NGJYRA E KUQE

scadarsko

Locus omnem
Pse ca ka..ngjyrat e ylberit jan

ngjyrat nuk jan simbol i pederastve por jetes qe jetojm ......por njerez miope kutojn ashtu.a thu mos ato njerez q evishen serioz me kustum nuk jan pederasta eaaa?sa dush ke e hiqen n jet si zotni.....esnaf.

Hektor12

Locus omnem
Tashi palla qe sdine ceshte sociologjia psikologjia aq me pak dashuria hapin kto tema varia seriozitetit. Ata skane kurajo te mbajne fjalen qe kane thene dikur e ca pret. Me tema lamtumirw e ku di une para ca kohesh sot bejne llaka llaka

scadarsko

Locus omnem
hemaglobine eshte nje proteine e cila ngjyros tek njeriu me ngjyr kuqe,ndersa tek mamniferet ajo i krijon gjakut reaksion ne ngjyre blu dhe tek insektet ajo e verdhe. e kuqja ne oksident symbolizohet ne dashuri,pasion,gjak dhe erotizem.prikologjikisht kjo ngjyre tregohet ne instiktin combativ e tendencave agresive sic po ndoll me ket zotni lart...

scadarsko

Locus omnem
hemaglobine eshte nje proteine e cila ngjyros tek njeriu me ngjyr kuqe,ndersa tek mamniferet ajo i krijon gjakut reaksion ne ngjyre blu dhe tek insektet ajo e verdhe. e kuqja ne oksident symbolizohet ne dashuri,pasion,gjak dhe erotizem.prikologjikisht kjo ngjyre tregohet ne instiktin combativ e tendencave agresive sic po ndoll me ket zotni lart...

Hektor12

Locus omnem
O rrushat e lales kontrollojini niv e sheqerit se sdine cflasin pa llogarit kapacitwtin e burrerise