Ne kerkim te kengeve...

genci#2

Primus registratum
Re: Ne kerkim te kengeve...

Fillimisht postuar nga Hermes:
[qb] Hajt se po e provoj edhe une njehere mos del gje... :rolleyes:
Kerkoj te di kush e kendon dhe titullin e nje kenge relativisht te qete, e kenduar nga nje ze mashkulli i trashe dhe i plote i tipit Nick Cave, dhe te ciles i kapa rastesisht vetem fillimin e refrenit: "o oooo, oo oooo o my baby..." (shume ndihmuese, apo jo? /pf/images/graemlins/tongue.gif ) ishte sot pjese e njerit nga quizet muzikore tek "Goodmorning Albania" tek Top Channel. Kam pershtypjen se eshte kenge e 2-3-4-5 viteve te fundit /pf/images/graemlins/laugh.gif
Faleminderit nqs me ndihmon njeri :wave: [/qb]
nuk jam i sigurte por ka mundesi te jete barry white - just the way you are. mbase s' ka te beje fare. shnet!

genci#2

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Princesha:
[qb]
Fillimisht postuar nga moonlight:
[qb] Hej, a m'gjen njeri ndonje kenge romantike (jo cheesy)te bukur ne anglisht?! Please?! :shrug: :kiss: [/qb]
Ka kenge shume si psh: "Love of my life" - Santana,
"My All" - Mariah Carey, "All my life" - K-Ci & Jojo, "Northern Star" - Melanie C etj etj qe spo me kujtohen tash. [/qb]
only love - nana mouskouri

genci#2

Primus registratum

Fillimisht postuar nga moonlight:
[qb] Hej, a m'gjen njeri ndonje kenge romantike (jo cheesy)te bukur ne anglisht?! Please?! :shrug: :kiss: [/qb]
a blue bayou - mireille mathieu ose kjo tek posti me siper.

Princesha

Primus registratum

Kam nevoje te me ndihmoni per nje kenge qe nuk ia mbaj emrin as emrin e kengetarit/grupit.

Jane ca black people qe kendojn, e kam pare nje here ne tv dhe me pelqeu, tashi nuk kam shume hints e di, por me kujtohet nga teksti: I will name her rock and roll dhe njeri i bie kitarres, dy jane qe kendojn dhe te tjeret i bien veglave te muzikes dhe ne video esht nje vajze e vogel qe shafqet shpesh ne video.

qeshem

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Boby:
[qb] Une du ate:

S'kemi frike nga bora
s'kemi frike nga shiu
jemi rrace e forte
rrace arexhiu

Kam kohe qe po e kerkoj po gjalle ne bote se e gjej.Hajde ju qe jeni ne Tirane vihuni pak ne levizje. :smash: [/qb]
kete kengen e kam une mp3 nqs e kerkon akoma behu i gjalle me pm /pf/images/graemlins/smile.gif

qeshem

Primus registratum

Fillimisht postuar nga DuWS@Ku:<br />[qb] Eliza - Pendimi dhe Gerta - My Love

Kush i ka bo sevap :rolleyes: [/qb]
pendimin e kam une qe te mos bie ne perseritje nqs e kerkon akoma me co nje pm /pf/images/graemlins/smile.gif

Diavolessa

Valoris scriptorum

Mu mu desht komplet Kolona sonora e Dare devil.
Ne se dikush e ka te bej nje fiskio. Flmnd.

Djep

Forumium maestatis

Diavolessa, ate versionin e kenges se Arditit, si e ke ti, solo apo me bashkepunimin me Spirit Voice. Nqs e ke solo, do ma japesh dhe mu :cry:

Sa inot qe i kam ato Spirit Voice mer jahu. Bojn si te mira, Kur knojn e fillohjn me dredh zonin i duket vetja si kengtare te kalibrit botror, s'e kuptojn kaqolet qe edhe sorrat po ti vesh ne koncert iau morni ne kthese.

Diavolessa

Valoris scriptorum

Eshte solo /pf/images/graemlins/tongue.gif Flasim ne msn /pf/images/graemlins/smile.gif e kam kengen akoma /pf/images/graemlins/smile.gif

Ciao e mo me hajde ne ore te vona se te griva /pf/images/graemlins/tongue.gif

qeshem

Primus registratum

Fillimisht postuar nga qeshur:
[qb]
Fillimisht postuar nga DuWS@Ku:<br />[qb] Eliza - Pendimi dhe Gerta - My Love

Kush i ka bo sevap :rolleyes: [/qb]
pendimin e kam une qe te mos bie ne perseritje nqs e kerkon akoma me co nje pm /pf/images/graemlins/smile.gif [/qb]
sorry po nuk mund te te dergoj asnje pm sepse duhet ta kesh full kutine e mesazheve so ... bej pak vend per new entry /pf/images/graemlins/smile.gif

Djep

Forumium maestatis

Meqe kjo teme eshte hapur per kenge nostalgjike te viteve te shkuara, kenge qe kane ngelur ne kujtese por qe nuk gjenden kollaj, ofroj ndihmen time per dy-tre te tilla:

1) Kan - Kenga qe zuri vendin e dyte ne eurofestivalin e 91-shit e kenduar nga cifti Izraelit Datz.

Datz.JPG

Djep

Forumium maestatis

2) Tol'ko Etago Malo - Kenge mjaft e famshme ruse ne Shqiperine e para 10-15 vjeteve, e kenduar nga Sofia Rotaru.

rotaru.jpg

eM

Paper Moon

Jam shume e sigurte qe kam diku nje CD te Sofia Rotaru... Dikush ma dha per dhurate, he wanted to hit on me and he though I was from Russia /pf/images/graemlins/laugh.gif

pak e veshtire te pelqesh nje kenge kur nuk e di se cdo te thote... :confused:

Djep

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga Paper MooN:
[qb]pak e veshtire te pelqesh nje kenge kur nuk e di se cdo te thote... :confused: [/qb]
Ti thua kshu se kto te dyja s'i ke degjuar ndonjehere...

3) Kinderlieder - Kolona Zanore e Nils Holgersson

9446.jpg

Kush i do mp3 e ketyre kengeve, te me coje PM ose te shkruaje ketu.