Ngaterrese e re e paperdorun.

Diddy19

Su@mi
Re: Ngaterrese e re e paperdorun.

Blue!!!Me vjen keq per ty e per sherrin qe ka me plase ndermjet tejet e "kohes " tande sh te cmuar sa gati gati edhe mu po me vjen keq me te shkru se po baj gjynah me ty!!S du me shti ne ngaterrese kend!!

bebi

Primus registratum

pergjigje qe kushton shum pak, karshi kritikave qe t'jan ba... si pamuk i thate peshon /pf/images/graemlins/laugh.gif

ciao, edhe mos mu pergjigj ma, se nuk e kam ndermend me lexu gjana pa krype.

Gjeneral-Berdica

Primus registratum

Fillimisht postuar nga staR*:
[qb] Pjeter Meshkalla /pf/images/graemlins/frown.gif Sa keq me vjen qe se kam maru atje /pf/images/graemlins/frown.gif ( DO kisha ken matura e pare e asaj shkolle /pf/images/graemlins/laugh.gif

Nejse po i kthem temes...Per shkolle ma popullore asht 28 Nentori, per ma t'mire nuk e di se si kam provu tana.

P.S. Gjeneral Berdica, hajde pak me trego ku e tek e si te P.Meshkalla /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Persa i perket Pjeter Meshkalles kam kene aty, para se t'u hapte per publikun, ne ate kohe kur ishte vetem per prifterinj!

eldorado martini

Primus registratum

o blue po une per basilean e kisha vu fitoren po ne pjese te pare te pakten ta rujshit avantazhin se aty u dogja une.ia fute pak si kot muhabetit kur the se duhet me ia ba qefin te tjerve po keshtu jeni ju juventinet.ok po e mbylli se mos na bahen me nerva keto shoket tjere se kam dale prej temet gjthsesi une mendimin tem e kam dhane per shkollen ma te mire.

eldorado martini

Primus registratum

o blue po qe do humbte juvja kete e dija une po problemi ishte qe ne pjese te pare ta runit resultatin.kam mendimin se ia ke fut kot kur the se duhet me iu ba qejfin zotnijve.po keshtu jeni ju juventinet ne pergjithesi me duket.tash po e mbylli se ky mesazh asht krejt jashte temes

Diddy19

Su@mi

Blue!!!Jo gjithe Albforumi sillet rreth tejet,kete merre si keshille miqesore.Se me duket se po i jep vedit rendesi kot.Edhe per me diskutu s je aq e zonja se merresh mas gjanve te vogla sepse den patjeter me u kap diku edhe kur ne fakt s ke ku me u kap.
Gjithesei se pergjigjet s te kushtojne shtrenjte e kam vu re se nqs do ti kishe pase shtrenjte,me ato 1700 postime kishe me pas kene e para ne librin e rekordeve guinness per "borxhlije"

eldorado martini

Primus registratum

O BLUE,te them te drejten nuk i kisha lexu te gjithe mesazhet me vemendje dhe per kete arsye nuk e dija se na qenke vajze.ata mesazhet siper ban se nuk jane shkrujt se nuk ma merr mendja se kupton shume prej futbollit dhe kam pershtypjen se je ba tifoze me juven se te pelqen del piero(kshu si ftyr).
VUNA re se loren e blue nuk shkojne fort mire.a mund ta di arsyen pa shfletu arkivin???

bebi

Primus registratum

VUNA re se loren e blue nuk shkojne fort mire.a mund ta di arsyen pa shfletu arkivin???
thjesht per arsyen qe ke lexu ma siper, ku loren len opinione pa krype mbi skenderbegsat edhe katundart. nejse, se sa her hi ktu kam te baj me fmi tuj l'lshu shat, qe done me dhan mend.

ciao forzaa juveeeeeeeeee

ps: jam tifoze me juven me vite, i kam ndjek ndejshet edhe ne itali. del piero e l'ultimo dei miei pensieri.
ciao

bebi

Primus registratum

Fillimisht postuar nga loren^:
[qb] Blue!!!Jo gjithe Albforumi sillet rreth tejet,kete merre si keshille miqesore.Se me duket se po i jep vedit rendesi kot.Edhe per me diskutu s je aq e zonja se merresh mas gjanve te vogla sepse den patjeter me u kap diku edhe kur ne fakt s ke ku me u kap.
Gjithesei se pergjigjet s te kushtojne shtrenjte e kam vu re se nqs do ti kishe pase shtrenjte,me ato 1700 postime kishe me pas kene e para ne librin e rekordeve guinness per "borxhlije" [/qb]
cfar fajit kam une qe nuk t'jep kush muhabet ty? s'kam faj se s'ke se qa me postu. je e re ne af rrushe, prandej. hajt se tesh po te kalon. po ta baj qefin ksaj radhet se je mendu shum me shkru. t'marrsha t'keqen mos u lodh shum me mendu as me kerku mendim prej tjerve se nuk kam ma nerva me lexu mesazhet tuja. :cool:
ciao

ps: se nuk e kisha vu re ate "keshillen miqesore" . me len pak ta marr vedin se marova.
muhahahahahahaahhahahaahahahhaaahaaaaaaaa

dioklea

Primus registratum

megjithese e hapur edhe njehere tjeter prap mua kjo teme me ben te mendoj kujtime te bukura.megjithese une hyj pak ne internet se skam kohe por dua te jap edhe une vlersimin tim.shkolla me e mire ne shkoder eshte e do vazhdoje te jete "JORDAN MISJA".DESHA TE KTHEJ EDHE NJE PERGJIGJE per loren qe thoshte "se une shtepine e kam pasur tek jordan misja e kam ba 30 minuta per me shku deri te 28 nentori".desha ti them mos e ke ngaterru shtepine e mos e ke te uzina e telit qe ke ba 30 min.pastaj 28 tane diten ne shatervan ka ndenjte e dshka me dale shkolla ma e pergatitur.hajt shnetja e suksese te gjith nxansve te jordanit

eldorado martini

Primus registratum

desha me te dhane nji informacion ty dioklea.njata persona te 28 qe sipas teje kane nejt tane diten ne shatrivan kane dale fitues olimpiadash ne shkalle rrethi dhe vendi.edhe qe mos me e mbyll me kaq 28 nentori asht gjimnazi ma i vjeter ne shkoder dhe kjo eshte nji arsye ma teper qe 28 te jete nje shkolle serioze.ju pershendes te gjithve pa dallim shkolle.

Diddy19

Su@mi

Blue !!Sinqerisht qe je tu me ba me qeshe.Si duket s je mesu me te kundershtu kush ,po vetem me te thane "Amin " per cdo fjale tanden..Po me dukesh se kete rradhe dikush "ta ka shkele bishtin".Ke shpirtin e kundershtimit po jo te diskutimit(me fal se po e perseris per te dyten here).Mandej ti vete bjen ne kontradikte me ata qe je tu thane:kndej thu se s te pergjigjem ma ,andej ban nji postim 10 rreshta te gjate.Daje mendjen zemer...Mandej ku e merr ti te drejten me me thane mu mas shkruj ma?????je tu u ba metamam qesharake.Ban ma mire nje "esame di coscieza" sje s je ne rregulll kshu si ia ke nise.....
Mandej puna a jam e re apo jo asht relative.Shif ate mart-eldo qe megjithese keka ma i ri se une ne Af din me dhane nje mendim ma te pjekun edhe se ti.

Diddy19

Su@mi

dioklea!!!
E para ,po me dukesh krej si ata grate "thashethemexhije" shkodrane qe dalin te dera e oborrit e marrin neper goje gjysen e Shkodres:"Ja kjo del te shatrivani ,jo kjo takohet me ate,jo ajo sillet rrugash".I ka ike koha ketyne muhabeteve.
E dyta kam frike se e ngaterron shkollen "28 Nentori " me ndej shkolle tjeter ose s ke hic sensin e orientimit e te ores:shkolla "28 Nentori",sa per kronike te pergjithshme asht ajo qe ndodhet te shatrivani(ose ma sakte shatrivani ndoshet te shkolla "28 Nentori"),edhe ajo shprehja "keni dale te shatrivani" nuk qendron se shatrivani asht ndertu ne (ish)oborr te shkolles.
Mandej s ke nevoje me me tregu mu sa min ban prej ne rus deri ne parruce sepse se lun topi se ban 30 min(ne kame flasim).

bellisima

Primus registratum

Fillimisht postuar nga loren^:
[qb] staR!!Ne pergjithesi kur flitet per nje shkolle nga ana e nxanesve te saj ,kuptohet qe po diskutohet per ambjentin shoqnor.Edhe me sa di une (dhe jam e sigurte per kete),pa ofendu kerkend ,gjysa e nxanesve te shkolles "J.Misja" kane kene prej Skenderbegut ose prej katundeve.Keshu dyshoj per qejfin qe asht ba aty.
Une per vedi e kam pase shkollen "J.Misja" ne dere te shpise po perdite kam ba nje gjys ore rruge qysh ne 7:30 per me shku te "28 nentori".Ka kene edhe asht shkolle klas ,ne dac per qejf e ne dac per shkolle.Edhe per ato "KOKA" qe thu ti ,s ka nxjerre ndej here"J.Misja " ma shume se "8 Nentori".Vetem nje rast po jap:me sa di une simjet kane shku per mjekesi vetem 2 vajza prej Shkodret edhe te dyja kane kene te "28 Nentori":njenen e kam pase ne klase vete.
Kurse per shkollen "Pjeter Meshkalla", asht e kote me e fute ne diskutim ndej fije se per nji shkolle me 4 vjet eksperience asht e kote me fole.Nxansit e saj kane kene si te ndryme ne ate shkolle,kane ba gjithmone 6 ore nder 6 qe kane pase , nderkohe qe ne maksimumi 4 ore perdite.Vec me i pa pa dite te shtune ata te shkolles "Pjeter Meshkalla",si te deshirum,s kishe ku me u ul neper klube se kishin dale ata si me pas dale prej burgut 5 ditor.Se mandej niveli i nxanesve ka kene sh i ulet dhe ka kene krysisht shkolle me profil social.Kaq kisha.....Pres reagimin tuj [/qb]
N'radhe tpare me m'fal se kam ba mungesa lol.
Po mos u ban nervoz moj Shpjert /pf/images/graemlins/smile.gif . Per Jordanin s'thashe gja iher. Une e thashe qe 28 Nentori asht most popular. E di qe P. Meshkalla asht pa eksperience e si thu ti ndoshta edhe me profil social por une di qe shume nxenes te asaj shkolle kan vazhdu per mjeksi apo inxhinieri!! E sa per qef dihet qe s'asht ba qef aty prandaj dhe thashe 28 Nentori asht ma popullore. /pf/images/graemlins/smile.gif
Nuk ka asnji nevoje me u nxeh.

bellisima

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Gjeneral - Berdica:
[qb]
Fillimisht postuar nga staR*:
[qb] Pjeter Meshkalla /pf/images/graemlins/frown.gif Sa keq me vjen qe se kam maru atje /pf/images/graemlins/frown.gif ( DO kisha ken matura e pare e asaj shkolle /pf/images/graemlins/laugh.gif

Nejse po i kthem temes...Per shkolle ma popullore asht 28 Nentori, per ma t'mire nuk e di se si kam provu tana.

P.S. Gjeneral Berdica, hajde pak me trego ku e tek e si te P.Meshkalla /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Persa i perket Pjeter Meshkalles kam kene aty, para se t'u hapte per publikun, ne ate kohe kur ishte vetem per prifterinj! [/qb]
aha ok /pf/images/graemlins/wink.gif

bellisima

Primus registratum

Fillimisht postuar nga dioklea:
[qb] .pastaj 28 tane diten ne shatervan ka ndenjte e dshka me dale shkolla ma e pergatitur.hajt shnetja e suksese te gjith nxansve te jordanit [/qb]
That's right!! /pf/images/graemlins/wink.gif Tan diten te shatervani! Kur kan ba msim tesh?? N'shkolle duhet mu ba msim jo me tall at mrapa :-D

Gentian Memaj

Forumium praecox

Pikrisht kjo asht zotsia, me ndejt te shatrivani tuj tall ate mrapa e me dale edhe t'pergatitun. /pf/images/graemlins/wink.gif

bellisima

Primus registratum

Fillimisht postuar nga I tretun:
[qb] Pikrisht kjo asht zotsia, me ndejt te shatrivani tuj tall ate mrapa e me dale edhe t'pergatitun. /pf/images/graemlins/wink.gif [/qb]
Nuk mendoj se mundesh me dal aq i pergatitun kur tall at mrapa gjith diten e nuk shkon n'mesim. Ato qe kan dal te pergatitun jan dy tri kokrra.