Ne kerkim te kengeve...

durrsaku

Forumium maestatis
Ne kerkim te kengeve...

O kalamoja kush ma gjen icik ate kengen e Ardit Gjebreas me titull : Po kur te jesh merzitur shume qe e ka bere me vargjet e D.Agollit te me nise ndonje PM se me ka kap fiximi me e nigju.Po deshet ju noi konge tjeter hapni gojen si ne shpi tuj /pf/images/graemlins/tongue.gif

andu

Primus registratum
Re: Ne kerkim te kengeve...

Vallai o durrsako po e gjete mthuj dhe une e du ket kongen /pf/images/graemlins/laugh.gif

Guest

durrsako ene une po shtohem tek lista se ene une kam kohe qe e kerkoj. por arditi se ka vendosur kurre ne albumet e tij... /pf/images/graemlins/frown.gif
para ca kohesh e kane kenduar spirit voice por me i bukur versioni i arditit.

DriniS

Ecejak

Une jam duke kerkuar nje kenge kosovare, i di fjalet por jo titullin, as kengetarin. U pa puna, duhet te me ndihmoje ndonje kosovar ta gjej. Te behet gjalle kush mundet /pf/images/graemlins/smile.gif

Klaudia

Primus registratum

hey ppl
di nonjoni noi web ku mund ta nigjoj kengen e re te GERTES me titull "MY LOVE" . ka vendin e pare te TAR dhe e kam nigjuar ne shqipri, por ne kazaa nuk del.
so pleaseeeeeeeee, pleasseee nqs dini noi web ose si mund ta nigjoj kte kenge pleeaassee me thoni ose shkruani ne PM :angel:

P.S. it's a really good song though qe kan bere kengetaret shqiptar andej :kiss:

bye

Hermesss

Primus registratum

Hajt se po e provoj edhe une njehere mos del gje... :rolleyes:
Kerkoj te di kush e kendon dhe titullin e nje kenge relativisht te qete, e kenduar nga nje ze mashkulli i trashe dhe i plote i tipit Nick Cave, dhe te ciles i kapa rastesisht vetem fillimin e refrenit: "o oooo, oo oooo o my baby..." (shume ndihmuese, apo jo? /pf/images/graemlins/tongue.gif ) ishte sot pjese e njerit nga quizet muzikore tek "Goodmorning Albania" tek Top Channel. Kam pershtypjen se eshte kenge e 2-3-4-5 viteve te fundit /pf/images/graemlins/laugh.gif
Faleminderit nqs me ndihmon njeri :wave:

dirty vegas

Primus registratum

ej ju qe jeni n'itali

...u bona qamet kohe qe po munohem me gjet kush e ka knu dhe ca titulli ka i kong italione qe e ka tekstin: (na falni per italishten e bastardume)

"..l'anno vechio si sedu, con la testa tra le mani, l'anno nuovo si giro e colpi di pugniale, ..l'anno vechio che mori senca alcun male.

..l'anno nuovo sceze giu, in un mondo di pesta,
seminando? gioventu e.... kaq maj men ..pastaj refreni vazhdon "perche, perche ..."

Ema

Goddes

Fillimisht postuar nga Duwsaku:
[qb] O kalamoja kush ma gjen icik ate kengen e Ardit Gjebreas me titull : Po kur te jesh merzitur shume qe e ka bere me vargjet e D.Agollit te me nise ndonje PM se me ka kap fiximi me e nigju.Po deshet ju noi konge tjeter hapni gojen si ne shpi tuj /pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]
Ketu s'do jem

Ketu s'do jem do jem larguar
Ne toke I tretur si te tjeret
Ne kafenene e preferuar
Nuk do me shohin kamarieret

Dhe neper udhet ku kam ecur
S'do ndihet kolla ime e thate
Mbi varrin tim do te rrije I heshtur
Nje qipariz si murg I ngrate

Ti do trishtohesh atehere
Se s'do me kesh ne dhome te gjalle
Dhe kur ne xham te fryje ere
Do qash me eren dalengadale

Por kur te jesh merzitur shume
Ne raft te librave kerkome
Aty do jem I fshehur une
Ne ndonje fjale a ndonje shkronje

Mjafton qe librin pak ta heqesh
Dhe un do te zbres do t'vi prane teje
Ti si dikur me mall do qeshesh
Si nje blerim pas nje rekeje.

qeshem

Primus registratum

Fillimisht postuar nga thursday:
[qb] ej ju qe jeni n'itali

...u bona qamet kohe qe po munohem me gjet kush e ka knu dhe ca titulli ka i kong italione qe e ka tekstin: (na falni per italishten e bastardume)

"..l'anno vechio si sedu, con la testa tra le mani, l'anno nuovo si giro e colpi di pugniale, ..l'anno vechio che mori senca alcun male.

..l'anno nuovo sceze giu, in un mondo di pesta,
seminando? gioventu e.... kaq maj men ..pastaj refreni vazhdon "perche, perche ..." [/qb]
kengen e ka kenduar Fausto Leali ne sanremo dhe kam pershtypjen se quhet "I Perche" ose "Il mondo di perche" nqs e ke parasysh nje variant i kesaj kenge me tekst dhe muzike te ngjashme ka kenduar dhe Irma Libohova "gjethet e shtatorit" me muzike te Ardit Gjebrese

per kengen "kur te jesh merzitur shume" te kenduar nga gjebrea kam pershtypjen se e gjen te fajtori.com /pf/images/graemlins/smile.gif

Iness

Primus registratum

Pershendetje njehere!
U futa rastesisht ne kete faqe po po ju jap ca informacione me kete rast.
Per ju qe kerkoni kengen e Ardit Gjebrese "Kur te jesh merzitur shume" e keni tek faqja www.fajtori.com tek muzika.
Kurse per ty Hermes nuk e kam idene se cfare kenge kerkon por Nick Cave eshte nga kengetaret e mi te preferuar dhe kenga me e bukur e tij quhet "In my arms" dhe eshte nje nga kenget e tij me te qeta. Po qe se nuk eshte kjo, s'ka shume rendesi sepse jam e sigurte qe "In my arms" do te te pelqeje /pf/images/graemlins/smile.gif
Shpresoj qe ju ndihmova sadopak /pf/images/graemlins/smile.gif

Iness

Primus registratum

Nje sek se e lexova gabim mesazhin tend Hermes :rolleyes: Ti nuk kerkon kenge te Nick Cave! Terhiqem :shrug:

Eni_883

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Iness:
[qb] Nje sek se e lexova gabim mesazhin tend Hermes :rolleyes: Ti nuk kerkon kenge te Nick Cave! Terhiqem :shrug: [/qb]
Ku e ke mendjen o zemer?? pse si lexon me vemendje mesazhet /pf/images/graemlins/smile.gif neise une se kam idene sa kenge ka ashtu si do ai. good luck /pf/images/graemlins/laugh.gif

Boby

Primus registratum

Une du ate:

S'kemi frike nga bora
s'kemi frike nga shiu
jemi rrace e forte
rrace arexhiu

Kam kohe qe po e kerkoj po gjalle ne bote se e gjej.Hajde ju qe jeni ne Tirane vihuni pak ne levizje. :smash:

moonlight

Primus registratum

Hej, a m'gjen njeri ndonje kenge romantike (jo cheesy)te bukur ne anglisht?! Please?! :shrug: :kiss:

godfather

Primus registratum

une e kam i version te asaj kenges se ardit gjebreas. e kam shkarkuar para shume kohesh ( audiogalaxy) e ka nje cilesi te shpifur- per te mos thene qe nuk ka cilesi fare. prandaj nuk ja vlen te ta dergoj.

o durrsak, po pse mer plak e le ate punen e kongve shqip me akorde ... e patem nis mir mer vlla. po pate noj adrese ku mund te gjej noj gjo me thuj.

Princesha

Primus registratum

Fillimisht postuar nga moonlight:
[qb] Hej, a m'gjen njeri ndonje kenge romantike (jo cheesy)te bukur ne anglisht?! Please?! :shrug: :kiss: [/qb]
Ka kenge shume si psh: "Love of my life" - Santana,
"My All" - Mariah Carey, "All my life" - K-Ci & Jojo, "Northern Star" - Melanie C etj etj qe spo me kujtohen tash.

Hermesss

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Iness:
[qb] Kurse per ty Hermes nuk e kam idene se cfare kenge kerkon por Nick Cave eshte nga kengetaret e mi te preferuar dhe kenga me e bukur e tij quhet "In my arms" dhe eshte nje nga kenget e tij me te qeta. Po qe se nuk eshte kjo, s'ka shume rendesi sepse jam e sigurte qe "In my arms" do te te pelqeje /pf/images/graemlins/smile.gif [/qb]
Iness, ti rrofsh lal, une pyeta dike qe njeh dike andej nga stacionet e radiove dhe m'a gjeti ate kengen qe doja. Me ate rast, po e zgjedh si kengen time te pershendetjes per ty sot: eshte HIM - "Gone with the sin", une pak here e kam degjuar por gjithnje me ka lene nje shije te papercaktuar ne goje... I like it very much :thumbsup:
Sa per "In my arms" te Nick Cave e kam degjuar, eshte vertet shume e bukur ashtu si dhe plot kenge te tjera te tij, mbaj mend qe ishte nje periudhe kur fillova t'a degjoj shpesh dhe per dreq kam qene ne kulmin e sezonit te provimeve, me linte pergjysem mesimin, me conte diku tutje dhe hajt t'ja nisja leximin prape nga e para /pf/images/graemlins/laugh.gif Komplimente per shijen :thumbsup:
Ndersa "moonlight" do t'i sugjeroja Kenny Rogers - "Lady", to my opinion one of the best love songs written ever, hope you won't find it too cheesy /pf/images/graemlins/smile.gif

Diavolessa

Valoris scriptorum

Fillimisht postuar nga Duwsaku:
[qb] O kalamoja kush ma gjen icik ate kengen e Ardit Gjebreas me titull : Po kur te jesh merzitur shume qe e ka bere me vargjet e D.Agollit te me nise ndonje PM se me ka kap fiximi me e nigju.Po deshet ju noi konge tjeter hapni gojen si ne shpi tuj /pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]
Sa heret e kam pa kete mesazhin :rolleyes:

Ne se e ke ok...ne se jo ta jap una :kiss:

durrsaku

Forumium maestatis

Kam nje version me Spirit Voice me duket...nqs ke origjinalin flasim ne msn /pf/images/graemlins/wink.gif :kiss:

genci#2

Primus registratum

wanted!
eshte nje melodi orkestrale qe ne shqip titullohet "enderr". ka qene ne sfond ne miss albania kur fitoi h. sako, e qe e drejtonte a. gjebreja ne mos gaboj. a e ka parasysh njeri kete melodi? se s' e gje e s' e gjej dot. eshte me panflute dhe me trombe. flm!