Neser eshte dita e fundit e jetes tende..... cdo beje?

cokus

Primus registratum
Re: Neser eshte dita e fundit e jetes tende..... cdo beje?

un personalisht do ikja ne do ti bosha zbor ati konsullit amerikon qe me dha vizen per ne amerik.
:mad:

ezy

Primus registratum

une do e beja gjith naten(diten).......fort e fort.......ohhhhhhhhhh babyyyyyyyyy

Guest

E bera testin.

do vdes:
March 5, 2056
at the age of 73 years old.

On that date you will most likely die from:

Cancer (29%)
Wow cdo bej tani? Non me ne frega di fare niente!Ca kam pase per ta bere a kam bere para se te vdes.Diten e fundit Do ja fus vrapit! /pf/images/graemlins/laugh.gif kush do te vij le te auto ftohet. :cool:

mostro

Putraku

Do i futja nji te pime nje te ...ime dhe nji gjumi,kshu qe vdekja do me harronte dhe do merrte ata qe ne oren 8 te mengjesit do ishin gati duke pritur me ballin lart dhe me breket plot nga frika........
Hudhu gabeli i vogel se ja hudhem /pf/images/graemlins/laugh.gif

SkinArt

Primus registratum

Fillimisht postuar nga barbi:
[qb] Po ta di me te vertete qe neser eshte dita e fundit atehere vetem do kerceja do haja dhe do beja sex gjat gjithe kohes.Pasi do doja ti shijoja ato caste te fundit. [/qb]
Po mir ty barbi ca te pengon te besh sex te kercesh te hash etc.. gjate gjithe kohes mosha ? jote e vogel a car qe si ben dot tani po i le per diten e fundit

SkinArt

Primus registratum

Fillimisht postuar nga ezy:
[qb] une do e beja gjith naten(diten).......fort e fort.......ohhhhhhhhhh babyyyyyyyyy [/qb]
Edhe ti po vun keq per sex terhiqe mos e kput

SkinArt

Primus registratum

Un per vete do doja shume ti veja C4 te gjith shtetarve sidomos atyre me kryesorve qe jan sot pastaj do shkoja ne shtepi per ti pare ne tv nje soj si ato qe bejn ato dhe qe i shofin ne tv e tyre pastaj

si shoket dhe shoqet me lart
SEKS SEKS SEKS SEKS ONe MORE TIME

Hermesss

Primus registratum

Do te falenderoja Zotin duke i qene mirenjohes per gjithshka qe me ka dhene ne jete, dhe do t'i lutesha t'u jepte fat, shendet dhe lumturi te gjithe atyre qe i dua, qe me duan dhe qe ne nje menyre apo tjetren hyne dhe u bene pjese e jetes sime.

ezy

Primus registratum

Fillimisht postuar nga SkinArt:
[qb]
Fillimisht postuar nga ezy:
[qb] une do e beja gjith naten(diten).......fort e fort.......ohhhhhhhhhh babyyyyyyyyy [/qb]
Edhe ti po vun keq per sex terhiqe mos e kput [/qb]
ahahahahahahah :smash: :thumbsup: ....po ca te boj mor cun....edhe une si gjithe te tjeret...po nuk vuj dhe aq shume joooooo,mos ki merak ti rrushi,jo per gjo po e kom burrin hamshor fare(5 years married) :thumbsup: /pf/images/graemlins/laugh.gif

nejse,une thashe qe do ta boj fort e fort,se sic e di dhe ti,kur e di qe eshte dita jote e fundit,do te jesh me shume stres....a little advise for you my friend....SEX..is the best stres relief medicine,kshq te keshilloj dhe ty ta bosh fort e fort in your last day... /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

makiavelo

Primus registratum

neser nuk eshte dita ime e fundit, gjithsesi po i shkruaj dy fjale... thone se jeta eshte ajo qe kalon kur jemi te zene me gjera te tjera,.... e nesermja nuk i eshte premtuar askujt... po te ishte neser dita ime e fundit do ta shtyja per nje dite tjeter... pershendetje

makiavelo

Primus registratum

...sonte nje darke ne restorantin me elegant te qytetit,
pastaj...do te beja dashuri me dy ta dashurat e mia derisa te
lodheshin ato,
ne mengjes heret prape dashuri,
pastaj ju shperndaja parate te varferve parate e te tjereve...
dhe rreth ores nente e shtyja diten e fundit
per nje dite tjeter he he, nuk eshte hera e pare qe e shtyj...

Suedezi

Primus registratum

Vetem mendimet qe do te pershkonin mendjen time ne ate moment do te ishin me torturuese dhe me te dhimshme sesa vet vdekja .Jeta ja vlen te jetohet. LE TE JETOJME TE GJITHE PER TE JETUAR DHE JO PER TE EKZISTUAR.

Suedezi

Primus registratum

Vetem mendimet qe do te pershkonin mendjen time ne ate moment do te ishin me torturuese dhe me te dhimshme sesa vet vdekja .Jeta ja vlen te jetohet. LE TE JETOJME TE GJITHE PER TE JETUAR DHE JO PER TE EKZISTUAR.

Erison700

Forumium maestatis

Do ta prisja me padurim!!! /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

GJithcka qe eshte e mundur te behet,dhe te sjell nje kenaqsi te paharrueshme dhe shume te madhe.

DriniS

Ecejak

Fillimisht postuar nga Petroninsja:
[qb] Jeta eshte e dhuruar nga dikush tjeter nuk eshte e kerkuar prej nesh, ashtu dhe ardhja ne kete bote dhe ikja prej saj. Nese do ju parashtrohej situata ku ju jepej nje informate e tille si, Neser eshte dita e fundit e jetes tende.....
Cdo benit? Si do reagonit dhe cfare do permbushnit ndaj kohes qe ju ka ngelur mbi kete toke?[/qb]
Do telefonoja ata qe kam larg, do takoja ata qe kam afer, do pergatisja dicka per kujtim, do haja gjerat qe me pelqejne shume, dhe per 10 minutat e fundit do rrija ulur ne breg te detit, per te kujtuar momentet e bukura te kaluara.