Re: Ne plazhin e Durresit
Pershendetje,
Nje mendim shume i kendshem per nje takim ne plazhin e Durresit.
Nuk jam aspak dakort me folesit qe plazhi eshte kthyer ne nje "vend plehrash".
Nese do ishte ne tille menyre, nuk do kishte kete dyndje turistash. Pasi e dime shume mire natyren e turistit, qe ate kohe pushimi qe ka nuk e shperderon kot se koti.
Jam dakort qe nuk eshte ne nivelin e duhur, nuk mund te krahasohet me Saranden apo Himaren, epo mos harroni se bregdeti i durresit, pra vend plazhi, eshte me i gjati nga te gjitha rrethet qe lagen me det, si rrjedhoje do kete rremuje e pislleqe jo shume te theksuara, pasi ne te konsumojne nje nr turistesh sa trefishi apo me shume qe shkon ne Sarande apo diku tjeter.
Me pak fjale, nese mendoni ta beni, arsyetoni se ku, kur ... etj.
Mund te jeme dhe une i pranishem /pf/images/graemlins/tongue.gif )
Mirulexofshim,
Redi
Pershendetje,
Nje mendim shume i kendshem per nje takim ne plazhin e Durresit.
Nuk jam aspak dakort me folesit qe plazhi eshte kthyer ne nje "vend plehrash".
Nese do ishte ne tille menyre, nuk do kishte kete dyndje turistash. Pasi e dime shume mire natyren e turistit, qe ate kohe pushimi qe ka nuk e shperderon kot se koti.
Jam dakort qe nuk eshte ne nivelin e duhur, nuk mund te krahasohet me Saranden apo Himaren, epo mos harroni se bregdeti i durresit, pra vend plazhi, eshte me i gjati nga te gjitha rrethet qe lagen me det, si rrjedhoje do kete rremuje e pislleqe jo shume te theksuara, pasi ne te konsumojne nje nr turistesh sa trefishi apo me shume qe shkon ne Sarande apo diku tjeter.
Me pak fjale, nese mendoni ta beni, arsyetoni se ku, kur ... etj.
Mund te jeme dhe une i pranishem /pf/images/graemlins/tongue.gif )
Mirulexofshim,
Redi