Ne burgun tim te thashethemnajes!

albana

Lara Croft
Re: Ne burgun tim te thashethemnajes!

Renqethese.Do ishte mire te dilte nje ligj qe te gjithe ata qe bejne gjera te tilla t'i tredhin. :smash:

helibak mucogllava

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Lara Croft:
[qb] O Zeqo mos bej humor kinez cuno. Nje 16 vjecare genjehet dhe perdhunohet nga nje repart marinsash shqiptare dhe ti ke vetem ate me siper per te thene??? [/qb]
Me faaaaaaaaal e pranoj kritiken /pf/images/graemlins/frown.gif :eek: :shrug: :cry:
Ps: tme falni shok e shoqe te albforumit

albana

Lara Croft

Mire, mire mos qaj se te falem.
Po ku jeni sot te gjithe?Pse me keni lene kaq vetem?
:idea: Kordele mos po ben ndonje komplot qe une te cohem e te shkoj te te mbaroj porosine.Kjo eshte me siguri /pf/images/graemlins/tongue.gif

TranofiljA

Primus registratum

...mos u merzit...po te tregoj une dicka interesante.

Ne nje fshat ktu, nje vajze e re tentoi vetevrasjen....duke pire uthull. :eek: :rolleyes:

Ca nuk bo vaki /pf/images/graemlins/laugh.gif

Kordelja

Valoris scriptorum

Erdhi njera nga Laraskat apo Cafkat si thote nje :rolleyes:

Asnje nga ju ketu nuk morem neper goje, po thoshim "Sa mire eshte kur nuk ke qellime ne jete /pf/images/graemlins/laugh.gif , jetoje cdo dite si te jete e fundit e jetes sende" /pf/images/graemlins/laugh.gif

Lara ka vene Djepi nje foto te nje femije me nje gje me majuce aty ke Albumi :eek:

Kordelja

Valoris scriptorum

Sherbimi taxi (kur ke xhepin te trashe) funksionon per mrekulli /pf/images/graemlins/tongue.gif s'me degjove kur fershelleva mi /pf/images/graemlins/laugh.gif

-O xhaxhi, dua te fershellej une o xhaxhi
-Po mire mo Beni fershelle po ketu te veshi im /pf/images/graemlins/laugh.gif

Blendi

Primus registratum

Ne burg femrat jane vec dhe meshkujt vec.
/pf/images/graemlins/frown.gif

Kordelja

Valoris scriptorum

Heu, asnje nga ju s'e ka kuptu qe aty qendron loja /pf/images/graemlins/tongue.gif e fjaleve.

Tani arsyetimin nuk po e bej me, vrajeni mendjen vete se sa shkon Burgu me Thashethemin /pf/images/graemlins/laugh.gif

Me nje cike nxitje e nxorra kete mbreme /pf/images/graemlins/tongue.gif ......por jam shume e kenaqeur me titullin /pf/images/graemlins/laugh.gif

Po s'u pelqeu mos ia vini veshin shume /pf/images/graemlins/tongue.gif

Kordelja

Valoris scriptorum

Bejme takime speciale Blend, sic bejme pe sigurimin e cigareve /pf/images/graemlins/wink.gif per me shume ruajme te pacenuar "lezetin" e gjese /pf/images/graemlins/wink.gif

Blendi

Primus registratum

E pse e postove dy here ti apo kishe ndonje dopio ne dore?
Tani ca gjera i ke dopio vertet, (dy duar, dy kembe etc) por ceshtja eshte a do i shtrish ne fushe. Dominote.

qeshem

Primus registratum

burgosja e thashethemit lejohet pavaresisht nga natyra dhe rendesia e tij ??? :confused:

Kordelja

Valoris scriptorum

Iren s'te njoha....

Lejohet Burgosja e Thashethemit nese ti mundesh, jepi.

Lara, mua asgje nuk me heq trurin ne domino me shume se dopio fusha kur te ngelet ne dore, ka nje efeket ajo dreq qe kur ngelet vetem cuditerisht vlera zero amplifikohet ne ate forme sa i thyen gjithe rregullat matematike :rolleyes:

Kordelja

Valoris scriptorum

Dopi nje hmm shume tricky...

....debora zbardhi malet, rruget e zemres u shkretuan, ra edhe erresira, c'gjurme te ndjek valle, ketu vetem gjurme ujku ka :confused:

qeshem

Primus registratum

as une se njoha vete kord, ka qene il genio della lampada /pf/images/graemlins/wink.gif

thashethem i tipit s puno asigjo gjenerator, ashensor, ekspres lejohet ???

Kordelja

Valoris scriptorum

Zdrype komen se sa kam bo kafe filter, expresi u ka maru /pf/images/graemlins/frown.gif presim furnizim, kemi dhe biskota..

Blendi

Primus registratum

Kordelja eshte duke bere pak not zhyt prandaj nuk duket.
article_size_120903.jpg