Ne kerkim te kengeve...

bobo

marksist-enverist
Re: Ne kerkim te kengeve...

Djepi, ke te tjera nga Julio Iglesias
dhe Ennio Morricone?
flm.

Klaudia

Primus registratum

o djep po kengen e Gertes- My love, a e gjen dot... ka ndonje web ose link

Thnx /pf/images/graemlins/smile.gif
Goc^Tilonce

woooooow

Primus registratum

a di njeri ku mund ta gjej ate kengen per tironen qe e kan kendu Westside Family me Edi Ramen??

qeshem

Primus registratum

e kam une ate kengen Tirona te West Side me Ramen nqs still e kerkon me njofto

Furor Aquila

Primus registratum

Kush i kendon keto kenge me tituj: Shpirti im, Mos qaj, fotografia, dashuria e pare, ariani, dhe tulipani----eshte i njejti artist.
Keto kenge kan qene ne nje website qe nuk ekziston me(Alba-muzik.net ose alba-music.net me duket se ishte)

Princesha

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Furor Aquila:
[qb] Kush i kendon keto kenge me tituj: Shpirti im, Mos qaj, fotografia, dashuria e pare, ariani, dhe tulipani----eshte i njejti artist.
Keto kenge kan qene ne nje website qe nuk ekziston me(Alba-muzik.net ose alba-music.net me duket se ishte) [/qb]
Eh, ketu te ndihmojn shume me gjet kenge, biles mu me kan ndihmu edhe per disa kenge qe si kam kerkuar hic :goofy:

arbi

Primus registratum

Fillimisht postuar nga moonlight:
[qb] Hej, a m'gjen njeri ndonje kenge romantike (jo cheesy)te bukur ne anglisht?! Please?! :shrug: :kiss: [/qb]
la cura franco battiato italisht
edituar paskam kuptuar gabim kujtova se nuk i doje anglisht . keshilla ime eshte van morrison have i told you lately that i love you

arbi

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Princesha:
[qb] Kam nevoje te me ndihmoni per nje kenge qe nuk ia mbaj emrin as emrin e kengetarit/grupit.

Jane ca black people qe kendojn, e kam pare nje here ne tv dhe me pelqeu, tashi nuk kam shume hints e di, por me kujtohet nga teksti: I will name her rock and roll dhe njeri i bie kitarres, dy jane qe kendojn dhe te tjeret i bien veglave te muzikes dhe ne video esht nje vajze e vogel qe shafqet shpesh ne video. [/qb]
the roots the seed

arbi

Primus registratum

Fillimisht postuar nga moonlight:
[qb] Hej, a m'gjen njeri ndonje kenge romantike (jo cheesy)te bukur ne anglisht?! Please?! :shrug: :kiss: [/qb]
come what may N.Kidman&E.McGregor

Princesha

Primus registratum

Fillimisht postuar nga aRBi:
[qb]
Fillimisht postuar nga Princesha:
[qb] Kam nevoje te me ndihmoni per nje kenge qe nuk ia mbaj emrin as emrin e kengetarit/grupit.

Jane ca black people qe kendojn, e kam pare nje here ne tv dhe me pelqeu, tashi nuk kam shume hints e di, por me kujtohet nga teksti: I will name her rock and roll dhe njeri i bie kitarres, dy jane qe kendojn dhe te tjeret i bien veglave te muzikes dhe ne video esht nje vajze e vogel qe shafqet shpesh ne video. [/qb]
the roots the seed [/qb]
Arbi, e kam gjet me kohe kete kenge(se per forumin kisha maru me kohe un /pf/images/graemlins/laugh.gif )megjithate flm shume :wave:

bengu

Primus registratum

I wanna be bigger, stronger, drive a faster car
to take me anywhere in seconds,
to take me anywhere i wanna go and drive around my faster car
i will settle for nothing less (2X)

E di ndonjeri titullin e kesaj kenge te Nirvanas?!

durrsaku

Forumium maestatis

Kush me ndihmon me nja 2 konge mu...

1-Klajdi Musabelliu - Puthja e pare
2- Solimana le halo(Titullin nuk e di i maj men vetem kto llafet ne text) :rockband:

Furor Aquila

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Furor Aquila:
[qb] Kush i kendon keto kenge me tituj: Shpirti im, Mos qaj, fotografia, dashuria e pare, ariani, dhe tulipani----eshte i njejti artist.
Keto kenge kan qene ne nje website qe nuk ekziston me(Alba-muzik.net ose alba-music.net me duket se ishte) [/qb]
anyone?

Marimba

Primus registratum

Ju lutem, me ndihmoni te gjej nje kenge te viteve 91-95, pak a shume. E kisha degjuar pak here ne radio, por nuk e di si quhej grupi dhe as titullin e kenges. Mbaj mend qe ishte nje grup cunash,dhe vargjet ishin keto:

Trendafilat celur...
Vajzat s'kane gjume
Djemte dot nuk flene

...gishtat u gjakosen

Ka qene nje kenge teper e lehte dhe romantike. Kenge tipike shqiptare.
Ju lutem me thoni te pakten grupin, nese nuk e mbani mend titullin e kenges apo vargjet.
Pleaseeeeeeeeeeeee :cry: :cry: :cry:
:wave:

hot

Hotgirl

Kush na ndihmon me noj konge te Adrian Gaxha (pervec capkenes) se ate e kam.. /pf/images/graemlins/smile.gif
se thojne qe osht bo shum i njoft e spo i gjej asi kong verrdallo..!!
kush ka munci te na ndihmoje ju lutemi :angel: