Ne burgun tim te thashethemnajes!

Eni_883

Primus registratum
Re: Ne burgun tim te thashethemnajes!

Korde hic mire zemer thashe te hidhja nje sy ketej dhe si perhere me kenaqet :kiss: shume xhan une ty...edhe Salon :wave:

Goca

Primus registratum

Qyqja, Salo na duli rrote rezerve... /pf/images/graemlins/laugh.gif

alinos

Forumium maestatis

shshshshshshshshsh mos ja thuj se mezi ju mush menia qe asht rrote /pf/images/graemlins/tongue.gif
/pf/images/graemlins/laugh.gif

Kordelja

Valoris scriptorum

Ncuq, Penelina /pf/images/graemlins/laugh.gif e kishim radiator rezerve /pf/images/graemlins/laugh.gif per ....boren dmth /pf/images/graemlins/laugh.gif se binte ftohte shume /pf/images/graemlins/laugh.gif

Goca

Primus registratum

Domethene , kete vitin e fundit paska vene ca shtresa dhjame... /pf/images/graemlins/laugh.gif

Kordelja

Valoris scriptorum

Jooooooooo, kishte nje culllufe aq te famshme sa mbante zjarr te mire per tere vitin /pf/images/graemlins/laugh.gif

Eni_883

Primus registratum

/pf/images/graemlins/laugh.gif Korde e mban mend bene qe beri parukjerja?? - "C'eshte mer ky ballkon silleni ketu t'ja bej penxhere"

Goca

Primus registratum

Edhe ket e paskan thone per Salon?! :eek:
/pf/images/graemlins/laugh.gif
Mjaft , s`fol mo... /pf/images/graemlins/laugh.gif

Kordelja

Valoris scriptorum

Ahaaaaaaa :lol: s'e hongri Zyba jo :lol: iku ke kafeneja gjasme :lol: me me ble mu RedBull :lol:

alinos

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga Eni_883:
[qb] /pf/images/graemlins/laugh.gif Korde e mban mend bene qe beri parukjerja?? - "C'eshte mer ky ballkon silleni ketu t'ja bej penxhere" [/qb]
:lol:

Thuji parukieres se dy qime ma pak i ka prej meje /pf/images/graemlins/laugh.gif

Goca

Primus registratum

Amon , vetem mos hidh lot , se gocat qe qajne durohen , por kur sheh nje djale qe qan....na pikellon zemra me shume..

Eni_883

Primus registratum

Salo s'ta thyej zemeren une ty mo lal se e di ti qe te kam xhan :kiss: mos i beso cfare te thone per mua...nuk kthej une /pf/images/graemlins/laugh.gif :wink:

Goca

Primus registratum

Po ty ,cfare zemre te thyu, ate qe s`ke?! /pf/images/graemlins/tongue.gif

Eni_883

Primus registratum

Ballkon lal se ka me lezet ashtu. Ika tani ia kalofshi mire te gjithe :wave: :kiss:

Goca

Primus registratum

Fillimisht postuar nga sailor:
[qb]
Fillimisht postuar nga Penelat e Gogut:
[qb] Po ty ,cfare zemre te thyu, ate qe s`ke?! /pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]
ate qe mora borxh.

/pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]
Ktheja ne kohe atij qe ja ke marre , se u be e jotja pergjithmone pastaj... /pf/images/graemlins/laugh.gif

Noten e mire :wave: !

alinos

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga Eni_883:
[qb] Salo s'ta thyej zemeren une ty mo lal se e di ti qe te kam xhan :kiss: mos i beso cfare te thone per mua...nuk kthej une /pf/images/graemlins/laugh.gif :wink: [/qb]
:lol:

Sidomos ata qe flasin dushmanisht bukur :wink:

Kordelja

Valoris scriptorum

Ptu, gjithe t'bukrit e qorrat fasin dushmanisht bukur /pf/images/graemlins/laugh.gif perfshi dhe qorrin e familjes sime /pf/images/graemlins/laugh.gif

Mahhhhhhhhhhh /pf/images/graemlins/laugh.gif

Eni_883

Primus registratum

Une nuk thashe e flet bukur une thashe it is sooooo sexy mo na ngatroni me bukur tani se nuk na shkon me karakterin ajo fjale /pf/images/graemlins/laugh.gif . Po normal qe robt me syze te familjes tuaj e flasin dushmanishten edhe me bukur Kordele :wink:

Darien

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Penelat e Gogut:
[qb] Amon , vetem mos hidh lot , se gocat qe qajne durohen , por kur sheh nje djale qe qan....na pikellon zemra me shume.. [/qb]
:cry:
çfarë bën ti që ta pushosh një djalë që qan?
:cry: