Night club albforumi....

Bardhyli00

Forumium maestatis
kthejme faqe tani ,u merzita,iku ai moment,le te kthehemi ashtu sic ishim ,gazmor,duke bere shaka me njeri-tjetrin.
kane hyre miqe te rinj,mirserdhe kosovar,xxx eshte shoku im me i mire por prap i them mirsevjen

X X X

Primus registratum
Mmmmmm,,ngushellim per pidin esht ky X X X???
Mendoj se cdokush e ka nga nje mendje per te menduar ,nje tastiere dhe 5 sekonda kohe per te shkruar,ti nuk ke asnje lidhje me kete teme dhe nderhyn pa te drejte ne nje diskutim ku nuk
nuk e kam per zakon te nderhyj aty ku nuk me takon por kur shikoj se shokut tim me te ngushte po i bejne loje ,jo se ka nevoje per avokat se eshte i zoti i vetes por nuk e shoh te drejte te tallesh me gjera qe per nje djale eshte e neveritshme.....
o lal pidi ,je numri 1 ketu,dhe me behet qejfi se te kam shok,dhe flm per mikpritjen.....hahhaha

Megg

Carpe Diem
kthejme faqe tani ,u merzita,iku ai moment,le te kthehemi ashtu sic ishim ,gazmor,duke bere shaka me njeri-tjetrin.
kane hyre miqe te rinj,mirserdhe kosovar,xxx eshte shoku im me i mire por prap i them mirsevjen
Jojo sbej shaka me ty se kam frike X X X :p:p hahaaha pidi sikur si doje shakate ti...!!!:rolleyes:

Bardhyli00

Forumium maestatis
hahahahahah e po shoqeria eshte gjeja me e shejnte per nje njeri,ashtu sic une,pa to do te isha thjesht nje i varfer qe lyp hahah flm
Kete rralle po bejme si te duash ti...:) pa fol e pa qesh,,,komplimentoni pidin dhe i keni punet mire ne forum!!!:)

Megg

Carpe Diem
hahahahahah e po shoqeria eshte gjeja me e shejnte per nje njeri,ashtu sic une,pa to do te isha thjesht nje i varfer qe lyp hahah flm
Ehe ;) Dukesh mor pidi qysh se me ke zene shoqe mua e ke kap vetin,ke shku ne Turqi per pushime :p hahahahah

Sweety el

Locus omnem
Do bejme party apo do vine nga une te premten.tek "mediterane"ora 21:00 ju pres.nese jo do organizojme me forumistat,takohemi ne tirane.