nga jeni me origjine?

pinkparadise

Forumium maestatis
Re: Nga jeni me origjine?

jo...noj gjo intime, private, dhe te patheneshme a bon me dit ??? /pf/images/graemlins/laugh.gif

se mos ke noj kufom ne dollapin tend ??? /pf/images/graemlins/laugh.gif

^Res-Cogitans^

Primus registratum

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
...kullat tona perballe atyre te Gjonit(markagjonit /pf/images/graemlins/laugh.gif),kater kulla te lidhuna me njera tjetren ne kat te dyte,djeg tre here,dy here nga serbet,dhe nje here nga kamunistet!

[/ QUOTE ]

/pf/images/graemlins/eek.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/lol.gif ... deja'-vu!

bob

Primus registratum

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
te pakten nuk je i gjithi blu ti /pf/images/graemlins/tonguee.gif

[/ QUOTE ]

jo!edhe pak serial killer! /pf/images/graemlins/tipsy.gif

Iness

Primus registratum

Lindur ne '78 te materniteti i vjeter ne Tirane.
Shkollen fillore te "Fan'S'Noli", te mesmen te "Ismaili" dhe te larten te "Universiteti i Tiranes" /pf/images/graemlins/smile.gif Pastaj vazhdova studimet ne Amsterdam dhe tani jetoj ne Londer.
Mami ka lindur e rritur ne Korce. Erdhi ne Tirane per te bere universitetin. Gjyshi ka qene drejtor i shtepise se femijes ne Korce dhe nena ekonomiste.
Babi ka lindur ne Drenove te Korces. Ka levizur ne Tirane shume heret per studime. Shtepia e gjysherve ne Drenove ka qene ngjitur me shtepine e Asdrenit /pf/images/graemlins/smile.gif dhe ne dere ka qene shkruajtur "kjo shtepi ka qene baze e luftes nacional-clirimtare" /pf/images/graemlins/laugh.gif Gjyshi ka pasur 3 plage plumbash ne kraharor. Eh sa krenare kemi qene ne niperit e mbesat...

sweet eda

Primus registratum

ok ja rradha ime:
Lindur e rritur ne Tirane, tek materniteti i vjeter(nuk po e them vitin por po them qe sot eshte ditelindja ime)
babin me Origjine nga Permeti erdhi ne Tirane per te bere shkollen ke Begsat, aty njohu mamin tim(meqenese e kishte shpine ke pallati perballe)qe prej asaj kohe s'jane ndare nje sek nga njeri-tjetri(amazing)
Mamin lind e rrit ne Tirane por gjyshi ka ardh ne tirane kur ishte nja 9 vjec nga Kavaja
shpine e kam pas gjithandej,
tashi s'kam shpi fare ne shqiperi
Banoj ne usa, mbase nej dite do kthehem perfundimisht ne Tirane ku i dihet
kaq per sot

I love new york

Primus registratum

Iola /pf/images/graemlins/smile.gif
I like your description.

pse s'thua ti qenke nga origjina e fshatit te burrit tim /pf/images/graemlins/laugh.gif

FIXHI USA

Primus registratum

Epo kot sthone gje gjith njerezit e zgjut jan prej Delvine /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif
good iola /pf/images/graemlins/thumbsup.gif Te lumte qe je krenare per origjinen.
Ne fakte Delvina eshte fillimi i Laberise ne shqiperi /pf/images/graemlins/shrug.gif se mos na nxefen Vlonjatet se ata jane Zemra e Laberise po he /pf/images/graemlins/lol.gif
Po delvinjotet quhen edhe Trojan /pf/images/graemlins/thumbsup.gif

blabla

Primus registratum

Un anen e babit e kam ka tirona kur ka qen katun, anen e mamit ka durrsi mrena. Stergjyshi ka nahija babit m'ka imigru m'durres per pun dashurie. Vet le e rrit m'durres (ke i vetmi spital qe kemi).

Indulgence

Primus registratum

...Apo në shkallet e Mitropolisë, apo në Bashta e Themistokliut /pf/images/graemlins/idea.gif

Bah! S'me kujtohet /pf/images/graemlins/laugh.gif

dahlia

Grupi i të çmëndurve!

hahahahaha Ke qene shume e vogel mi.Normal qe nuk te kujtohet.
Ndoshta andej nga krahina e Korçes meee çupeeeee. /pf/images/graemlins/kiss.gif /pf/images/graemlins/kiss.gif
Prape s'te kujtohet?? /pf/images/graemlins/grin.gif /pf/images/graemlins/grin.gif