Ne syte e tij/e saj.

Sahit Rexhepi Keca

Valoris scriptorum
Ç,do ditë po vdes nga pak,se dhëmbjën e kamë afër e ty të kamë larg,kamë pritë e nuk erdhe,pse smë vrave ti,po më lë të gjallë,vonë eshtë,vonë është për të qarë,vonë është për të qeshur,vonë është përsëri të jeshë pran meje.

Sahit Rexhepi Keca

Valoris scriptorum
Merre zemrën time të shkret mbyte me duart e tua pastaj knaçu në këtë botë se më stë theme se të dua.

Mos më pyet se si jetojë kur më ke lënë vetë,mos kërko falje nga zemra nje here që e vret.

Mos trokit më në derën time,se ajo është mbyllë,se në zemrën që e theve kurr ske për të hyrë.

Sahit Rexhepi Keca

Valoris scriptorum
-Mos më thuaj,se më ke dashuruar,tash është vonë,shumë vonë për tu penduar.

-Mos më pyet për ato caste,që dikur mua më kalove,mos loto për fatin tone që ti e shkatërrove.

-Tash nuk jemi afër,si dikur nuk jemi,përveq njëri-tjetrit,tjetër gjë nuk kemi.

Sahit Rexhepi Keca

Valoris scriptorum
-Shumë të dua në këtë natë,eja e mos mbaj inatë,mos u bëjë zemër e ngurtë,se jeta është e shkurt.
-Pa ty nuk mundem të rri,pa ty jeta më bëhet hi,pa ty jeta nuk mjafton,Se zemra ime e shkret vetëm ty të don.
-I thash lotit pse po qanë,mu përgjigj-për ty-I thash po boll qave pusho,ai më shumë rrodhi në sy.

Sahit Rexhepi Keca

Valoris scriptorum
-I thash zemrës pse je mërzitur,mu përgjigj në heshtje-Jamë lodhur duke pritur,më tha me gjysëm buzëqeshje.
-Ti prap më thua se më do,por ti po shkon dhe po gabon,si harroj ata sy,si dhe lotët që të rrodhën ty.
-

Sahit Rexhepi Keca

Valoris scriptorum
Dashuria e sinqert,ndaj personit që e dashuron me gjithë zemër,kurr smund ta shtish të lotosh.Shërim i lotit është Dashuria-Sëmundja i lotit është Urrejta.

joetisti_

Locus omnem
Kete s'mund ta di. Mund t'i kete hyre nje qerpik ne sy qe e ben te lotoje :)
Besoj se del nga shkaqe qe kane te bejne me zemren.

Hektor12

Locus omnem
profesoreve pp u qan zemra spaska asnje femer ketej ne af me iu be pershtypje sa gjunah u lodhen gishtat tu shkrujt .. e mundi kot

Narkomane

Valoris scriptorum
Nuk mundem ta shoh ne sy dhe tia shpreh ati dashurine pasi e di shume mire qe nje djale si ai nuk do tia hedhe syte nje vajze si une.Por e mashtroj veten duke menduar se nje dite ai do te me shohe ashtu sic e shoh une me syte e mi,pse jo edhe te me fale dashuri.Un nuk mundem tia shpreh dashurin pasi ne syrin e tij lexohet tjeter emer,e thelle ne shpirt ai don tjeter femer.Dy syte e tij mbi te miat versulen,ndersa te miat si shigjeta perkulen.Ai i ngul syte e tij mbi trupin tim,pika qe sme bie kur nuk i them se ti je shpirti im.
a moj jetmir moj jetmir kom harru sa romantike kom qen dikur :p