Nga cili qytet jeni?

Nga cili qytet jeni?

Forumista,

Do te ishte me shume interes te njihnim me teper njeri-tjetrin. Nje nga kuriozitetet e shumta qe kemi, ka te beje me qytetin nga jemi ne Shqiperi. Jepni nje pershkrim te shkurter ju lutem, dhe cfare ju ben krenar ne te qenit Shqiptar, dhe banor i atij qyteti.

Admiri,

P.S Personalisht jam nga LEZHA. :thumbsup:

albania.gif

nela_kristi

Primus registratum
Re: Nga cili qytet jeni?

Fillimisht postuar nga Rrumuj e madhe:
[qb]
Fillimisht postuar nga kristina13:
[qb] Nga Saranda ,Perla e Shqiperise.Sa do e vogel qe eshte por eshte qytet fantastik.Pastaj si i thone asja fljales "Parfumi i shtrenjte, ne shishe te vogel".
heheheheheheheeee /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Ne ketu ne Shqiperi ne shishet e vogla bejme shu*** per analiza. [/qb]
nuk e di se cfare beni ju andej.por me sa shoh si gjithmone ngeleni ne vend numero.dhe ti mos e bej si dhelpra qe skapte dot rushte

nela_kristi

Primus registratum

Fillimisht postuar nga PUTRAKU:
[qb]
Fillimisht postuar nga kristina13:
[qb] Nga Saranda ,Perla e Shqiperise.Sa do e vogel qe eshte por eshte qytet fantastik.Pastaj si i thone asja fljales "Parfumi i shtrenjte, ne shishe te vogel".
heheheheheheheeee /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
UNA NGA SARANDA KAM HALLE ZONJEN.E NJEH A XHAAAAAAAAAAAAAAAAAANNN /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
une nga peqini kam xhaxhain nuk bejme ndonje krushqi.hehehehhe /pf/images/graemlins/wink.gif

roland

Primus registratum

citim:
--------------------------------------------- -----------------------------------
ej o beratc(heartbreak) ku rri ne berat ti?
pershendetje nga beratci tjeter nga UK
lagja: deshmoret e kombit ose celepias
--------------------------------------------- -----------------------------------

Une kam ndenjt ne Mangalem yo, po tani jetoj ne Usa. .... Edhe sa per te ditur jam <BERATSE> ......

--------------------------------------------- --------------------
upppppppsssssssssss i did it again thote ajo kenga amerikane /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif
nejse gezohem qe u njohem-virtualisht e kisha llafin- /pf/images/graemlins/smile.gif
ku i dihet mbase takohemi fizikisht ne berat ku i dihet :thumbsup:
take care

Erison700

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga dordi1:
[qb] TIRONA MER JAHU...
...LENE MASANEJ PER NDESHJET KE FUSHA E ZEZE KU NA DUHEJ FURCE ME PASTRU QYMYRIN KA KOMET...

:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: [/qb]
Ha ha ha ha me kujtohet kur na perzinin nga fusha e Partizonit ene shkonim me vrap ke fusha e zez. Kur shkonim ne shpi do lenim gjurmet tona qe nga kati i 1 deri ne der te shpis. Une qe e kisha ne te 5-tin u kallja daten komshive.

Guest

Fillimisht postuar nga MOHICAN:
[qb]
Fillimisht postuar nga dordi1:
[qb] TIRONA MER JAHU...
...LENE MASANEJ PER NDESHJET KE FUSHA E ZEZE KU NA DUHEJ FURCE ME PASTRU QYMYRIN KA KOMET...

:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: [/qb]
Ha ha ha ha me kujtohet kur na perzinin nga fusha e Partizonit ene shkonim me vrap ke fusha e zez. Kur shkonim ne shpi do lenim gjurmet tona qe nga kati i 1 deri ne der te shpis. Une qe e kisha ne te 5-tin u kallja daten komshive. [/qb]
mire qe nuk je akoma ne tr se tashi ke pase me i cu tek 15! :devil:

X-GoodBoy

Primus registratum

Shyqyr qe doli nje gjysem Lushnjar /pf/images/graemlins/laugh.gif
Illyricus nuk e ndajme lindjen as perendimin. Eshte Shqiperia e madhe apo jo /pf/images/graemlins/laugh.gif

Goca

Primus registratum

Fillimisht postuar nga nils holgersoni:
[qb] Kavaja - Dasem qe bohet n'kavaj,s'bohet n'asnji ven :rockband: :thumbsup: :goofy: [/qb]
Eh c'me kujtove diten e djele, kur shifsha Nils Holgersonin me paten Oka ... :cry:

S'do ket qene dasma jote me siguri, se s'do ishe kaq entuziast... /pf/images/graemlins/laugh.gif

PrInCiPiEl

Primus registratum

Fillimisht postuar nga roli:
Nga qyteti ma i bukur ne Evropen Jug-Lindore

Keshtu na ligjeronte nje Profesor Doktor i shkencave ekzakte
Keshtu them edhe une !
--------------------------------------------- tani po te jesh nga qyteti me i bukur ne jug-lindje jemi patriot gjithashtu se une kame lindur atje panvaresisht se jetoj ne qytet tjeter tani.
besoj e ke fjalen per ate qytet qe po flas dhe une apo jo???? /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/wink.gif
As topi se luan !

/pf/images/graemlins/smile.gif

roland

Primus registratum

citim:
Fillimisht postuar nga roli:
Nga qyteti ma i bukur ne Evropen Jug-Lindore

Keshtu na ligjeronte nje Profesor Doktor i shkencave ekzakte
Keshtu them edhe une !
--------------------------------------------- tani po te jesh nga qyteti me i bukur ne jug-lindje jemi patriot gjithashtu se une kame lindur atje panvaresisht se jetoj ne qytet tjeter tani.
besoj e ke fjalen per ate qytet qe po flas dhe une apo jo????

As topi se luan
--------------------------------------------- ------------
Po ende sikur ta dija une /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

Djalepopulli

Primus registratum

Jam nga Fieri mor te uruar
nga qyteti i bekuar
Ku vajzat e bukura jane si lume
Vec per futboll s'ja themi shume.

Pa jemi te shkathet, "punetore" te mire
Omonias ne Athine i kemi vene brire.
Ne na ke te mire per qejf e shoqeri
Per zonjushat tona jemi Zoteri.

ala

Forumium praecox

O Penelat e Van Gogut-me t'thone te drejten dasma ime ishte e jam knoq se u knoqen dhe te ftuarit-Hajde dasem hajde :goofy: :lol: :tipsy: Si dasma ime t'kem perdite e s'merzitem (po vetem si e ftuar jo protagoniste)

Admirali

Primus registratum

Hmmm

Une per vete jam durrsak, pra jam nga Durresi. Lindur dhe rritur ne Durres, ish-banor i Lagjes 10 ose sic njihet ndryshe Lagjja e Re, aktualisht banoj ne lagjen 7 ose sic njihet ndryshe Cezma e Ferres ose lagjja e miellit

desire

Forumium praecox

Poezi per se mbari "Djalepopulli" po dhe per futboll nuk jemi aq keq ne jo.
FORCA FIERI

teab

Primus registratum

Une jam POGRADECARE me origjine (do vdes per ate liqenin si shpirt) dhe pak Tironse me banim... :thumbsup: