Nga cili qytet jeni?

Nga cili qytet jeni?

Forumista,

Do te ishte me shume interes te njihnim me teper njeri-tjetrin. Nje nga kuriozitetet e shumta qe kemi, ka te beje me qytetin nga jemi ne Shqiperi. Jepni nje pershkrim te shkurter ju lutem, dhe cfare ju ben krenar ne te qenit Shqiptar, dhe banor i atij qyteti.

Admiri,

P.S Personalisht jam nga LEZHA. :thumbsup:

albania.gif

olsen7

Primus registratum
Re: Nga cili qytet jeni?

une jam gjysem tironas ,gjysem kavajs dmth shqiperia e mesme.rrofte gjithashtu jugu dhe veriu..

illyricus

Primus registratum

Rroftë lindja e perëndimi more se s'po bojmë ndamje tash, a? /pf/images/graemlins/laugh.gif

dordi1

Primus registratum

TIRONA MER JAHU PO KA AJO E MIRA KUR MEZI PRITNIM TE FILLONIN PUSHIMET E DIMRIT QE TE FILLONIM TE HUDHNIM DY KOKSHAT TE VIZAT MRAPA PORTES TE FUSHA E "SHKENDISE" A TE HAPNIM NAJ DORE PLLAKATON KE SHKALLET E STADIUMIT "DAJTI".
LENE MASANEJ PER NDESHJET KE FUSHA E ZEZE KU NA DUHEJ FURCE ME PASTRU QYMYRIN KA KOMET...

:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

NYC_GUY

Primus registratum

Sa mir e kan kap anglishten kto tironcet mer jahu , une jam pe Korce bre .

ala

Forumium praecox

Kavaja - Dasem qe bohet n'kavaj,s'bohet n'asnji ven :rockband: :thumbsup: :goofy:

ala

Forumium praecox

Fillimisht postuar nga kida:
[qb] bjeri dajres o kavajso..

:rockband: [/qb]
kur i bi dajres kavajsi(a)tunet gjithe mhalla..

Kordelja

Valoris scriptorum

Nuk e di a kem kam thene edhe me pare qe me pelqen ai filmi Radiostacioni:

Jo keshtu moj zuske por Ju flet Tiranaaaaaaaaaa (Birce Hasko) /pf/images/graemlins/laugh.gif i thoshte Pavlina Manit /pf/images/graemlins/laugh.gif

Rr.Elbasanit /pf/images/graemlins/tongue.gif

enkela

Primus registratum

Perëndim i vagëlluar mi Liqerin pa kufir
Po përhapet dal-nga-dale një pluhúrë si një hije.

:wave:
If you haven;t understood it yet, well I am from Pogradeci. My little, lovely town with the sweet smell of the lake that I miss it so.

hEEbiE_jEEbiEs

Primus registratum

Hey I'm BEROTSE YOOOOOOOOO!!!!!!!!!!

BERATI RULES YOOOOOOO!!!!!!!!!!! :thumbsup: /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif

Pellumb Nili

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Post Scripter:
[qb] Une jam le dhe rrit ne Tirane por e kam te forte ndjenjen e perkatesise gjirokastrite. Po ne jemi lob ne Tirane. Fundja Tirana eshte qytet i ndertuar sipas parimit te SHBA: pak nga te gjitha. Por nese ne USA mbizoterojne irlandezet apo dhe italianet, ne Tirane dominojne gjirokastritet dhe korcaret. Sa per ata qe hiqen sikur kane jetu brez pas brezi m'tirone, me vjen te qesh se me kujtohen ata filmat me fiset indiane lekurekuqe. [/qb]
Bababa te paskan ba moderator! Po ty te vrafte Zoti! :smash:

RediRock

Primus registratum

Fillimisht postuar nga HOTGIRL:
[qb] tironce (myslym shyri) [/qb]
TIRONC(nga myslym shyri, muni ciper sigurimeve shoqerore e kisha shpine). o hotgirl, po na thuj nonji llaf te bukur se na dole komshije

roland

Primus registratum

Hey I'm BEROTSE YOOOOOOOOO!!!!!!!!!!

BERATI RULES YOOOOOOO!!!!!!!!!!!

--------------------------------------------- ------------------
ej o beratc(heartbreak) ku rri ne berat ti?
pershendetje nga beratci tjeter nga UK
lagja: deshmoret e kombit ose celepias

hEEbiE_jEEbiEs

Primus registratum

ej o beratc(heartbreak) ku rri ne berat ti?
pershendetje nga beratci tjeter nga UK
lagja: deshmoret e kombit ose celepias
Une kam ndenjt ne Mangalem yo, po tani jetoj ne Usa. .... Edhe sa per te ditur jam <BERATSE> ...... :thumbsup: /pf/images/graemlins/laugh.gif