NDODHI TE VERTETA TE JETES TIME

Singapuras

Primus registratum
Re: NDODHI TE VERTETA TE JETES TIME

<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Kiren</div><div class="ubbcode-body">Ngjarje

Sot mberrita ne Singapore dhe i kerkoj Kome's te shkojme tek nje sallon bukurie ku jam anetare dhe me bejne sherbime bukurie me gjysme cmimi. Deshiroja ta dergoja atje pasi ne 25 vitet e ti kurre nuk ka qene ne nje sallon te vertete per te prere floket bukur. Gjithmone i pret floket tek nje malajzian qe as macen time nuk do ta fusja ne doren e tia.

Kome ulet ne karrige dhe nje femer e bukur shoqe ime shpreh deshiren ti prese floket ne nje mode te vecante. E gjithe klientela ishte femra dhe mesi permbaja vehten te mos pellcisja nga e qeshura teksa e shihja ne mesin e tyre duke ja ditur sedren e tia maloke.

E shikoja qe nuk ndihej rehat teksa e prekte kjo shoqja ime ne floke. Nejse, fillon ta qethe dhe pas 1 ore i vene nje peshqir ne koke dhe i thote te prese pak me koke mbuluar.
Kome deri atehere nuk kishte nxjerrur nga goja asnje gjysme fjale, kur sapo largohet parukjerja, i gezuar qe mbeti vehtem me mua filloi antikat e tia. Dhe une regjistrimin me telefon.
Kome:
"Kam ken duke menuar. Supozo qe ne te ardhmen kam me u bere nje nga personat me te mellenj ne bote te te gjitha koherave. Imagjino qe emri im do jete nje frymezim per njerezimin per shume shekuj me radhe. C'fare do thone librat e historise?
Ata do thone "pjesa me e madhe e rinise se tij qe kaluar padashje ne sallone bukurie". Ah c'fare humbje dinjiteti jane keto sallonet e bukurise per burrat. A eshte ky vend e situate e pershtatshme per nje nga burrat me te mellenj te te gjitha koherave?!! Gjasa e domethenjes time historike eshte nje merzi e tmerrshme per mua tani" hehehehehehehehehehehehehehe
KiSs

/ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/kiss.gif
</div></div>

Skam ku me te shkru tjeter..

Tash em ke ba me stervit profesionin tem.
Kiren, kjo zon forumit asht i vend per gjithkend.
E kam than ma se nji her qe bshkpunimi jot me majt konditat e caktume... asht en favorin tan e temin.
Pakujdesia, mosperfillja, reflekton personalitetin tan.
Fillo me ndryshu... "kujdes... ndrysho per mir" /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/wink.gif ...
Te faleminderit.

Singapuras

Primus registratum

<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Zmira</div><div class="ubbcode-body">Pashe ishullin e palmave... Mu zgjuan kujtime, aty jeton ti. Sa kohe ka kaluar valle qysh athere? Ti me pate shndritur qiejt e jetes time te re. Malli per ty buron nga thedhesia e zemres time. Sado rradhe ose aspak do te shoh ti gjithmone do jesh ne zemren time.

09.02.09
Changi Airport
Terminal 1

</div></div>

Kam marr vesh qe je ba nan. Me jet te gjat vajzen.
T'lutem percjellja urimet Rohit... se nuk kam numer te saj...
Bye..

kiren

Primus registratum

<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: 'KOME'</div><div class="ubbcode-body"><div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Kiren</div><div class="ubbcode-body">Ngjarje

Sot mberrita ne Singapore dhe i kerkoj Kome's te shkojme tek nje sallon bukurie ku jam anetare dhe me bejne sherbime bukurie me gjysme cmimi. Deshiroja ta dergoja atje pasi ne 25 vitet e ti kurre nuk ka qene ne nje sallon te vertete per te prere floket bukur. Gjithmone i pret floket tek nje malajzian qe as macen time nuk do ta fusja ne doren e tia.

Kome ulet ne karrige dhe nje femer e bukur shoqe ime shpreh deshiren ti prese floket ne nje mode te vecante. E gjithe klientela ishte femra dhe mesi permbaja vehten te mos pellcisja nga e qeshura teksa e shihja ne mesin e tyre duke ja ditur sedren e tia maloke.

E shikoja qe nuk ndihej rehat teksa e prekte kjo shoqja ime ne floke. Nejse, fillon ta qethe dhe pas 1 ore i vene nje peshqir ne koke dhe i thote te prese pak me koke mbuluar.
Kome deri atehere nuk kishte nxjerrur nga goja asnje gjysme fjale, kur sapo largohet parukjerja, i gezuar qe mbeti vehtem me mua filloi antikat e tia. Dhe une regjistrimin me telefon.
Kome:
"Kam ken duke menuar. Supozo qe ne te ardhmen kam me u bere nje nga personat me te mellenj ne bote te te gjitha koherave. Imagjino qe emri im do jete nje frymezim per njerezimin per shume shekuj me radhe. C'fare do thone librat e historise?
Ata do thone "pjesa me e madhe e rinise se tij qe kaluar padashje ne sallone bukurie". Ah c'fare humbje dinjiteti jane keto sallonet e bukurise per burrat. A eshte ky vend e situate e pershtatshme per nje nga burrat me te mellenj te te gjitha koherave?!! Gjasa e domethenjes time historike eshte nje merzi e tmerrshme per mua tani" hehehehehehehehehehehehehehe
KiSs

</div></div>

E kam than ma se nji her qe bshkpunimi jot me majt konditat e caktume... asht en favorin tan e temin.
Fillo me ndryshu... "kujdes... ndrysho per mir" /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/wink.gif ...
Te faleminderit.
</div></div>

Betohem qe duhet te kesh qen i dehur... nuk e di se pi por c'fare nuk ben vaki sot hehehehehehe dehen cunat edhe nga dashuria. Hey player, duket se mos je duke bere psikologji edhe mua se te vrava me duart e mia. P.S mjetet e komunikimit do ti fix sot por akoma nuk kane ardhur nga kompania edhe pse i thirra 3 here gjer tani

kiren

Primus registratum

... dhe meqe ra fjala lexo paksa tek forumi "do doja" kur te mmarresh sherbimin.

P L A Y E R ! ! !

Singapuras

Primus registratum

<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Kiren</div><div class="ubbcode-body"><div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: 'KOME'</div><div class="ubbcode-body"><div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Kiren</div><div class="ubbcode-body">Ngjarje

Kome:
KiSs

</div></div>

Te faleminderit.
</div></div>

Betohem qe duhet te kesh qen i dehur... nuk e di se pi por c'fare nuk ben vaki sot hehehehehehe dehen cunat edhe nga dashuria. Hey player, duket se mos je duke bere psikologji edhe mua se te vrava me duart e mia. P.S mjetet e komunikimit do ti fix sot por akoma nuk kane ardhur nga kompania edhe pse i thirra 3 here gjer tani
</div></div>

labe ie ma e mira, s'kam cka t'thom /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/smile.gif .

kiren

Primus registratum

Ti vetem mos ndrysho se nuk eshte kot qe te respektojme e te duam fort por sepse e meriton respektin e dashurine tone...

Singapuras

Primus registratum

Kurr nuk kam prit fjalt me mu dukt kaq te amla...
Un zakonisht nuk baj bagazhe... por per kto fjal qe the per ty bej perjashtim ...kur don me u hjell en krah te mi ...

Singapuras

Primus registratum

"Restoranti me i madh ne bote gjendet ne Bangkok,ne Tajlanda.ai quhet Mang Gorng,Luang,i cili mund te prese rreth 5000 persona dhe ku sherbejne 1200 kamarjere"

Pergjigjen po e sjell edhe ktu per te evitu eksperienc t'paknaqshme...

Resoranti ma i mall aktual en bot asht Porta e Damaskut".
"Resoranti" i bankokut ka pas koncept eating house.
Tash Kome do ju tregoje impresionet e tija per ket te funit e
hotelin ku qendrume.

Ishte viti 2008 AD. (Anno Domino Pas Krishtit).
Perosnazhja heroine ishte Sonia por
le ta qujm Kiren se kshtu i pelqen sepse
sikurse te gjitha heroniat...bla bla... nejse...
dhe i Keqi (le ta qujm ...epo mir... Kome).

Ato ishin dit t'pafajshme. Dit qe nuk flitej me femna
pervecse en msn messenger.
Historia jon fillon momentin qe un nalova
chatimet en msn me jo ma pak se 9 femna priher.
Dhe u nisem per Tailande...

Kurr nuk e pritsha Tailanden aq t'bukur.
E dallova bukurin e saj kur pash ato
kamarieret e resorantit te veshuna me
tesha tradicionale qe u nxjerrshin gjokset e vogla
por te forta, dhe trupin elegant e me forma.

U ndjeva mir qe kisha kursy
per 5 muj pa dit gja Kiren, me pa tan ket mrrekulli.
Sidomos me pa kthesat e pes yjeve en resorant
e asgja en pijat.
Isha tu admiru kto gjana kur Kiren, em sjell en vetin.
'he kome smund te durohesh pa pa femnat ë'

E gjeta posht dinjitetit tem me ju pergjigj asaj
pytje. Ajo po bante valixhet. Nuk dosha me
ju humb shancet tana atyne bukurosheve ndaj meje
tu u dhan iden qe jam i shoqnum me i femen.
Masi bame check-in in takova engjellin e par.
Ishte en der te siguris.
Mirmrama o engjellushe- i dhash pershnetjet e mija
tmushuna me dashni. Mirmrama zoteri.
"Qe ku kam cilsat dhe letren e hymjes'

A munem me pa edhe nji dokument tanin me fotografi?

Kjo gja m'ndoll mu gjithmon. Ma shpesh se kurr
femnat i dorzohen tundimit e m'kerkojn fotografin.
Nxorra pashaporten shqiptare qe ka i foto me ngjyra
e ja dhash. Mund te shihja dashni en sy te saj teksa
veshtronte fotografin teme per i koh tgjat.
'Mund ta mbash nese don' femnisti Kome tha.
Nuk e kisha problem qe do m'duhej me
e raportu en polici at pashaport si te humun,
e me apliku en ambasad per nji t're.
Mundimet ja vlenin per me e provu
engjellin qe qendronte para mejet.
"Zotni kjo asht pashaporta jote.Ti ke me
pas nevoj per te ma shum se ne. Gjithsesi ishte
sa per identifikim. a ke noj cant tjeter per kontrollim?"
Kontrollim?
Nuk isha i sigurt cka donte me than me te.
" noj cante me ta kontrollu para se me te leju me u ngjit siper
a ke zoteri?" e riformuloi pytjen ajo. Siper? Oh sa e bukur mu dukt kjo fjal. vetullat e saja te ngjyrosuna persmarit
em eksitun. buzt e saja dukeshin qe ishin kriju vetem mem
stimulu mua. E kuqja e gjakut en ftyr ju itensifiku
ndersa fliste me mua.
"ME FALNI!!!"
Isha tu u ba gati me ardh me i pergjigje te bukur kur
pash nja dy security men t'hotelit tu ardh drejt mejet.E
m'pyten me nji za t'programum per problem-beresit
'a ke noj problem zoteri!?'
As qe e hapa zanin e gojs. Ata em veshtrun, un largova shikimin.
en kshtu rastesh asht ma mir me nejt pa za, me u dukt i qet
e me pranu humjen. Vecanarisht en bankok ku
njerz komplet pa lidhje me problemin rrin me grushta
gati me rrah noj romantik jo te dyshimt.
Me dy bodigarda afer e me Kirenin qe sa nuk
fluturonte en qiell prej lumtunis (e me nenqeshje tallse) engjelli jem em kontrolloi canten e me dha pashaporten.

Gjat ngjitjes en dhoma tona,pata vendos me ja ba Kirenit jeten ferr, duke ken mean ndaj saj perjet, por sja dola.
Mas 74 perpjekjeve tu ken mean, dallova qe kisha fillu
me fol me te prap.

Dhe ai kje momenti kur un ...

(Nderpremja e papritun e ksaj historie
asht frymzu prej telenovelave. Shpresoj t'sherbejn me
majt interesin nalt)

Adeli

Primus registratum

<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: 'KOME'</div><div class="ubbcode-body">"Restoranti me i madh ne bote gjendet ne Bangkok,ne Tajlanda.ai quhet Mang Gorng,Luang,i cili mund te prese rreth 5000 persona dhe ku sherbejne 1200 kamarjere"

Pergjigjen po e sjell edhe ktu per te evitu eksperienc t'paknaqshme...

Resoranti ma i mall aktual en bot asht Porta e Damaskut".
"Resoranti" i bankokut ka pas koncept eating house.
Tash Kome do ju tregoje impresionet e tija per ket te funit e
hotelin ku qendrume.

Ishte viti 2008 AD. (Anno Domino Pas Krishtit).
Perosnazhja heroine ishte Sonia por
le ta qujm Kiren se kshtu i pelqen sepse
sikurse te gjitha heroniat...bla bla... nejse...
dhe i Keqi (le ta qujm ...epo mir... Kome).

Ato ishin dit t'pafajshme. Dit qe nuk flitej me femna
pervecse en msn messenger.
Historia jon fillon momentin qe un nalova
chatimet en msn me jo ma pak se 9 femna priher.
Dhe u nisem per Tailande...

Kurr nuk e pritsha Tailanden aq t'bukur.
E dallova bukurin e saj kur pash ato
kamarieret e resorantit te veshuna me
tesha tradicionale qe u nxjerrshin gjokset e vogla
por te forta, dhe trupin elegant e me forma.

U ndjeva mir qe kisha kursy
per 5 muj pa dit gja Kiren, me pa tan ket mrrekulli.
Sidomos me pa kthesat e pes yjeve en resorant
e asgja en pijat.
Isha tu admiru kto gjana kur Kiren, em sjell en vetin.
'he kome smund te durohesh pa pa femnat ë'

E gjeta posht dinjitetit tem me ju pergjigj asaj
pytje. Ajo po bante valixhet. Nuk dosha me
ju humb shancet tana atyne bukurosheve ndaj meje
tu u dhan iden qe jam i shoqnum me i femen.
Masi bame check-in in takova engjellin e par.
Ishte en der te siguris.
Mirmrama o engjellushe- i dhash pershnetjet e mija
tmushuna me dashni. Mirmrama zoteri.
"Qe ku kam cilsat dhe letren e hymjes'

A munem me pa edhe nji dokument tanin me fotografi?

Kjo gja m'ndoll mu gjithmon. Ma shpesh se kurr
femnat i dorzohen tundimit e m'kerkojn fotografin.
Nxorra pashaporten shqiptare qe ka i foto me ngjyra
e ja dhash. Mund te shihja dashni en sy te saj teksa
veshtronte fotografin teme per i koh tgjat.
'Mund ta mbash nese don' femnisti Kome tha.
Nuk e kisha problem qe do m'duhej me
e raportu en polici at pashaport si te humun,
e me apliku en ambasad per nji t're.
Mundimet ja vlenin per me e provu
engjellin qe qendronte para mejet.
"Zotni kjo asht pashaporta jote.Ti ke me
pas nevoj per te ma shum se ne. Gjithsesi ishte
sa per identifikim. a ke noj cant tjeter per kontrollim?"
Kontrollim?
Nuk isha i sigurt cka donte me than me te.
" noj cante me ta kontrollu para se me te leju me u ngjit siper
a ke zoteri?" e riformuloi pytjen ajo. Siper? Oh sa e bukur mu dukt kjo fjal. vetullat e saja te ngjyrosuna persmarit
em eksitun. buzt e saja dukeshin qe ishin kriju vetem mem
stimulu mua. E kuqja e gjakut en ftyr ju itensifiku
ndersa fliste me mua.
"ME FALNI!!!"
Isha tu u ba gati me ardh me i pergjigje te bukur kur
pash nja dy security men t'hotelit tu ardh drejt mejet.E
m'pyten me nji za t'programum per problem-beresit
'a ke noj problem zoteri!?'
As qe e hapa zanin e gojs. Ata em veshtrun, un largova shikimin.
en kshtu rastesh asht ma mir me nejt pa za, me u dukt i qet
e me pranu humjen. Vecanarisht en bankok ku
njerz komplet pa lidhje me problemin rrin me grushta
gati me rrah noj romantik jo te dyshimt.
Me dy bodigarda afer e me Kirenin qe sa nuk
fluturonte en qiell prej lumtunis (e me nenqeshje tallse) engjelli jem em kontrolloi canten e me dha pashaporten.

Gjat ngjitjes en dhoma tona,pata vendos me ja ba Kirenit jeten ferr, duke ken mean ndaj saj perjet, por sja dola.
Mas 74 perpjekjeve tu ken mean, dallova qe kisha fillu
me fol me te prap.

Dhe ai kje momenti kur un ...

(Nderpremja e papritun e ksaj historie
asht frymzu prej telenovelave. Shpresoj t'sherbejn me
majt interesin nalt)

</div></div>

esht shum e cuditshme qi i ndodhin keto gjera nji 'romantikut jo te dyshimt' Ha ha ha ha ha ... po sa te kesh ate mordjen... me veti ejvalla ba vlla qi nuk ke dek krejt

kiren

Primus registratum

Hi player sot nuk ndihem mire... kam grip... por jo te pulave qe kakarisen ne albforum pa lidhje...
Faleminderit ty ( te puth njecike se me mungon /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/kiss.gif ) ... sherim te shpejte atij tjetrit qe kakariset pa e ngacmuar kush fare...

Singapuras

Primus registratum

<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Kiren</div><div class="ubbcode-body">Hi player sot nuk ndihem mire... kam grip... </div></div>

Simpatine teme qe ke has en grip. Po cka rrezikut ke prit tjeter
kur ndan t'njajtin jastek me macen

Singapuras

Primus registratum

Ky asht postimi jem i funit en albforum. Hajde edhe i her ju djem shahira e ju o vajza t'muhabetit na duhet te thom lamtumir deri sa t'takojm njanitjetrin prap.
Kome.

kiren

Primus registratum

Hello /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/wub.gif Hello

weee kjo nuk ishte e ndershme fare ... /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/smile.gif hehehehehe... gjithmone keshtu..vjen thua dy fjale e gjysme, iken pa shpjegim ...

YOU ARE SO MEAN ...SO REALLY MEAN PLAYER ... seriously!!!

.spspsps. hehehehehe ( sapo mora vesh qe kishin ardhur nga shqiperia ne golden land mark hotel )

Singapuras

Primus registratum

Mean je pervetin. 4 dit pa m'sms. Jam ken shum i egersum :). Kujtova se ikjo moter labe jemja em ka harru tashme.
Kalosh mir.
Isaj here tolerova... e u pergjigja...prej tash en vazhdim kam mailin... kerkesat jan t'mirprituna.

Adeli

Primus registratum

Qe vallahi bre deli hallall bam sot e ka marr vesh shoki...s'jam kan ne singapur, baj duva te shndoshesh shpejt, a je qindru si burrat shahir djal. Kot me t'dvet se e di qe za as ankim nuk ki lshu shahir djal... qishtu jan burrat. Ajo pun gjithmon me rrezik ish kan po gja ma fisnike nuk ka mbi dhe. Oficer Kome!Nderime.

Po telefonoj magjypen labe koft te shpia me u sigurue per pavionin taman e per 10 dekika mki aty

kiren

Primus registratum

Ado te mos mbash merak ti as familja se ai eshte mire tani dhe i qendron dikush tek koka nate dhe dite. S'kam pare kurre nje goce te atille. Me te vertete me e mire se nje shqipetare. Oh qendronte dhe si fliste tamam sipas zakoneve shqipetare. (E ka konvertuar ky djalli yne vajzen e botes komplet...) Nuk i pushonin lotet nga syte e saj kur dilte ne korridor. Para komes nuk lotonte por rrinte e heshtur duke e shikuar me dhembshuri. Por ky i yni eshte vertete mean e kam thene qindra here ... i thoshte goces "s'kam vdekur,,, pse me shikon ashtu" ajo ulte syte poshte ...se eshte japoneze goca hmmmmmmmmm.... kurse kome na shkrepte syrin neve me buzeqeshje... ai e do shume ate goce. Vertete shume. Me tha me dhimbset sepse eshte e re dhe shume e ndjeshme, nuk e meriton te me shohe mua keshtu"
Kome ka shpirt te mall. Eshte shume i forte fizikisht dhe nga karakteri. Pastaj rrespekti dhe kujdesi qe tregohet nga zyrtare te larte te policise eshte i pashoq. Me ka bere pershtypje shume fortesia, pozitiviteti dhe optimizmi i tija. Diten e pare e pyeta pa he kome cfare mendove ato caste ... e di c'me tha?
I qete dhe me buzeqeshjen e tia ne sy e buze, me tha " ndersa ndjeja trupin te me ftohej ngadale dhe veshtrimi me zbehej, mendova une ne keto momente kam 2 alternativa zgjelljeje... te jetoj apo te vdes... une zgjolla te jetoj..."

Kur vijne koleget ta vizitojne i pyet ky i pari si jeni..si ecen puna? Ata e njohin karakterin e tia dhe nuk u duket surprize qe ai nuk deshiron te flase shume per situaten e tia shendetsore. Fjalet e tia te vetme qe thote jane "gjera te vogla... nje gerrvishtje e vogel... po behem mire nga dita ne dite"
Dhe fut ato batutat tipike te tia dhe ben humor. Dhoma e tia gumezhin nga te qeshurat dhe humori... nje dite shkova heret para se te nisesha per udhetim dhe mendo cfare skene mu shfaq parasyve te mi... ishte ngritur ndenjur ne shtrat mbeshtetur pas jastekut i rrethuar nga infermieret hehehehehe dhe sec po u tregonte dhe ato shkriheshin se qeshuri...
Vetem ne nje moment e kam pare te merzitej pak. Momenti kur para se te hynte ne dhome te operacionit i sodhen telefonin te fliste me te emen. I thane eshte nena jote. E mori telefonin dhe e afroi tek veshi dhe u mundua te buzeqeshte... Ai nuk e dinte qe e ema ishte informuar qe i biri do hynte ne operacion...edhe pse kome i kishte porositur te mos i tregonin prandaj mundohej te fshihte ndonje tension... sapo i degjoi zerin e saj syte ju zmadhuan me shume si nje femije qe degjon zerin e nenes se tij kur ndodhet i humbur ne mes te kallabellekut, aty kam pare anen e tia emocionale, kujdesin, dashurine per nenen e tia dhe fortesine e tija ne zerin e forte ... i tha "he nene... ti...ti..ti a je mire? E degjoi per pak caste pastaj beri me buze pcak " ti... ti shqetsohesh per pak gje... pastaj rrudhi vetullat gjasme me egersi ... por me sy te perlotur dhe i tha ...ASGJE NUK I NDODH BIRIT TEND, MOS U SHQETESO... mos harxho nene! Do te telefonoj ... do te telefonoj sonte... po nene po do me shohesh... do vij tek shtepia ... buzeqeshi perseri dhe i tha... ka kaluar kohe qysh kur nuk kam ngrene mish me lakra te bera nga duart tuaja... a do t'me ushqesh kur te vij" Pastaj heshti dhe degjoi me kujdes ne telefon dhe e uli receptorin. Ky eshte Kome . Une e dua.

kiren

Primus registratum

Me lejen e tia ...

my.php
[/url][/img]

Singapuras

Primus registratum

Kiren a kome asht ky djali i shemtum a? Cili prej tyne asht kome tamam? A munet dikush tlutem me ja djeg njat xhup t'zi. At e kam pa en te qysh se ka ardh en singapor. Bleja nji xhup tlutem ahahahaa

kiren

Primus registratum

<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: ----</div><div class="ubbcode-body"> Cili prej tyne asht kome...? </div></div>

ey shok te lutem mos e ofendo ate plakun kinez kaq gorgeous ...hehheheheheheeeehhee