Bardhyli00
Forumium maestatis
flm kosovar
Bravo pidi, ulja koken zonjushes se shum e paska qu nalt, edhe humori ka kufi. Respekt...
Bravo pidi, ulja koken zonjushes se shum e paska qu nalt, edhe humori ka kufi. Respekt...
kosovari po ece me koke ulur do te pengohesh dhe rrezohesh, te marrin edhe neper kembe biles!!!Bravo pidi, ulja koken zonjushes se shum e paska qu nalt, edhe humori ka kufi. Respekt...
kosovari po ece me koke ulur do te pengohesh dhe rrezohesh, te marrin edhe neper kembe biles!!!![]()
Mmmmmm,,ngushellim per pidin esht ky X X X???
Mendoj se cdokush e ka nga nje mendje per te menduar ,nje tastiere dhe 5 sekonda kohe per te shkruar,ti nuk ke asnje lidhje me kete teme dhe nderhyn pa te drejte ne nje diskutim ku nuk
nuk e kam per zakon te nderhyj aty ku nuk me takon por kur shikoj se shokut tim me te ngushte po i bejne loje ,jo se ka nevoje per avokat se eshte i zoti i vetes por nuk e shoh te drejte te tallesh me gjera qe per nje djale eshte e neveritshme.....
o lal pidi ,je numri 1 ketu,dhe me behet qejfi se te kam shok,dhe flm per mikpritjen.....hahhaha
Jojo sbej shaka me ty se kam frike X X Xkthejme faqe tani ,u merzita,iku ai moment,le te kthehemi ashtu sic ishim ,gazmor,duke bere shaka me njeri-tjetrin.
kane hyre miqe te rinj,mirserdhe kosovar,xxx eshte shoku im me i mire por prap i them mirsevjen
ne rregull,si te duash
Kete rralle po bejme si te duash ti...ne rregull,si te duash
Kete rralle po bejme si te duash ti...pa fol e pa qesh,,,komplimentoni pidin dhe i keni punet mire ne forum!!!
![]()
Sweety, me qeras dot me pak oksigjen,,,se ky pidi e ka kap keq me mua dhe hajde nxirre fillin tashi.....AJeeeer!!!Grindaveca po mua me harruat?ok beni qejf qeras une.
Ehehahahahahah e po shoqeria eshte gjeja me e shejnte per nje njeri,ashtu sic une,pa to do te isha thjesht nje i varfer qe lyp hahah flm
pa ju te dyja nuk kalohet dita,Grindaveca po mua me harruat?ok beni qejf qeras une.
Hahahaha...Askush nuk eshte i pazevendesueshem!!!!edhe pa mua kuptohet,vetem se pidi e ka shume qejf te flas me nenkuptime.............