Ngaterrese e re e paperdorun.

giorgio

Primus registratum
Re: Ngaterrese e re e paperdorun.

Nuk mendoj se mundesh me dal aq i pergatitun kur tall at mrapa gjith diten e nuk shkon n'mesim. Ato qe kan dal te pergatitun jan dy tri kokrra.
/* 2 Kokrra ne etheb e 1 ne goje* Star sopravivenza*/

Te kaloi koha duke enderruar kokrrat edhe tu fut gishtin'ne goje' nuk mbyllen birat ashtu' hajt se dote nisi nje artificial se do te jene hollu gishtat....
Vajza si ti permbajne ne vedi vetem budallek dhe inioranze dhe nuk do te rriten kurre,pastai te len te kuptosh te verteten qe perveq kater qosheve te mureve te 'dhomes'nuk njeh gje tjeter
Nje pyetje: a'e din ka ashte shatorvani?
ndonese ishte jashte teme por disa gjera Vano dette e anche precissate" me pelqen te nxjerr kunjin me disa barbune!!!!--

Sa per shkollen me te mire do te thoja qe: 28 Nentori eshte me e njohura dhe prej ku kane dale ma shume "kokrra"si thote BB' dhe qefi nuk ka munguar kurre!

bellisima

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Metallica:
[qb] Nuk mendoj se mundesh me dal aq i pergatitun kur tall at mrapa gjith diten e nuk shkon n'mesim. Ato qe kan dal te pergatitun jan dy tri kokrra.
/* 2 Kokrra ne etheb e 1 ne goje* Star sopravivenza*/

Te kaloi koha duke enderruar kokrrat edhe tu fut gishtin'ne goje' nuk mbyllen birat ashtu' hajt se dote nisi nje artificial se do te jene hollu gishtat....
Vajza si ti permbajne ne vedi vetem budallek dhe inioranze dhe nuk do te rriten kurre,pastai te len te kuptosh te verteten qe perveq kater qosheve te mureve te 'dhomes'nuk njeh gje tjeter
Nje pyetje: a'e din ka ashte shatorvani?
ndonese ishte jashte teme por disa gjera Vano dette e anche precissate" me pelqen te nxjerr kunjin me disa barbune!!!!--

Sa per shkollen me te mire do te thoja qe: 28 Nentori eshte me e njohura dhe prej ku kane dale ma shume "kokrra"si thote BB' dhe qefi nuk ka munguar kurre! [/qb]
Ne kjoftse ti je prej atyne 'kokrrave' te daluna prej 28 Nentori atehere shifet se cfare shkolle eshte /pf/images/graemlins/smile.gif )))
Masanej une s'kundershtoj gje per punen e qefit. Aty asht ba qefi ma i madh /pf/images/graemlins/smile.gif

Gentian Memaj

Forumium praecox

Un them qe nxansit e 28 N kane dite me i ba te dyja ne ndryshim me ata te gjimnazeve tjera qe kane kene si ma t'hallakatun. Jam dakort qe Jordani ka pase ma liri po m'duket se s'kane dite me e shfrytzu. Kurse ata te 28 N msimin e kane ba msim, po edhe per qef s'ia kane hape kuj rrugen.
Nuk po ndihen ata te Oso Kuks, po m'zhgenjejne sepse prita me shume prej tyne.

paradise

Primus registratum

Hala ju me ket muhabet per 28.....
Mas u lodhni kot Jordani asht dhe ka per te mete shkolla ma e mire...
Edhe mos ja fut kot ti tretuni se nuk asht e vertete se paska ba ma shum qejf 28 sa qe nuk i paska lan rrug te tjerve.Ato fjale i takojne vec Jordanit,qe kena ba edhe msim edhe qejf.
Kurse 28 ka ba nje msim rrobotash si nxenes dhe presora,edhe qejfin e ka ba kur asht pyt drejtori 1 muj perpara,edhe se let topi ket gja.

Gentian Memaj

Forumium praecox

Rosi tesh na e mushe mendjen! Prandaj ju t'Jordanit po bani figure aq t'mire ne universitete. Sa per mramje n'shkolle une e kam ba n'vitet 88-92 e se maj mend t'i kena kerku leje kuj, e aq ma pak tesh, se s'ma merr mendja se disiplina ka ardh tuj u shterngu.

paradise

Primus registratum

Po ku e din ti mar se cfare figurash jena tu ba ne? Apo kot mos valle je pedagog edhe i din kto pune. Edhe sa per mramjet edhe qefin qe paske ba ti,te jap te drejte qe nuk i kerku leje kujt,se nuk ka pas shum shance me ba qejf ne ato vite.
Po nejse ke fol fjal mundse kote edhe te falet.

dioklea

Primus registratum

hejla pershendetje te gjitheve!hyra sot ne internet dhe pashe qe paskeni ecur shume me pergjigjet e dhena.LOREN se kuptova se kush eshte thashethemaxhie,ti me duket rrin tan diten ne pc duke ju kthyer pergjigje tanve.mos harro moj zemer se srrin vetem ti ne shkoder e dashke me na diftu se sa ban prej te jordani-28.pastaj po na flitke edhe per projektin e qytetit tone.spo e kuptoj kush jane ato kokrrat qe e pasken ndrit 28.PO JU THEM QE JORDANI ESHTE E DO VAZHDOJE TE JETE SHKOLLA ME E MIRE NE SHKODER.mos u lodhni kot tu shkru marrina se spo ndryshoni gja.hajt mire ju gjetsha ne shkoder

bebi

Primus registratum

a e din kush at shprehjen: "talk to the hand"?
jo per gja po kisha pas nevoje me m'ja perkthy njenes se ne shqip jam mundu me ja than me mnyra po nuk merr vesht. a ma ban kush njat nder sa me ja perkthy? /pf/images/graemlins/laugh.gif

ciao raga', fatte i bravi eee mi raccomando /pf/images/graemlins/wink.gif

bellisima

Primus registratum

TALK TO THE HAND CAUSE THE FACE DON'T WANNA HEAR IT!!! lol
/pf/images/graemlins/laugh.gif
pic2002-talktothehand.jpg

Gentian Memaj

Forumium praecox

Fillimisht postuar nga Rosi:
[qb] Po ku e din ti mar se cfare figurash jena tu ba ne? Apo kot mos valle je pedagog edhe i din kto pune. Edhe sa per mramjet edhe qefin qe paske ba ti,te jap te drejte qe nuk i kerku leje kujt,se nuk ka pas shum shance me ba qejf ne ato vite.
Po nejse ke fol fjal mundse kote edhe te falet. [/qb]
E para s'ka nevoje me kene pedagog per me'i dit "rrezultatet" qe keni arrit ju te Jordanit.
Un se di se sa e informume je ti per shanset qi kena pase na per me u argtu, po du me t'thane qe kam marre pjese n'shume mramje deri sa pa ardh n'Itali ne 1999 (kam ba DJ)e kam vure re qe i vetmi ndryshim asht muzika.
E n'fund, pash zoten a ka mundesi me ma shpjegu se ca don me than n'shqip ajo fjlia e fundit.

paradise

Primus registratum

Nuk po lodhem me kthy pergjigje.......
Se gjithsesi nuk kupton.....

Diddy19

Su@mi

Une terhiqem!
Sa e vertete asht ajo shprehja:"Non c'è piu sordo di chi non vuol sentire".Asht shprehje e bukur edhe per faktin se mund te modifikohet e pershatet sh mire per rastin ne fjale:"Non c'è più stupido di chi non vuol capire".Mandej fiksimet jane te keqija!! /pf/images/graemlins/laugh.gif

paradise

Primus registratum

Plasi filozofia ktej /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif

Gentian Memaj

Forumium praecox

Rosi gati gati po mushet mendja me hap nji teme t're tip konkursit me ate fjaline tande. E sa per ty Loren deshta met t'pyt kur shkrun n'forum e jep gjykime per t'jere a shifesh n'pasqyr-a?

Diddy19

Su@mi

Fillimisht postuar nga I tretuni
E sa per ty Loren deshta met t'pyt kur shkrun n'forum e jep gjykime per t'jere a shifesh n'pasqyr-a?

I tretuni!!Cerchi rogna ,amore??

Gentian Memaj

Forumium praecox

Loren asht taman ajo qi kerkoj, kot s'i kam vu emrin temes "ngaterrese e re e paperdorun". Megjithate e kam pa te keq, te betohem, dmth asgje personale.

paradise

Primus registratum

Prap vazhdon ti i tretuni me ket muhabet........... pa pa pa
Dioklea kush te tha se na lane fuqite....Do te luftojme deri ne fund per me nxjerr te drejten tone /pf/images/graemlins/laugh.gif Jordani U R The One