Re: Nga jeni me origjine?
interesante se si periudha komuniste na ka karashtisur te tereve aq shume sa te jete e veshtire te gjesh nje person i cili eshte nga te gjitha deget keshtu apo ashtu.
Kisha frike se mos ngelja kur te hyja ke kjo tema duke qene se s'jam denbabaden as me i ven /pf/images/graemlins/shrug.gif
Edhe une per vete i them vetes shqiptare, pasi po ta mendosh kam nje gjysh nga Korita e Skraparit, qe ka qene ne shkolle me Mehmet Shehun dhe me pas ka bere shkolle oficeri (xhandari ne ate kohe) ne Itali. Gjyshen e mori nga Permeti. Mami im lindi ne Tirane, jetoi ca vite ne Korce dhe perfundoi ne Elbasan, ku u martua me babin tim, i cili ashtu si prinderit e vet, ka lindur ne nje fshat te Tepelenes, qe s'po jua them emrin se me mesoni mbiemrin /pf/images/graemlins/devil.gif
Une vete kam lindur ne Elbasan dhe kam jetuar atje deri ne moshen 22 vjec. Kam bredhur gjysmen e Shqiperise pa frike ne mos me shume, kam jetuar ne Britanine e Madhe (them se jam angleze qe kur kam fillu ta pij cajin me qumesht /pf/images/graemlins/laugh.gif ), kam bredhur gjysmen e Evropes. Pika me e larget ne lindje: Turqia, ajo me e larget ne Perendim: ShBA.
Jetoj e punoj ne Tirane dhe sot them eshte i vetmi qytet ne Shqiperi ku mund te jetoj.
/pf/images/graemlins/rockband.gif