam vete,do doja te rroja 100 vjet me ate /pf/images/graemlins/laugh.gif

Qerratai

Primus registratum

Kondre, vetem ju maloket mendoni qe u bekan nderzime nepermjet puthjeve /pf/images/graemlins/lol.gif

Bej shàka. Une psh jam me fat, babin lab mamin veriore ( jo maloke, se eshte fushe aty /pf/images/graemlins/laugh.gif ). Eshte gje shume e bukur te marresh pa imponime dy kultura te ndryshme, dy dialekte, dy menyra te gatuari etj etj.

O Blue, /pf/images/graemlins/kiss.gif moj qënë ( a prescindere da tutto )

bebi

Primus registratum

ec t'a shkuli veshin iher perpara /pf/images/graemlins/laugh.gif

elviskelmendi

Primus registratum

Kondre, vetem ju maloket mendoni qe u bekan nderzime nepermjet puthjeve /pf/images/graemlins/lol.gif

Bej shàka. Une psh jam me fat, babin lab mamin veriore ( jo maloke, se eshte fushe aty /pf/images/graemlins/laugh.gif ). Eshte gje shume e bukur te marresh pa imponime dy kultura te ndryshme, dy dialekte, dy menyra te gatuari etj etj.

O Blue, /pf/images/graemlins/kiss.gif moj qënë ( a prescindere da tutto )

[/ QUOTE ]

Djalosh. Kombi Shqiptar ka vetem nje kulture te vetme. Shqipen. E cila na dallon nder kombesite tjera.

Variacionet e vogla mes veriut dhe jugut jane te
paperfillshme. Ato nuk justifikojne
mendimin qe Kombi jone ka me shume se nje kulture.
Sikur te kishte me shume se nje kulture sdo quhej komb.
Kombet jane agjenta te gjalle qe jetojne
vetem e vetem ne nje kulture te perbashket
nje gjuhe te perbashket, nje Histori te perbashket
deri diku gjak te perbashket dhe se fundi interesa te perbashketa.

Sa i perket temes pyetja
dashnoren apo gruan? eshte ceshtje jete apo vdekje.
thojn qe burri vdes ose lind kur martohet.
Por mus sme pelqen te loz me fatin tim
sme pelqen fjala "ose'. Keshtu me mire nje
dashnore.

antip

Primus registratum

me nji kohe apo vec e vec? /pf/images/graemlins/laugh.gif

mozaiku

Primus registratum

Si te doje ai... S'e kom problem me i lujte te dyja rolet. /pf/images/graemlins/laugh.gif

arturo

Primus registratum

fjala dashnore eshte perdorur gabim mendoj une sepse do ishte me korrekte te perdorje fjalen e dashura ne vend te fjales dashnore,fjala dashnore eshte jashtezakonisht fjale vulgare dhe e rendomte per te cilesuar nje femer

persa i perket temes dua te them se ne kohen qe je i dashuruar eshte me mire qe te bashkejetosh me te dashuren ,ndersa kur kerkon te marresh pergjegjesi me shume ne jete dhe sidomos kur ka edhe femije ne lidhjen edashurise eshte me mire qe te martohesh dhe te dashuren ta kthesh ne grua ne kuptimin e mire te fjales dhe jo ashtu sic e kuptojne disa shoqeri neper bote sot

institucioni i marteses eshte themeluar nga LORD SADA SHIVA rreth 7500 vjet me pare dhe me kete veprim LORD SHIVA e coi shoqerine njerzore shume perpara,sot njerzit e kane harruar kete sherbim te madh te bere nga ky ENTITET I MADH i cili duke u martuar me nje princeshe ariane me emrin PARVATI solli shoqerine njerzore dhe institucionin e marteses ketu ku ne e shikojme sot

mendoj se njeriu ne nje lidhje duhet ti kushtoje vemendjen e duhur me shume dashurise ne te gjitha stadet e saj ne fillim,ne vazhdim dhe deri ne fund te jetes,te tjerat harmonizohen vetvetiu dhe jane te detyruara te mbeten sekondare dhe te rrotullohen rreth asaj qe ne e quajme dashuri