Ne burgun tim te thashethemnajes!

TEA

Forumium maestatis
Re: Ne burgun tim te thashethemnajes!

Fillimisht postuar nga hajduti hurmave:
[qb] /pf/images/graemlins/laugh.gif ...njona me syze tjetra me bishtaleca....po e qitet nji foto tu ma bo me dore do e qes dhe une nji tu jau bo me sy [/qb]
AHA NAZHO QEKE I PA BES ... /pf/images/graemlins/tongue.gif

ho ti qe je burr dhe e ke fjalen tull maje tani /pf/images/graemlins/laugh.gif

personazh

Valoris scriptorum

kthhhhhhhhhh
100_1233.jpg

TEA

Forumium maestatis

NUK PO SHOHIM GJO SY T'LUJT NE KETU /pf/images/graemlins/tongue.gif

Nazhoooo per ke te ze be qe ketu ne Boston ke nje binjak /pf/images/graemlins/laugh.gif

Diavolessa

Valoris scriptorum

Fillimisht postuar nga hajduti hurmave:
[qb] kthhhhhhhhhh
100_1233.jpg
[/qb]
Njammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm /pf/images/graemlins/blush.gif

Lo voglio quello :angel: Il succo di fruta dihej e /pf/images/graemlins/laugh.gif

Diavolessa

Valoris scriptorum

Fillimisht postuar nga TEA:
[qb] NUK PO SHOHIM GJO SY T'LUJT NE KETU /pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]
Vuoi che ti presto i miei occhiali x caso /pf/images/graemlins/blush.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

Azz**** sa i bukul qenka bo :angel:

Guest

ktij i qenkan perthyer ato pipzat re :devil: /pf/images/graemlins/laugh.gif

personazh

Valoris scriptorum

Fillimisht postuar nga TEA:
[qb] NUK PO SHOHIM GJO SY T'LUJT NE KETU /pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]
ma ke shkrujt me te mdhoja pale!!! hahahah...ma ka modifiku Djepi s'kom faj /pf/images/graemlins/laugh.gif

Nelke po m'vje me t'puth....m'bone me vlla...as ime me s'ja kish arrit /pf/images/graemlins/laugh.gif

Papi papi, papi chulo /pf/images/graemlins/laugh.gif

Diavolessa

Valoris scriptorum

Ma cos' hanno tutti con i mio bel di dietro /pf/images/graemlins/blush.gif

Hahahahahahahhaha sa s'kam vdek tuj qeshe kur kam ngju kete kengen /pf/images/graemlins/laugh.gif

Dy dite para se ta degjoja me kishte pershendetur Issi po me kete kenge..e thojsha me vedi...Po ketij si ja dha /pf/images/graemlins/laugh.gif

Guest

kush i hoqi fotot re se na lan pa kullot cik syte mir e mir :lol:

I love new york

Primus registratum

KOrdele paske hap teme ktu ke thashethemi ne ti eeee :eek: :tipsy:
Iku dhe puna jote me duket, te zune ethet e dallavereve, aman se jane te embla sometimes. /pf/images/graemlins/laugh.gif
Ene ky Ximi mo dreq eshte, ku i kap kto temat pri here /pf/images/graemlins/tongue.gif

albana

Lara Croft

Fillimisht postuar nga Nelk@:<br />[qb] E pse burgun e jo haremin? Ne burg cinaret jane "luxury item" /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Vertet HAREMI do me pelqente me shume /pf/images/graemlins/laugh.gif

gezim lame

Primus registratum

Fillimisht postuar nga HELEN OF TROY:
Ene ky Ximi mo dreq eshte, ku i kap kto temat pri here /pf/images/graemlins/tongue.gif
Hehehehehe Helene
Edhe heren qe kaloi "per rastesi" qellova i pari ne rradhe... /pf/images/graemlins/tongue.gif Jo per gjo po sa kisha fillu turnin e AF'se /pf/images/graemlins/tongue.gif
Thuj i mos i mbushet mendja Kordes edhe na e puno si heres qe kaloi.. :mad:
Kete here le te kerkoje falje sa te doje ahaaa s'ja fal mo njeri... /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/wink.gif
/pf/images/graemlins/laugh.gif

Naten.. :sleep:

disku

UNI

un kam thone me kordelen gjer ne vdekje ...ama jo deri ne burg /pf/images/graemlins/laugh.gif ...korde deren e qelise time leje hap..myll vec hajdutin e hurmave me cengel..se burgu per hajdutat osht...ose per tifozat e tirones...kshuqe ximo ty te vje radha mas evergreenit... /pf/images/graemlins/laugh.gif ..
Tea qiti ene iher ato resmet ere se si pa njibrireshi :-p

Kordelja

Valoris scriptorum

Mirmjesi, qe kur burgosa thashethemet s'me punoi me linja s'e marr vesh pse kundra burgosjes se tyre xhanem /pf/images/graemlins/wink.gif

Lara a degjove per 30 marinaret qe perdhunonin sistematikisht nje djale qysh prej dy muajsh ne Bishtin e Palles /pf/images/graemlins/frown.gif ?

Shefi shtabit kerkon falje publike /pf/images/graemlins/frown.gif meshire per popullin e shkrete dhe sic thote Nelke: Save the children /pf/images/graemlins/frown.gif

Princ, kohe pa te pare. :angel:

Uni, rregullat e tua i ve vete ti e ke lirine me pash /pf/images/graemlins/wink.gif

P.s.Tani po shoh faqet e tjera :eek: ta kisha qujt harem me mire, por me dukej shume e konsumuar, truri im pjell me shume naten /pf/images/graemlins/laugh.gif

Kordelja

Valoris scriptorum

Lara une e degjova djale :confused: /pf/images/graemlins/frown.gif ciladoqofte viktima eshte pak gijotina per te 30 /pf/images/graemlins/frown.gif

Me ka lene nje shije ... /pf/images/graemlins/frown.gif

Danae

Primus registratum

njerez te makaber,e gjora vajze :cry:
lexova artikullin,vaj medet.
aman se une nuk e konceptoj dot po kaq tragjike jane keto lloj gjerash,nuk i vjen kujt gjynah te pakten?? :cry:

Kordelja

Valoris scriptorum

Nuk eshte gjynahy, eshte rrumpalla dhe deti i bere qumesht i holle ku te tere kane futur nje pipe e pijne si te babezire pa menduar qe fat i tille mund t'i qelloje edhe te afermve te tyre.

Vaj medet per ne ku kemi arrirre, kompensojme rrogat e vogla duke prostituuar dashnoret masive /pf/images/graemlins/frown.gif

helibak mucogllava

Primus registratum

weeeeeeeee kot ma jep truri qe na nje vajz thot ketu a te isha une ajo 16 vjeçarja /pf/images/graemlins/laugh.gif