Gjithë çka që dëshiroja ditë e netë të tëra,ishte të,të dashuroja me gjithë fiqinë e qënies sime,lutesha që të pranojë të qëndroje pranë meje deri në fund të jetës sime.
Për mua e vetmja në jetë,në zemrën time,e kaluara,ajo që e deshta me të vërtetë.Mos mendo se për ty poezia ime ka marrë fundë,sepse fundi nuk I vjen kurr edhe nëse ty stë takojë askund.do të vazhdoj të shkruaj deri në fundin e kësaj bote dhe nuk do ta harrojë kurr se si më mashtrojë dashuria jote.
I shkruaj asaj që kurr nuk e takova,asaj që në zemër ende e mbajë dhe që nga fillimi e dashurova,I shkruaj zërit që kurr se dëgjova,dashurisë që mbetet vetëm në mendje,asaj që vetëm e ëndërrova.
I shkruaj një femre që e dua shumë,i shkruaj,i shkruaj,dorën smund ta ndalë,i shkruaj në mëngjesë,diten,në mbrëmje,në mesnatë,i shkruaj edhe kur jamë në gjumë.i shkruaj pa zemër se zemrën time e ka ajo të falur nga unë.
Më fal zemër se ndoshta me fjalët e mija të lëndova,më falë shpirt se ndoshta nga dashuria të gjykova,më fal e dashur se veq për ty unë mund të jetojë,më fal syri im se pa ty unë nuk dua të egzistojë.
Mos harro,se vetëm ty të deshta në këtë botë,mos harro se për ty mbrëmë su ndalen lot.mos harro se pa ty gjdo gjë është e kot,mos harro se të dua më shumë se dje,sot.
Më kujto edhe kur të thojnë es nuk jam më gjallë,mos harro se as guri më pare skishte plasë,më thuaj se një here së kotç nuk ishte krejt ky vajtim,mos harro se ti je e vetmja lumturi në shpirtin tim.
Më lejo që të bëhem I dashurisë,edhe një viktim,më thuaj një here,se më don sa të dua shpirti im,mos mendo edhe nëse me ty nuk jamë,në beso se vetëm ty të deshta,me zemër të theme.
Edhe pse thonë se koha hakmerret me harresë ndaj kujtimeve,dashuria ime për ty kurr nuk do të zbehet,dhimbje e madhe për mua do të ishte ditët e lumtura të jetës sime.
This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.