Ngaterrese e re e paperdorun.

Diddy19

Su@mi
Re: Ngaterrese e re e paperdorun.

Fillimisht postuar nga I tretun:
Loren asht taman ajo qi kerkoj, kot s'i kam vu emrin temes "ngaterrese e re e paperdorun". Megjithate e kam pa te keq, te betohem, dmth asgje personale.
I Tretun!Me vjen sh mire qe s ke asgje personale me mu.Per mu ,ai titulli i temes tende do te thote :"Diskutoni" e jo "Grihuni",gja te cilen po na imponon ti.Une jam e para e gatshme kur asht puna per me diskutu,po kur fillojne edhe "me fy" jam e para qe terhiqem.Une mendimin tem e dhashe ,po po shof se nuk po e pranon kush.PO i kuptoj,ndoshta edhe une si ata do kisha reagu,dmth ne te gjitha menyrat isha mundu me e mrojte shkollen teme edhe pse ndoshta tu e dite se s ka kene ma e mira .Ndoshta ketu qendron problemi,dmth diskutimi asht i kote se gjithsecili mbron shkollen e vet.Asht si puna e atyne qe grihen se cila asht skuadra ma e mire etj etj.Tane kane te drejte,dhe askush s ka te drejte.

Margerit Abati

Primus registratum

Shkolla ma e mire ne Shkoder asht e ka me kene Jordan Misja.Ju te 28,s jeni te 2 pranaj mos u bani me nerva se me kene te 2-tet nuk asht krejt keq.Mos bani diskutime kot si Jordani s'ka as ska me pas kurr.

Gentian Memaj

Forumium praecox

Loren, jam krejt dakort me ty pervec faktit se une po imponoj ngaterresen. Mos harro se une s'isha i qarte me dicka qe tha Rosi e ti m'sulmove t'u vu n'dyshim intelektin tem. Sa per titullin, une e kam vu per humor e jo se du me u ngatrru me kend. Ju pershndes gjith anetaret e forumit e t'mos harrojme se n'rralle t'pare jena shqiptare e per ma teper bashkqytetar.

giorgio

Primus registratum

bravo e paskeni kuptuar.ju lumte keshtu duhet te ecim//MeDiakrea//
" eshte e vertet keshtu duhet te mesosh te ecesh,je ne rruge te mbare per te shkuar dem?
Po c'fare ka mete me kuptu nga ti moj" u pu pu pppuuu" done me te dhane mend edhe paraziti i bytheve,po ti tane kohen tuj shi qyrrat ke shku shkolle" edhe kur te flasish per 28 N ban i dush para laj dhambet"pastai ke te drejte te thuash vetem nje fjale" kete rit ta besh para c'do fjale"
po nuk pate furce futja me gishte :hajte se idin da pune ti"

Toni_ji

Primus registratum

sa shume acaroheni ketu ne forumin a shkodraonline's. te gjithe nxehen dhe fillone te shane e te ofendone njeri tjetrin. ça bani mo. qetesohuni dhe flitni si njeres. jemi ktu si shqiptare te bashkuar te bisedome ne gjuhen tone dhe te bame shaka, jo te ngrihemi me njani tjetrin. e kam vene re qe kjo ndodh pothuajse ne ç'do tema qe ndodhen ketu. turp. (just calm down and take a deep breath, and lets just enjoy the time we are in here. ok).
shnete nje here...........

giorgio

Primus registratum

O naro o shkruaj Shqip o anglisht,duhet te mesosh te shkruash pastai mund ta thuash naj fjale,ok?
dhe po deshe sqarime te mirepres...

-----------------
28 ka qene+ eshte dhe +do te jete"

eduart

Primus registratum

Shkolla me e mire ka qene dhe do te jete 28 nentori dhe ....... se keshtu dua une dhe ........dhe qoftese permendni shkolla te tjera kena fjale tjera bashke:))))))))))) /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif

Toni_ji

Primus registratum

Fillimisht postuar nga shkodrani_uk:
[qb] Shkolla me e mire ka qene dhe do te jete 28 nentori dhe ....... se keshtu dua une dhe ........dhe qoftese permendni shkolla te tjera kena fjale tjera bashke:))))))))))) /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]
ça met ma se ke pushke ne dore se ... ça dot thoja /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif
por jam i pa armatosur keshtuqe ma mire te rri urte the neutral. /pf/images/graemlins/wink.gif
<i will see you soon my friend, and i can asure you it wont be pritty> :cool:
bye 4 now :cool:

paradise

Primus registratum

[qb] Shkolla me e mire ka qene dhe do te jete 28 nentori dhe ....... se keshtu dua une dhe ........dhe qoftese permendni shkolla te tjera kena fjale tjera bashke:))))))))))) /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]
Aaaaaaaaaa se thu ti asht shkolla ma e mire.....ok si te dush .....
Po rendesi ka se kush asht perimend shkolla ma e mire. FORCA JORDANI /pf/images/graemlins/laugh.gif

eduart

Primus registratum

uuuuuu shut up . me dite ti se kush eshte jordani habitesh kam kryt grushta /pf/images/graemlins/smile.gif

dioklea

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Metallica:
[qb] bravo e paskeni kuptuar.ju lumte keshtu duhet te ecim//MeDiakrea//
" eshte e vertet keshtu duhet te mesosh te ecesh,je ne rruge te mbare per te shkuar dem?
Po c'fare ka mete me kuptu nga ti moj" u pu pu pppuuu" done me te dhane mend edhe paraziti i bytheve,po ti tane kohen tuj shi qyrrat ke shku shkolle" edhe kur te flasish per 28 N ban i dush para laj dhambet"pastai ke te drejte te thuash vetem nje fjale" kete rit ta besh para c'do fjale"
po nuk pate furce futja me gishte :hajte se idin da pune ti" [/qb]

dioklea

Primus registratum

SKAM CFARE TE THEM ME TEPER TI E TREGOVE VETEN SE KUSH JE ME CFARE KE SHKRUAR.POR PO TA BEJ PAK TE DITUR SE CFARE FIGURASH KA NXJERRE NE DRITE 28 ,JA SI PUNA JOTE.AS ME U SJELL SI KA MESU LENA MA ME FOLE.POR SE DI KUSH TE KA PRU EDHE NE ITALI TY MORE RREZIK.BJERI MRAPA VEDIT

bellisima

Primus registratum

Fillimisht postuar nga dioklea:
[qb] SKAM CFARE TE THEM ME TEPER TI E TREGOVE VETEN SE KUSH JE ME CFARE KE SHKRUAR.POR PO TA BEJ PAK TE DITUR SE CFARE FIGURASH KA NXJERRE NE DRITE 28 ,JA SI PUNA JOTE.AS ME U SJELL SI KA MESU LENA MA ME FOLE.POR SE DI KUSH TE KA PRU EDHE NE ITALI TY MORE RREZIK.BJERI MRAPA VEDIT [/qb]
/pf/images/graemlins/wink.gif I TOTALLY AGREE!!

paradise

Primus registratum

[qb] uuuuuu shut up . me dite ti se kush eshte jordani habitesh kam kryt grushta /pf/images/graemlins/smile.gif [/qb]
Mos me fol mu ashtu ti zotni....
Edhe perimend asht me kap kryt ne grushta,qe thoni se shkollat tjera jan ma te mira se JORDANI
Fol ma mire :mad:

albscutar

Primus registratum

<<Jordan Misja>> number one.
Dihet se jordani ka ken dhe ashte shkolla ma e mire .
Vet habitem me djemte si thone se ashte 28 ...etj... shkolla ma te mira se dihet se femnat me te bukura i ka pase dhe ka me i pase Jordani /pf/images/graemlins/wink.gif
Kurse per femnat nuk po u tham gja se jane xheloze :mad:

Margerit Abati

Primus registratum

Per menimin tem shkolla ma emire asht JORDAN MISJA.JORDANI ka kene nji shkolle me ja pas lakmi, mramje e qef si jane ba te JORDANI sjane ba kurre kerkund ne shkoder.Pershnes te gjith studentat si kane shku te shkolla ma e mire ne Shkoder JORDAN MISJA.