Ne sokakun e vjeter te thashe ty dy fjale...

Djep

Forumium maestatis
Re: Ne sokakun e vjeter te thashe ty dy fjale...

Albana une jam nje nga me t'vjetrit ketu edhe ti s'me ke fu ne valle??
Jazek!
E paske kolovit Blendin e? Po une kur e kam rradhen?? /pf/images/graemlins/laugh.gif

E poshter. Te kujtohet atehere qe thoshe diku qe vdishe per me "bo" i presor ke Fultzi, edhe une te thashe qe e kam kushuri te pare ate presorin?

Fillimisht postuar nga Isabelle:
[qb]2 here ne jave ose shume here ne dite. Noiher' kur harroj e ujisin robt e shpis'... kush t'qelloje me afer /pf/images/graemlins/laugh.gif ! Kur shkoj ne plazh ja lej komshijes :lol: !

Boll t'lulzoje !

/pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Me uje qenke mire bereqaves, po kopshateret thone qe lulja do m*t qe te rritet. :lol: :lol:

albana

Lara Croft

Ti Djepo e ti Penele mjaft u ankuat se une as qe kisha mbaruar nga mesazhet.Po jo nuk te lini rehat juve. Shtatanike u kane bere nenat!
Nejse ma shkermoqet frymezimin jo po qe ta dini /pf/images/graemlins/blush.gif :kiss:

Dolores

Primus registratum

Hej hej ke dreqin kam bere sad ktu?? :eek:

judy_b.gif
nji fresh poze ktu e sapo marre qe te prove some points /pf/images/graemlins/laugh.gif

albana

Lara Croft

Nejse qe shume femra i prishi forumi kjo as qe vihet ne diskutim :lol:

Presidenti

Forumium maestatis

e solle koken?

ene thuj atij cerres tat te mos me fishkllej n'vesh mu se do ia... :mad: :mad:

Dolores

Primus registratum

:lol:
.......and some others turn into rusty mediocres by the same virtual effect /pf/images/graemlins/laugh.gif

albana

Lara Croft

Po une ne ate ore jam ne pune o burre i dheut apo kujton se njerzit ne amerike rojne me frymen e shenjte :rolleyes: Une do i them po nuk e di a do me degjoje /pf/images/graemlins/tongue.gif

albana

Lara Croft

Per mamate e Dolkes,Peneles e Nelkes
URGJENTISHT NE TAKIM ME PRINDERIT.Na kane dale te uruarat nga rruga e Perendise. /pf/images/graemlins/laugh.gif :devil:

Per mamane e Bluse
Te vije ne takim se e bija ka bere nje mal me mungesa ne AF sipas qitapit te Zotit Drin disa nga faqet e te cilit edhe mungojne se i vodhi Hajduti i Hurmave per te shpetuar prapanicen e vet /pf/images/graemlins/tongue.gif

albana

Lara Croft

Te ndryshojme tha Alinosi,
namin e keq qe na ka dale
si cupka te mira te vendosim
edhe ne te bejme paje.
U nis Lara me Kordelen
gjergjefe te kerkonin
Tranofilja mprehu grepin
perde te punonte.
Izi e Penelja muline shkuan te blinin
meqe gjilpera me bollek kishin.
Ne prag te deres u takuan
e punen filluan
qendisnin per ibret
e thashethemet vu si det.
Si pane qe gje nuk katranosen
premtimet i varosen
prape zakonet e vjetra filluan
per beqari u betuan. /pf/images/graemlins/laugh.gif

Presidenti

Forumium maestatis

hajrin vetes s'ja kan pa
ene faj fort nuk kan
kan mor jerm sot burra e gra
robi Robit ma s'i ngjan

po t'mos qaj syni i shkru
se e bo ymen Perenia
se do vij dita me u taku
me ma t'mirt burra qe ka Shipnia!

AnaBlue

Forumium maestatis

Qe ktu jam shoqja Kumandare!
/pf/images/graemlins/laugh.gif

S'guxo rrobi me u mcef neper ferrat e AF se te marrin erzin! /pf/images/graemlins/laugh.gif

albana

Lara Croft

Ca ben pra :angel: pa ferrave ti qe je kaq e lumtur?

Goca

Primus registratum

Une shtatanike nuk jom, po bohem xheloze kur me pershendet nga fundi, edhe kjo vlen jo vetem per ty, po per te gjithe. Moret vesh apo jo?! /pf/images/graemlins/laugh.gif Tani e di qe s`me ke taku akoma , po ama ene Nahares mos ja ve shume veshin , sidomos kur flet per muve se me mban akoma inote te vjetra e s`pergjigjet nje here me te qeshme. /pf/images/graemlins/blush.gif Mire me mu, po me shoqnine time c`ka?! :confused:
E di une , po kerkon pak vemendje ky me duket , se keshtu e fillojne te tere... /pf/images/graemlins/laugh.gif
Edhe une kur te kem kohe , do i qendis shamine e beqarit qe ta djege me shoqnine e vet kur te na martohet. /pf/images/graemlins/laugh.gif Sot per sot, po i qendis nje strofe... /pf/images/graemlins/laugh.gif

Ish Nahara, turqisht-folesi
barkemadhi dhe kaloresi,
qe ne cerre Albanen gjunte
e ne klube, mustaqet tundte
e nje dite na la cinaren
qethi floket per korcaren
mori sllonin edhe shkoi
n`Amerike e kerkoi
aty telat e ushtrise
i corren kemishen e rinise
ju hap gjoksi prej marazi
piu uje derisa plasi...

Le_Routard

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga albana:
[qb]Per LRne
:kiss: Ti je si yll perhere.

[/qb]
Oo me paska dal emri ne gazet! /pf/images/graemlins/laugh.gif Si nuk e kisha vone re ket temen, me siguri ngaqe fjala 'i vjeter' me mbajti larg saj /pf/images/graemlins/laugh.gif

:kiss: edhe una ty fort se me kishte mor molli per te bo i dore muhabet me doren e vjeter /pf/images/graemlins/laugh.gif

Le_Routard

Forumium maestatis

Tani e di qe s`me ke taku akoma ,

Edhe une ste kom taku ty /pf/images/graemlins/laugh.gif por sic e shef po te pershnes qy me postimin e dyte /pf/images/graemlins/laugh.gif Pastaj ta tha Lara mos humen kohen me te se nuk ja vlen, ajo ka qef vetem cuna, ma le mu ma mire /pf/images/graemlins/laugh.gif

personazh

Valoris scriptorum

albane, ti themi salos ose Lares ta ndrrojn ket titullin e temes? jo per gjo lal, po perveç sokakut, llafet kan dal nga çdo lloj veni ktu; nga e majta dritares, nga fort bragg, nga cherry line tree, nga thellsia zemres, nga tru "te plakur"....yhyhyyyyy......ka bo vaki e u ka pjerdh nai here kshu sa per qejf

/pf/images/graemlins/laugh.gif