nuk jam i sigurte por ka mundesi te jete barry white - just the way you are. mbase s' ka te beje fare. shnet!Fillimisht postuar nga Hermes:
[qb] Hajt se po e provoj edhe une njehere mos del gje...![]()
Kerkoj te di kush e kendon dhe titullin e nje kenge relativisht te qete, e kenduar nga nje ze mashkulli i trashe dhe i plote i tipit Nick Cave, dhe te ciles i kapa rastesisht vetem fillimin e refrenit: "o oooo, oo oooo o my baby..." (shume ndihmuese, apo jo? /pf/images/graemlins/tongue.gif ) ishte sot pjese e njerit nga quizet muzikore tek "Goodmorning Albania" tek Top Channel. Kam pershtypjen se eshte kenge e 2-3-4-5 viteve te fundit /pf/images/graemlins/laugh.gif
Faleminderit nqs me ndihmon njeri :wave: [/qb]
e gjeta! ishte zamfir - the lonely sheperd.Fillimisht postuar nga genci#2:
[qb] never mind! [/qb]
only love - nana mouskouriFillimisht postuar nga Princesha:
[qb]Ka kenge shume si psh: "Love of my life" - Santana,Fillimisht postuar nga moonlight:
[qb] Hej, a m'gjen njeri ndonje kenge romantike (jo cheesy)te bukur ne anglisht?! Please?! :shrug: :kiss: [/qb]
"My All" - Mariah Carey, "All my life" - K-Ci & Jojo, "Northern Star" - Melanie C etj etj qe spo me kujtohen tash. [/qb]
a blue bayou - mireille mathieu ose kjo tek posti me siper.Fillimisht postuar nga moonlight:
[qb] Hej, a m'gjen njeri ndonje kenge romantike (jo cheesy)te bukur ne anglisht?! Please?! :shrug: :kiss: [/qb]
kete kengen e kam une mp3 nqs e kerkon akoma behu i gjalle me pm /pf/images/graemlins/smile.gifFillimisht postuar nga Boby:
[qb] Une du ate:
S'kemi frike nga bora
s'kemi frike nga shiu
jemi rrace e forte
rrace arexhiu
Kam kohe qe po e kerkoj po gjalle ne bote se e gjej.Hajde ju qe jeni ne Tirane vihuni pak ne levizje. :smash: [/qb]
pendimin e kam une qe te mos bie ne perseritje nqs e kerkon akoma me co nje pm /pf/images/graemlins/smile.gifFillimisht postuar nga DuWS@Ku:<br />[qb] Eliza - Pendimi dhe Gerta - My Love
Kush i ka bo sevap[/qb]
sorry po nuk mund te te dergoj asnje pm sepse duhet ta kesh full kutine e mesazheve so ... bej pak vend per new entry /pf/images/graemlins/smile.gifFillimisht postuar nga qeshur:
[qb]pendimin e kam une qe te mos bie ne perseritje nqs e kerkon akoma me co nje pm /pf/images/graemlins/smile.gif [/qb]Fillimisht postuar nga DuWS@Ku:<br />[qb] Eliza - Pendimi dhe Gerta - My Love
Kush i ka bo sevap[/qb]
Ti thua kshu se kto te dyja s'i ke degjuar ndonjehere...Fillimisht postuar nga Paper MooN:
[qb]pak e veshtire te pelqesh nje kenge kur nuk e di se cdo te thote...[/qb]