Ne syte e tij/e saj.

Sahit Rexhepi Keca

Valoris scriptorum
Emër që duhet më shumë se vetvetja,emër që e dine çështë e vërteta,që të bënë njëmijë vjet të jetosh e të bënë ç,do gjë ra kujtosh,ajo është Dashuria.

Sahit Rexhepi Keca

Valoris scriptorum
Nëse më do më lerë të qetë që ta vërtetoj se a të dua me të vërtetë,e nëse kujton se më ke fituar,ky është një mendim I ytë I gabuar.

Sahit Rexhepi Keca

Valoris scriptorum
Dikur e desha dikënd,dhe ndoshta do ta dua,por si dikur dikënd,asnjëher askënd.Edhe pse nuk jemi bashkë,ende të dua edhe pse nuk jemi bashkë.

Sahit Rexhepi Keca

Valoris scriptorum
Gjithë çka që dëshiroja ditë e netë të tëra,ishte të,të dashuroja me gjithë fiqinë e qënies sime,lutesha që të pranojë të qëndroje pranë meje deri në fund të jetës sime.

Sahit Rexhepi Keca

Valoris scriptorum
Për mua e vetmja në jetë,në zemrën time,e kaluara,ajo që e deshta me të vërtetë.Mos mendo se për ty poezia ime ka marrë fundë,sepse fundi nuk I vjen kurr edhe nëse ty stë takojë askund.do të vazhdoj të shkruaj deri në fundin e kësaj bote dhe nuk do ta harrojë kurr se si më mashtrojë dashuria jote.

Sahit Rexhepi Keca

Valoris scriptorum
I shkruaj asaj që kurr nuk e takova,asaj që në zemër ende e mbajë dhe që nga fillimi e dashurova,I shkruaj zërit që kurr se dëgjova,dashurisë që mbetet vetëm në mendje,asaj që vetëm e ëndërrova.

Sahit Rexhepi Keca

Valoris scriptorum
I shkruaj një femre që e dua shumë,i shkruaj,i shkruaj,dorën smund ta ndalë,i shkruaj në mëngjesë,diten,në mbrëmje,në mesnatë,i shkruaj edhe kur jamë në gjumë.i shkruaj pa zemër se zemrën time e ka ajo të falur nga unë.

Sahit Rexhepi Keca

Valoris scriptorum
I shkruaj në letra,por kujt nuk edi,enigmes,ëndrrës që në foto nuk e pashë,i shkruaj asaj për të cilën mbaj zi,i shkruaj asaj që në të rashë dashuri.

Sahit Rexhepi Keca

Valoris scriptorum
Më fal zemër se ndoshta me fjalët e mija të lëndova,më falë shpirt se ndoshta nga dashuria të gjykova,më fal e dashur se veq për ty unë mund të jetojë,më fal syri im se pa ty unë nuk dua të egzistojë.

Sahit Rexhepi Keca

Valoris scriptorum
Mos harro,se vetëm ty të deshta në këtë botë,mos harro se për ty mbrëmë su ndalen lot.mos harro se pa ty gjdo gjë është e kot,mos harro se të dua më shumë se dje,sot.

Sahit Rexhepi Keca

Valoris scriptorum
Më kujto edhe kur të thojnë es nuk jam më gjallë,mos harro se as guri më pare skishte plasë,më thuaj se një here së kotç nuk ishte krejt ky vajtim,mos harro se ti je e vetmja lumturi në shpirtin tim.

Sahit Rexhepi Keca

Valoris scriptorum
Më lejo që të bëhem I dashurisë,edhe një viktim,më thuaj një here,se më don sa të dua shpirti im,mos mendo edhe nëse me ty nuk jamë,në beso se vetëm ty të deshta,me zemër të theme.

Sahit Rexhepi Keca

Valoris scriptorum
Edhe pse thonë se koha hakmerret me harresë ndaj kujtimeve,dashuria ime për ty kurr nuk do të zbehet,dhimbje e madhe për mua do të ishte ditët e lumtura të jetës sime.

Sahit Rexhepi Keca

Valoris scriptorum
Kam kërkuar një njeri si të pjesën më të madhe të jetës sime,por ishte shumë vështirë ta gjeja,dhe befasisht u ktheva,dhe ti ishe aty.

Sahit Rexhepi Keca

Valoris scriptorum
Kur të bie shi,dil nga shtëpia dhe leri pikat që bien të,të prekin,janë puthjet e dashurisë që prej shumë kohesh kamë dashur të ti jap.

Sahit Rexhepi Keca

Valoris scriptorum
Bie të fle,tek ti mendojë,në ëndërrat ty të shikoj,zgjohem në mëngjesë ty të imagjinoj,për tërë jetën tye të dashurojë.