NDIHME... Me duhet Apetit!

Artemis

Primus registratum
Re: NDIHME... Me duhet Apetit!

more Tironso... marihuana te dehidron komplet! nejse flm... Apetitin e shton Kokaina sa kam ndegju un /pf/images/graemlins/laugh.gif ( per gjithcka /pf/images/graemlins/wink.gif )

Artemis

Primus registratum

Mjeku une nuk kam apetit nga kjo nuk shtoj ne peshe pasi nuk ha me rregull ( ha nga zori qe thuhet) andaj tani kam vendosur te bej rexhim d.m.th te bej nje rregull ne ushqim mirepo dua te shoh rezultate me shpejt se keshtu marr vullnet dhe nuk e nis mengjesin me kafe dhe cigare! Andaj kerkoj nje recete e cila mund te jete si suplement i ushqimit. Me thane te perzihen 1 kg dhjame e dhise, 1 kg lejthi, 1kg mjalt dhe 50 gr limon dhe nga kjo 1 luge tre here ne dite.
????

:wave:

Artemis

Primus registratum

Dhe hej... une jam 167 cm me 53 kg, nga aspekti "in Vogue" jam shume ok /pf/images/graemlins/laugh.gif ! Por une dua te dukem me bucko dhe me me shendet! ( Kjo qe te mos me mendoni si per gjynaf!)

Tironsi_NY

Primus registratum

artemis, kokaina esht po do te humbesh peshe, te ben kocke e lekure, marjuana esht per te shtuar se te vjen uria ha cfar te del perpara. Provoji dhe do te me falenderosh.

Raif Emini

Primus registratum

Kur nuk ke apetit, dicka nuk eshte ne rregull me organizmin tend, prandaj perdore hithrin per t'a eliminua kete problem (3-4 caja ne dite).
Kjo eshte menyra me e mire per ta eliminua problemin qe ke (simptomi i te cilit eshte humbja e apetit). Brenda me se largu 48 oresh nga momenti kur e ke pi cajin e par te hithrit, do te fillosh te ndien apetit per te ngrene, kurse brenda disa ditesh me se shumti 2 jave, do te fitosh apetitin normal, qe vetkupton se organizmi yt do jet ne rregull. Ushqehu normal, dhe do te kesh peshe normale qe do te thot shendet te mire dhe mos gabo me perdor droga (sipas keshillave te disave ketu) sepse do t'a shkatrrosh vehten ne teresi!

Artemis

Primus registratum

Mjeku faleminderit shume ( dhe mos u brengos nuk perdor kurrefare droge pervec nikotines :devil: )
Do ta provoj cajin edhe pse nuk e kam idene ku do te gjej hithra ose si ta pergatis :idea:
faleminderit te tjereve jeni shuuume te mire... :kiss:

Raif Emini

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Artemisa:
[qb] Mjeku faleminderit shume ( dhe mos u brengos nuk perdor kurrefare droge pervec nikotines :devil: )
Do ta provoj cajin edhe pse nuk e kam idene ku do te gjej hithra ose si ta pergatis :idea:
faleminderit te tjereve jeni shuuume te mire... :kiss: [/qb]
Hithrin nese nuk din ku me e gjet ne natyre (hithrin qe e nuk vet ne natyre eshte me se miri me kusht qe je i/e sigurt se vendi ku ndodhet bima eshte i paster dhe nuk ka kemikate si pesticidet apo te tjera) mund ta blesh ne dyqan te bimeve.

Perdorimi: Merr bime me dy gishta (vetem pakez!) dhe e qet ne nje gote xhami 3 dl, pasi e ke pervluar me uje shume te val e kullon MENJIHERE me leter-filter kafeje ne gote tjeter.

Perdorimi: Pihet gjysem ore para ushqimi

Bukuroshja

Primus registratum

Mjeku!
Mos ju fol ketyre se keta jane rrugaca.

Po se ju mungon oreksi le te rine pa ngrene se ju vjen vete oreksi. Ose tjetra le dalin nje xhiro nga pjesa e mbrapme e restoranteve ndoshta do tju hapet oreksi.

Artemis

Primus registratum

cpate bukuroshja :eek: ??? Ne shqiperi kjo d.t.th shaka :confused: ?!

Sidoqofte eshte e vertete qe kam filluar te ushqehem me rregull dhe rezultatet jane shume te mira! ( ha nje frut arre dhe pi nje gote vere te kuqe ne mengjes, dhe mjalt mjalt mjalt me qumesht /pf/images/graemlins/tongue.gif )
Prap shkruaj "faleminderit shume"... ( ne rast se jam keqkuptuar :shrug: !)

bebi

Primus registratum

artemiss, un s'besoj se kjo e jotja ishte aq problematike sa me kerku ndihme ktu. ti vete patjeter q* e din q8 duhani e kafja qysh n'oret e para q* hap syte asht e damshme, meqe s'ke probleme ne shtim peshe atehere ti mundesh me i leju vedit gjithcka e ktu s'duhet me hy oreksi.
duhet me kene patjeter dicka q* ty t'pelqen shum, pse nuk e han kur cohesh prej gjumit?
asht e ditun q* ata qe hane mengjesin jane te prirun per oreks te mire gjate dites, gjithsesi un nuk shof pse don me shtu peshe??? dyrnjaja plasin me u dobesu e ti don me shtu peshe /pf/images/graemlins/tongue.gif
un jam ok pervedi (1.75/59 kg) flas n'pergjithsi.
nejse, diete t'mbare /pf/images/graemlins/smile.gif

Renea88

Primus registratum

artemis hypja ne peshe eshte ceshtje disipline ne ushqim, shiko te marresh mix proteine-karbohidrate pluhur per te bere shake me qumesht sic ma<rrin bodybilderat, dhe duhet te ngrihesh te hash naten sepse ne qetesi trupi e akumulon me mire ushqimin....zjej kilen e mishit dhe pije lengun. Kete lloj metode e perdorin sportistet ne bodybuilding kur duan te hypin ne peshe.

Artemis

Primus registratum

Renea88 i dashur... :eek: edhe ti ketu ne ndihme te Artemiss qe sdi pse kam pasur bindjen qe do te kenaqeshe sikur te me shihje asht e lekure! Uah ca surprize! Te faleminderit sume sume :kiss:

Renea88

Primus registratum

shpresoj se tani do te mi heqesh sanksionet dhe mund te te shkruaj mesazh privat /pf/images/graemlins/smile.gif
artemis pi sa me shume qumesht dhe lengje sepse trupi eshte 70% uje.
Te fala J.

Le_Routard

Forumium maestatis

Une do te kisha dhone i cik ka i imi, po dhe ate qe kom mezi e kom per vete /pf/images/graemlins/laugh.gif

Isabelle

Valoris scriptorum

Faqezi. Robi t'qa hallin : ti gazmohesh /pf/images/graemlins/laugh.gif !

doktoresha

Primus registratum

mjalti ka vlera maksimale ushqyese , plus qe eshte nje agjent i mrekullueshem per te rregulluar proceset e tretjes.
qe te jete sa me i asimilueshem, trete ne nje gote qumesht....

AnaBlue

Forumium maestatis

Cfare vlerash ushqyese ka mjalti? Ne kavanozat e mjaltit qe shitet nuk shenohen asnjehere ndonje vlere ushqyese pervec kalorive.

Raif Emini

Primus registratum

Bukuroshja, kjo Artemisa po ma kujton nje tregim kur kishte ra ujku nder dele, bariu i deleve kerkonte ndihem...
kur dolen fshataret per t'i ndihmuar, ai qe kerkonte ndihem qeshej...
Keshtu disa here dhe mas ca koheve, me te vertet ra ujku nder dele e bariu kerkonte prap ndihem dhe si e degjuan fshataret, filluan te qeshin: Ky bariu po na ban shaka, sdo te na mashtron ma, ha hahaha.
Ujqit me te vertet i kishin ra deleve e ndihma kurkun...

Ju pershendes