Sweety el
Locus omnem
une jam kjo biondja me te zeza dhe kafe![]()
Shih shih sa kercen pidi
Edhe shih si e shikon Sweety atje lart me floke te verdha ,,,MMMMmm athu se don me e hanger ,,e ka inat ajo e di un se se leviz dot kemben si aj' hahahah
une jam kjo biondja me te zeza dhe kafe![]()
Shih shih sa kercen pidi
Edhe shih si e shikon Sweety atje lart me floke te verdha ,,,MMMMmm athu se don me e hanger ,,e ka inat ajo e di un se se leviz dot kemben si aj' hahahah
o pidi zgjidh nje ti,tjerat mi le mua hahahahahhah ......................no koment...........hahahahlere lere fare u mami ,ca goca o meg ,a ke ndonjeren shoqe,po ti sweety
ec korrupsioni ketej per goca.....hahahahahahahahahahahahao pidi zgjidh nje ti,tjerat mi le mua hahahahahhah ......................no koment...........hahahah
ec korrupsioni ketej per goca.....hahahahahahahahahahahaha
Sweety do te behesh ky me roze?une jam kjo biondja me te zeza dhe kafe
ai me roze eshte pidi dhe jo une.Sweety do te behesh ky me roze?
Megjithese mos e bej kte zgjedhje se pastaj mbledh shum fansa![]()
perfect dj
C'ne moj?pidi esht ai kacurrelsi sexy....ai me roze eshte pidi dhe jo une.
C'ne moj?pidi esht ai kacurrelsi sexy....
Sweety e vendose ky me roze je?mmmm heshtja tregon pohim hahahha
komplimente hunny!!!![]()
une jam kjo biondja me te zeza dhe kafe
pidi seriozisht e more?shume shaka pa kripe po behet,po bajatet cdo gje tani,degjo nese do te shikosh si jam ne te vertete ,nese do te me njohesh personalisht si jam takohemi,por vetem nje gje do te te them ,do te habitesh shume ,se nuk ngjaj aspak me ate pede ne foto
Mmmmmm,,ngushellim per pidin esht ky X X X???o me rob shpie cfare homo,kush ,eshte ai pidi,asnjehere ne bote, e vajza jo keshtu shakara,se jeni vajza mund tju tolerojme,se te ishit djem,mos te flasim fare se cfare do ti kishte ndodh,eshte ofenduese...........o shok mos u merzit fare
degjo megi,je nje nga personat qe i kam shume xhan ,shakaja mbetet shaka por nuk e di sa i urrej te tilla lojra(lojen me krahasime),sepse nuk ishte dosido loje,(se po tregohem racist tani)te me krahasosh me p.........,gjithsesi flm per mirekuptiminPastaj pidi nqs ti nuk je ashtu si ai cuni ne foto pse te djeg???![]()
Va bene` pidi,,,,se mos je vertet ai cuni atydegjo megi,je nje nga personat qe i kam shume xhan ,shakaja mbetet shaka por nuk e di sa i urrej te tilla lojra(lojen me krahasime),sepse nuk ishte dosido loje,(se po tregohem racist tani)te me krahasosh me p.........,gjithsesi flm per mirekuptimin
ndersa persa i perket xxx leje fare,merr nje cike flake per nje here ai,nuk e kishte per te keq ta siguroje une ate