Ne sokakun e vjeter te thashe ty dy fjale...

personazh

Valoris scriptorum
Re: Ne sokakun e vjeter te thashe ty dy fjale...

daku, boji i nder fantazise, hudhe ket qe shkrujte te Thiatroja ... /pf/images/graemlins/laugh.gif

personazh

Valoris scriptorum

Fillimisht postuar nga Dolores:
[qb] Duti per ty gjithcka eshte ok tani se ke hy ne zonen e gjelberimit /pf/images/graemlins/laugh.gif ...keshtu eshte kjo pune cave u vene hormonet up...cave down /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
kjo "zona gjelberimit" ka lidhje me Xhamajken e me ate lulen jeshile e te gjate, me fleta si thika? /pf/images/graemlins/laugh.gif

Dolores

Primus registratum

Party on bro
peace.gif

alinos

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga albana:
[qb]
Per Alinosin
Shtrige edhe ti me harove /pf/images/graemlins/blush.gif

[/qb]
Une edhe te dua, nuk te harroj dot zonja ndrikull, dhe ti e di!
Boll u kuqe dhe u nxive se s'te kane lezet si ngjyra :tipsy:
Dashuri-urrejtjet (per te mos fol per pseudo-indiferentizmin) e forumit jane shume te lezetshme, gjithnje me bejne te buzeqesh dhe me thote se natyra njerezore ne te gjitha format e shprehjes, dhe ate virtuale, eshte po ajo: me doni, me shikoni, me adhuroni dhe nese nuk mundeni: me urreni!
Disa njerez si ti e dashur, i duam natyrshem /pf/images/graemlins/smile.gif
:kiss:

crazy

Primus registratum

albana po ne nje vjecaret si quhemi te rinj apo te vjeter? :confused:

Presidenti

Forumium maestatis

e kemi me komisjon...duhet me kalu komisionin i her masnaj ...ti bojm letrat si te dush! /pf/images/graemlins/laugh.gif

Dolores

Primus registratum

Bana ja nja dy firme qe mund te jene te pershtatshme per ty :

Being happy doesn't mean everything is perfect. It means you have decided to look beyond the imperfections.

Optimism is the faith that leads to achievement. Nothing can be done without hope or confidence.

crazy

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Nahara:
[qb] e kemi me komisjon...duhet me kalu komisionin i her masnaj ...ti bojm letrat si te dush! /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
kush ben pjese ne komision? :confused: /pf/images/graemlins/laugh.gif

albana

Lara Croft

Un jam kryetarja /pf/images/graemlins/laugh.gif Ti nuk je as antare e re e as e vjeter.E mira e kesaj eshte qe mund te shoqerohesh me te gjithe /pf/images/graemlins/wink.gif Megjithese nuk ka asnje rregull per shoqerimin midis antareve pervecse ne rastet kur luajme futboll dhe kemi dy skuadra Te Cmendurit e Vjeter kunder Te Cmendurve te Rinj /pf/images/graemlins/tongue.gif

Eni_883

Primus registratum

Kur do luhet kjo ndeshja e futbollit qe te fillojme me rrallu cigaren /pf/images/graemlins/laugh.gif

crazy

Primus registratum

ok albana...une do jem me te cmendurit e vjeter qe kane me shume e ksperience e te pakten nuk humbas leket e bastit. /pf/images/graemlins/laugh.gif

albana

Lara Croft

Lara ke humbur fare.Nuk kemi bere dy leka muhabet per qejf moj vajze /pf/images/graemlins/blush.gif Me ka marre malli dmth :kiss:

albana

Lara Croft

Ca the ti une te bej maskaralleqe te tilla ne MSN :eek: Kurren e kurres ja ku po ta them dhe vere veth ne vesh. Ndonje porosi per mua nuk keni ti dhe kordelja?Nuk kam patur asnje porosi prej kohesh. :rolleyes:

alinos

Forumium maestatis

Lare porosi me P te madhe?!! :devil:

Jam kurioze :confused:
Neser do vi vone, kshu qe maro pune me Palin se une nuk kam kohe te te takoj. Pret nje jave apo eshte porosi me skadence???

Ndrikulla
shtrige :tipsy:

Le_Routard

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga albana:
[qb] ... Kurren e kurres ja ku po ta them dhe vere veth ne vesh. ... [/qb]
Mire qe ja the se ajo mund ta vinte dhe vath ke hunda se ka dal moda tani /pf/images/graemlins/laugh.gif

Le_Routard

Forumium maestatis

P e madhe e shtypit
p e vogel e shtypit

P.... orosia

Duhet te bej i cik ushtrime qe te mos me rreshqasi gjuha skic dhe them ndonje fjale tjeter /pf/images/graemlins/laugh.gif Ja psh, edhe pylli me P fillon. /pf/images/graemlins/laugh.gif

alinos

Forumium maestatis

/pf/images/graemlins/laugh.gif

Liroje PC ti ore se do shkruaj nje e-mail une tani :wink: :devil: