Thats Amore
Primus registratum
Re: Neser eshte dita e fundit e jetes tende..... cdo beje?
Do fiksohesha perpara nje kliptoedri deri...
Do fiksohesha perpara nje kliptoedri deri...

C´mu desh mua ta beja ket testin /pf/images/graemlins/frown.gif , me tha se do vdes ne moshen 46 vjecareFillimisht postuar nga babyboy:
[qb]Dje provova kete testin dhe me tregoi qe do vdisja ne Janar 7, 2055. E di qe eshte shaka por them qe ta provoni edhe juve . . . its fun!
http://www.thespark.com/deathtest/ [/qb]
do te shkoja ne hotelin qe do te shkonte edda ta benim nje dyshe te forte /pf/images/graemlins/tongue.gifFillimisht postuar nga edda:
[qb]Une
1) do terhiqja gjithe kto pare qe kam kursy dhe do ia falja lypseve
2) do shkoja ne hotelin me te shtrenjte te BOlzanos (Laurinin) dhe sesso e vetem seks si tek nove settimane e mezzo ...[/qb]
Piramide nese pret deri ne 11.07.2051 va beneFillimisht postuar nga Piramida:
[qb]do te shkoja ne hotelin qe do te shkonte edda ta benim nje dyshe te forte /pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]Fillimisht postuar nga edda:
[qb]Une
1) do terhiqja gjithe kto pare qe kam kursy dhe do ia falja lypseve
2) do shkoja ne hotelin me te shtrenjte te BOlzanos (Laurinin) dhe sesso e vetem seks si tek nove settimane e mezzo ...[/qb]
uroj per ty qe ajo shprehja "plake plake po ne nizet flake" te jete e verteteFillimisht postuar nga Piramida:
[qb]o edda po me mire vone se kurre. c u :thumbsup: [/qb]
--------------------------------------------------Fillimisht postuar nga Petroninsja:
[qb]Jeta eshte e dhuruar nga dikush tjeter nuk eshte e kerkuar prej nesh, ashtu dhe ardhja ne kete bote dhe ikja prej saj. Nese do ju parashtrohej situata ku ju jepej nje informate e tille si, Neser eshte dita e fundit e jetes tende.....
Cdo benit? Si do reagonit dhe cfare do permbushnit ndaj kohes qe ju ka ngelur mbi kete toke?
Dashuria, kenaqesia e te qenit 2, frika se mos behesh 3, tmerri se mos ngelesh 1....[/qb]