Ne plazhin e Durresit

Redi

Forumium praecox
Re: Ne plazhin e Durresit

Pershendetje,

Nje mendim shume i kendshem per nje takim ne plazhin e Durresit.

Nuk jam aspak dakort me folesit qe plazhi eshte kthyer ne nje "vend plehrash".
Nese do ishte ne tille menyre, nuk do kishte kete dyndje turistash. Pasi e dime shume mire natyren e turistit, qe ate kohe pushimi qe ka nuk e shperderon kot se koti.

Jam dakort qe nuk eshte ne nivelin e duhur, nuk mund te krahasohet me Saranden apo Himaren, epo mos harroni se bregdeti i durresit, pra vend plazhi, eshte me i gjati nga te gjitha rrethet qe lagen me det, si rrjedhoje do kete rremuje e pislleqe jo shume te theksuara, pasi ne te konsumojne nje nr turistesh sa trefishi apo me shume qe shkon ne Sarande apo diku tjeter.

Me pak fjale, nese mendoni ta beni, arsyetoni se ku, kur ... etj.

Mund te jeme dhe une i pranishem /pf/images/graemlins/tongue.gif )

Mirulexofshim,
Redi

Lolita_Lola17

Primus registratum

shiko, mos ma shani plazhin ee...
une per vete kam gati 2 vjet qe se kam pare, po do shkoj ta shof prape pas 1 muaji /pf/images/graemlins/laugh.gif

Antionline

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Redi:
[qb] Pershendetje,

Nje mendim shume i kendshem per nje takim ne plazhin e Durresit.

Nuk jam aspak dakort me folesit qe plazhi eshte kthyer ne nje "vend plehrash".
Nese do ishte ne tille menyre, nuk do kishte kete dyndje turistash. Pasi e dime shume mire natyren e turistit, qe ate kohe pushimi qe ka nuk e shperderon kot se koti.

Jam dakort qe nuk eshte ne nivelin e duhur, nuk mund te krahasohet me Saranden apo Himaren, epo mos harroni se bregdeti i durresit, pra vend plazhi, eshte me i gjati nga te gjitha rrethet qe lagen me det, si rrjedhoje do kete rremuje e pislleqe jo shume te theksuara, pasi ne te konsumojne nje nr turistesh sa trefishi apo me shume qe shkon ne Sarande apo diku tjeter.

Me pak fjale, nese mendoni ta beni, arsyetoni se ku, kur ... etj.

Mund te jeme dhe une i pranishem /pf/images/graemlins/tongue.gif )

Mirulexofshim,
Redi [/qb]
o Redi vllai ti mire e ke qe thua per turistet, por ato turiste ishin vetem nje pakice Kosovaresh qe erdhen nga Jasht, per vete faktin se ishte hera e pare qe vinin te benin pushime ne durres, por sipas opinioneve te ndryshme ato kishin mbetur te pa kenaqur nga kushtet qe ju ofruan mire plazhi dhe rera qe ishte sic e din te gjithe, por dushe nuk kishte dhe per te ngrene ose ibret ose cmimet stratospherike.Kurse per turist te huaj as qe behet fjale qe kishte te paktem vjet. dikush tha pse hedhin mbeturina ose gjera te tilla ne det, un mendoj se i bejne ato te ardhurit ne durres sic njifen ne Tir Bathore People. njerez te tille sorry por nuk kane kulturen e duhur per tu sjell ne menyre te qyteteruar si ne det po ashtu dhe ne toke. Per mendimin tim takimin organizojeni ne Durres por jo ne plazh gjeni ndonje vend tjeter tek Vollga ose diku tjeter qe tja kaloni mire.

durrsaku

Forumium maestatis

Kush do na organizoje noi takim te fuqishem per ne vere ? Nuk osht e thonme o ne plazh o s'ka...e bojm ene ne Tirone s'jom kundra /pf/images/graemlins/wink.gif

Lolita_Lola17

Primus registratum

yllo, e vendose ti? do vish? funnn!!! /pf/images/graemlins/smile.gif
Megjithmen, ne tr ose dr do qe qejf te takoheshim.
I'm up for it! /pf/images/graemlins/laugh.gif

Redi

Forumium praecox

Pershendetje,

Apapa, akoma pa ardhur vera, filluan virtualet duke lene takime /pf/images/graemlins/smile.gif

Ju pershendes te gjitheve, u be kohe e gjate qe nuk shkruaj, por se shpejti do te jem me aktiv.
Ne radhe te pare, ata qe kane shajtur plazhin e durresit ju them i marshit te ligat, se dita dites me i bukur do behet, pastaj ka dhe nga e ate qe e kane zili.

Se dyti: Spo e theme /pf/images/graemlins/smile.gif

Ja kalofshi mire, Forca Durresi!

miqesisht,
Redi