Ne burgun tim te thashethemnajes!

alinos

Forumium maestatis
Re: Ne burgun tim te thashethemnajes!

po lexoja veten ne faqen 10. E vertete! Nganjehere arrij te tmerroj dhe veten... :shrug:

albana

Lara Croft

Linoske dhe Kordele, ma keni pare gjekundi Salon mi me rente pika se me keputi malli. Aman po e pate i thoni qe dhelpra eshte semurur prej mallit per byrazerin, as ha, as pi e as fle. Medemek keq /pf/images/graemlins/laugh.gif keshtu i thoni /pf/images/graemlins/smile.gif Ika te bej si e semure tani.

albana

Lara Croft

me ka zene qymyri keq prej mallit tend o Salo trdhtari qe as qe te behet vone per mua :cry: Kur me harrove edhe ti domethene qe te gjithe me kane harruar. O njeri i pashpirt si nuk pyet nje here per mua si jam a si s'ja, ne jam gjalle a kam vdekur. Ma ke bere zemren cope qe u befsh si mashurke e mbytur ne vaj. Me ke e dredh heeeeeeeeeee? Domosdo ti s'ke kohe per njerezit e mire qe te duan te miren. Me ke lenduar qamet ta dish /pf/images/graemlins/blush.gif Jo do qaj edhe i gjysem ore :cry:

alinos

Forumium maestatis

shef ndrikulla, i kendoka hala bilbili ketija /pf/images/graemlins/tongue.gif

Goca
kam bere nje gafe te merkuren! /pf/images/graemlins/frown.gif

Silly, silly, silly! :cry:
Mendoja se s'do ta beja me, pooooooooooooooor... /pf/images/graemlins/frown.gif

Me shani sa te doni, po mos me pyesni c'kam katranosur /pf/images/graemlins/blush.gif :angel:

Nga nje te puthur distancore :kiss:

albana

Lara Croft

Salo ki mendjen se nje dite mund te trokas ne deren tende dhe nuk dua te habitesh as ti e as fshatarka jote faqekuqe :eek:

Kordelja

Valoris scriptorum

Keni pare s'keni pare
Ndrikulla, salos duke iu qare :lol:

alinos ca ke bo te merkuren ti s'e mora vesh une :confused:

alinos

Forumium maestatis

2 late /pf/images/graemlins/frown.gif

As un nuk e mora vesh ca bona, por te deftej me shume kur te piqemi ne kthim!

nisem sonte me kismet zotit /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/smile.gif

bebi

Primus registratum

banke salo me fshatarken do te jen mbyll mrend e s'dalin per nja nji muj :lol:
kalo futja nji shishe uj e ndoj simit nga dritarja, se ban sevape /pf/images/graemlins/laugh.gif

albana

Lara Croft

Po Salua po te mos ishte rob kaq i ndezur do kishte bere prokopi moj Blue. Nuk la Nafije me kembe dhe pastaj qahet se nuk shton ne peshe e eshte katandisur kocke e lekure. Nga mua nuk ka simite ai po vec nje dru kokes po gjeta fshatarka te me hapin deren. kaq di te them :smash:

bebi

Primus registratum

si ka mundsi moj qe te asht anku? :eek:
mos i ke kerku me t'pre drute :idea: /pf/images/graemlins/laugh.gif
se iket t'mir e ka, s'ankohet kurr per shndet e takat :lol:

-------------------
:rockband:

alinos

Forumium maestatis

Lereni cunin te marre pak fryme, se ju kenaq te terave me pas /pf/images/graemlins/wink.gif :tipsy:

Tani, psh po ben fiskulture per te rifituar elasticitetin e muskujve :rolleyes:

Ndrikulla,
sikur me kishe premtuar nje gje, mashtruse!!!

Danae

Primus registratum

rrush,me preken interesat personale ne austri mua se shpresova te mos paguaja taksa nje vit ne austri.gjithsesi nnuk ishte shume kishe te drejte.
pacim e ia kalofshi mire.

albana

Lara Croft

Alinoske as qe e kam idene fare se c'te kam premtuar. Ma kujto ici se nuk dua te dal genjeshtare. Njerez jemi dhe harojme :angel:

bebi

Primus registratum

shif si i bahet qejfi ktij.
po bana thot ashtu se nuk e njef gjonin :rockband:

albana

Lara Croft

Hajt mo Salo se ti je si macet, ke 9 shpirtra, vdes e ngjallesh perseri /pf/images/graemlins/blush.gif

alinos

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga albana:
[qb] Alinoske as qe e kam idene fare se c'te kam premtuar. Ma kujto ici se nuk dua te dal genjeshtare. Njerez jemi dhe harojme :angel: [/qb]
sec kishe shkruar ti per mua a per vete, e me premtove te ma nisje me e-maili dhe une ja :eek: mbeta me syte nga e-maili /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

alinos

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga Blue:
[qb] po he iher, na kallxo si na knaq :rolleyes: [/qb]
po ta lesh te marre fryme, ta trego vet /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif

alinos

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga albana:
[qb] Hajt mo Salo se ti je si macet, ke 9 shpirtra, vdes e ngjallesh perseri /pf/images/graemlins/blush.gif [/qb]
:eek:

Ta kisha dit, e kisha hudh nga Sky Tower, vec me pa si bi n'kam /pf/images/graemlins/laugh.gif
:tipsy:

albana

Lara Croft

Harrova fare. Do te ta nis kur te mundem zemer. Kur do me dalesh ne msn te bejme i dore thashetheme?