Re: Ngjela VS Rama (Sondazhi)
Spartak Ngjelen e njoh prej shum vitesh ne fillim kka ken kundra Sales ne kohen shkaterrimit te piramidave uba mbeshtetes iforte
i Sales. Ne qeverine e stabilitetit ai perfacsoi
Partine e Legalitetit si minister drejtesie
te vitit 1977 emruar nga kryeservili Berishjan Guri durollari. Pastaj ka ken nje kohe deputet i
Legalisteve tash asht kthy Salist neser ndoshta Ballist ose komunist kam mendimin qe ket te fundit e ban ma mire.Ndersa per Edi Ramen kam pas ndigju ne fillimet e levizjeve studentore
ka ken djale me mendime te pjekura demokratike
dhe kam pas nje respekt te vecant me vone ndigjova se kishte kalu me PS nuk me erdhi hiq
mire por duke bere bilancin se cfare ka PD ne gjirin e saj ai ndihet me mire perfaqsus i PS
Por nje gja ashte e sigurt une nuk e kam pa me syte e mi se kam 5 vjet pa shku ne SHqiperi
tirana asht ba shume e bukur.Nekjofse doni te
bahet edhe ma e bukur votoni per Edi Ramen ne
doni ta digjni e ta shkatrroni si 1977 votoni
per Spartak Berishen ika ndiduar nga SAli Ngjela
Spartak Ngjelen e njoh prej shum vitesh ne fillim kka ken kundra Sales ne kohen shkaterrimit te piramidave uba mbeshtetes iforte
i Sales. Ne qeverine e stabilitetit ai perfacsoi
Partine e Legalitetit si minister drejtesie
te vitit 1977 emruar nga kryeservili Berishjan Guri durollari. Pastaj ka ken nje kohe deputet i
Legalisteve tash asht kthy Salist neser ndoshta Ballist ose komunist kam mendimin qe ket te fundit e ban ma mire.Ndersa per Edi Ramen kam pas ndigju ne fillimet e levizjeve studentore
ka ken djale me mendime te pjekura demokratike
dhe kam pas nje respekt te vecant me vone ndigjova se kishte kalu me PS nuk me erdhi hiq
mire por duke bere bilancin se cfare ka PD ne gjirin e saj ai ndihet me mire perfaqsus i PS
Por nje gja ashte e sigurt une nuk e kam pa me syte e mi se kam 5 vjet pa shku ne SHqiperi
tirana asht ba shume e bukur.Nekjofse doni te
bahet edhe ma e bukur votoni per Edi Ramen ne
doni ta digjni e ta shkatrroni si 1977 votoni
per Spartak Berishen ika ndiduar nga SAli Ngjela