Ne burgun tim te thashethemnajes!

Kordelja

Valoris scriptorum
Re: Ne burgun tim te thashethemnajes!

UUUUUU po kjo c'eshte, kjo eshte midhja, mbreteresha e qytetit tone: SHAH MAT /pf/images/graemlins/laugh.gif

....te rroni vete.

Lara ku di una sa gjuhe flet ti, une ca kuptoj /pf/images/graemlins/laugh.gif

gezim lame

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Kordelja:
Zdrype komen se sa kam bo kafe filter, expresi u ka maru /pf/images/graemlins/frown.gif presim furnizim, kemi dhe biskota..
Hmmmm sa trajtim i mire.. dhe me hater pale /pf/images/graemlins/tongue.gif

Kordelja

Valoris scriptorum

Sa i zellshem njeri ketu... /pf/images/graemlins/wink.gif

Lara, ky Pushkin horri do me heqe trute mua /pf/images/graemlins/laugh.gif : Epshi eshte keshtjella e mekatit, dashuria- keshtjella e shpirtit, keshtjelle qe nuk eshte vecse epshi i shpirtit /pf/images/graemlins/laugh.gif

.....

Te gjitha grate shtiren: zonajt e medha hiqen sikur nuk duan, kurse kurvat hiqen sikur duan. :lol:

.....

Besnikeria ruhet vetem me ane te besimit.Ajo vetem mund te besohet.Kur besimi im dobesohet, do te thote qe te une vjen djalli i xhelozise dhe asnje prove besnikerie nuk mund te ndihmoje sepse ne cdo ore arsyeja gjen nje papersosmeri.Vetem rikthimi i besimit ne zemer largon xhelozine.Por, c'e do, vetem per njefare kohe! :rolleyes:

.....

Martesa te josh me ligjesine dhe lejen per te shfryre epshet.Kur bejme betimin e besnikerise, nuk e kuptojme se bejme betimin e doreheqjes nga epshi.Prandaj, qe martesa te jete e qendrueshme, duhet te pajtohemi me zhdukjen e tij. :lol:

.....

Tulle tjetri qe eshte pathologjike thellesia :lol:

Eni_883

Primus registratum

Erdha dhe une ketu se s'kam pasur kohe te vij per vizite. Dreqe pse nuk erdhe nga une Kordele :smash: neise see you tomorrow :wave: :kiss:

Kordelja

Valoris scriptorum

/pf/images/graemlins/frown.gif Jam gati t'i lutem ndonjerit te me sjelle /pf/images/graemlins/frown.gif

Kush me con atje /pf/images/graemlins/frown.gif

Kordelja

Valoris scriptorum

Do veja ne nje version me te ashper te Akrelikut /pf/images/graemlins/wink.gif

C'e do, me vonese sot cdo gje /pf/images/graemlins/frown.gif

Pushkini e dinte qe ditari i tij do botohej pas 100 vjetesh (te pakten) dhe qahemi nga Bukovski apo Plasari neve :smash: po meqe e nisaaaaaa thashe ta mbaroj /pf/images/graemlins/laugh.gif

qeshem

Primus registratum

mos e mbaro

s do guxosh te futesh me babysiter ne shpi /pf/images/graemlins/wink.gif

Kordelja

Valoris scriptorum

Moj babysiter mire po falenderoj prinderit e mi qe s'me kane bere motra per te cilat mund te enderronte ne menyre te ndersjellte :lol:

Ah Dantes Dantes :lol:

qeshem

Primus registratum

c eshte me e keqja do fillosh te numerosh me njesine baze 5 jo 1 ... /pf/images/graemlins/wink.gif

Kordelja

Valoris scriptorum

Ncuq, do i kisha thirrur ne duel :lol: do e kisha shpetuar Pushkinin nga nderi e derti :lol:

Darien

Primus registratum

kam një pyetje për të burgosurit dhe vizitorët që flasin anglezçe

si përkthehet shqip "conjugal visit"?

Kordelja

Valoris scriptorum

Kortezie /pf/images/graemlins/smile.gif ...pse jo nderi /pf/images/graemlins/smile.gif

Darien, ketu duam te burgosim thashethemin, jo qeniet qe e ndertuan /pf/images/graemlins/wink.gif

personazh

Valoris scriptorum

kjo tema ka piksynim shum heroik. gjynof qe nuk i vejn do vendroje, nja 4 prozhektore e ate simbolin e flakes se perjetshme /pf/images/graemlins/laugh.gif

Kordelja

Valoris scriptorum

Posi /pf/images/graemlins/tongue.gif me raste do ndajme dhe cmime /pf/images/graemlins/tongue.gif

...per cfare? S'e di /pf/images/graemlins/tongue.gif

alinos

Forumium maestatis

Korde thash te te plandos nje :kiss: meqe ika me vrap dje! /pf/images/graemlins/wink.gif

Ene mos me bej block ne msn :mad: :smash:

Kordelja

Valoris scriptorum

Nazhi, s'e di thashe /pf/images/graemlins/tongue.gif me te pare me te bere /pf/images/graemlins/wink.gif

alinos, nordhsha per bishtalecin e bukur qe kishe bo /pf/images/graemlins/wink.gif , mos me thuaj kurre fjalen "block" une jam offline, nuk do ta beja (ty) kurre ate gje.

alinos, e mban mend ate rekalemen e Findusit: Arrivo, anch' io /pf/images/graemlins/laugh.gif

Me ka qcaru nervat nje snobe gazetare me ate shkrimin per Tiranen me drita te kuqe, sa keq qe bashke me ngritjen intelektuale shpesh e ndiejne veten me te lirshme se nje prostitute. /pf/images/graemlins/frown.gif