Na tregoni ndonje TE RE qe ju ka ndodhur se shpejti!

susana

Primus registratum
Re: Na tregoni ndonje TE RE qe ju ka ndodhur se shpejti!

mbase po nga ky person nuk e prisja :shrug:

RAUL

Primus registratum

shqiptare paq fate neser ne punen e re. :kiss:

fiona,kto gjera na kan len mbrapa neve si komb,,disa humbin identitetin disa martohen nga interesi etj..ti mos u merzit se do te zgjidhen shume shpejt :kiss: ......(2020) /pf/images/graemlins/wink.gif

helibak mucogllava

Primus registratum

FIONA fukarallek maskarallek me /pf/images/graemlins/tongue.gif
SHQIPTARJA kjo ishte e reja qe pse ti sme nise me ashtu mp /pf/images/graemlins/tongue.gif
dhe e reja tjeter erdhi java do lahem me duket /pf/images/graemlins/tongue.gif

Shqiptarja

Primus registratum

Kohe me diell sot, pas ca diteve te ftohta akull-akull!
Kohe per te shku nojkun ne pishine, per t'u lare!!!! /pf/images/graemlins/laugh.gif

Shqiptarja

Primus registratum

Fillimisht postuar nga RAUL:
[qb] shqiptare paq fate neser ne punen e re. :kiss: [/qb]
RAUL, te falemnderit, por ama puna eshte e vjeter s'eshte e re!
Edhe ty te uroj nje dite te mire sot! /pf/images/graemlins/wink.gif

Shqiptarja

Primus registratum

E kam nje kolege plus ne pune!!! /pf/images/graemlins/wink.gif

ermir celanji

Primus registratum

sot jam zgju nga gjumi ne oren 8 te mengjesit,kishte gati 1 vit qe sndodhte.

ilva

Primus registratum

Kjo shume e shpejt nuk eshte por ka nja tre jave dhe besoj t'ju sjelle pak nostalgji.
Siç e dini kane nisur pashaportat e reja ne shqip. Shkova pèer dy dite dhe do kthehesha, te nesermen e mbritjes direkt ne lagje per çertifikatat dhe me ate qetesine e tyre thone qe nuk kishte çertifikata hajde nga 10-ta e te shohim. O.K shkoj merrem me dok e tjera ne 10 isha atje ishte vetem 1 nenpunese, dhe te tjrat verdalloseshin para mbrapa ne zyrat me hekura hap hekra e mbyll hekra duke kaluar ne mes te publikut pa kerkuar as leje as falje(d.m.th harbutshe) dhe i thonin njera tjetres he mi gru do vish ta pime kafen apo si e ke hallin. Nga zyra tjeter ziheshin nenpunesi me nje qytetar dhe i thoshte me ze te larte ,u u bone ti t'me japesh men mu,mendo ne zyren e gjendjes civile Tirane. Ne 12 shkoj ne Degen e ministrise , zyra eshte nje vrime me hekura 30X40 perjasht dhe duhet te mbashe rradhen ne pike te diellit sikur po blije nuk e di qumesht ne kohen e Verit.Ishin gjithsej 10 veta 5 burra e 5 gra dhe shtyheshin me njeri tjetrin. Dy gra fillojne te zihen per rradhen dhe shahen si ne lagjen e gabelve moj qelbesire, debile , na çave ....dukeshe sikur ishe ne estrade. Nga 12 me vjen radha ne 2.30 dhe njerzit me thonin po jo duhet perpara te shkruash rrugen pastaj vendlindjemn etj etj, tjetra me kishte lexuar gjithe dokumentacionin dhe fillon pyetjet jo po ku jeton ,e terci verci dhe me zor arrita te firmos shtrmber sepse kisha majtas nje burre ngjeshur pas meje, mbrapa nje grua qe do shihte se si te plotesonte formularet, djathtas nje grua qe me thoshte mos e ler te hyje ate burrin sepse isha une para tij. Nuk e di a e imagjinoni dot skenen por une u ktheva 10 vite mbrapa me kohen. Kush ka nostalgji le te shkoje te bej pashaporten tek kjo zyre e do me kujtoj. Doni me per Beqon Ciao

ilva

Primus registratum

Me falni per pikat e presjet deshifrohuni vete. :thumbsup:

xhoni

Primus registratum

Obobobobobo moj Ilva.Ma preve vrullin.Eshte per ti dhi me i mut pashaportes dhe letrave bashke kur kujtoj keto gjera.
Scusate per linguen /pf/images/graemlins/tongue.gif

ilva

Primus registratum

Fillimisht postuar nga xhoni:
[qb] Obobobobobo moj Ilva.Ma preve vrullin.Eshte per ti dhi me i mut pashaportes dhe letrave bashke kur kujtoj keto gjera.
Scusate per linguen /pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]
Mos e bo kaq drame or burr kur ia hodha une s'po ia dilke dot ti. Do njeçik guxim e shpirt aventure zere sikur je tek lagjja Bombei
Hajt me krah te lehta :rockband:

Shqiptarja

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Dame_De_Rose:
[qb] U martova ...lol [/qb]
Edhe nuk na ftove ne dasem?!?! /pf/images/graemlins/frown.gif

Hajt urime pra, u trashegofsh sa me shpejt!!! /pf/images/graemlins/wink.gif

Shqiptarja

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Angeldeviled:
[qb] Kam marre vizen per USA!!!!! [/qb]
Ta gezosh angeldeviled!

Dhashte Zoti te jete per nje qendrim te shkurter ne ate toke te huaj! /pf/images/graemlins/wink.gif Po edhe neqoftese do jete i gjate, ja kalofsh mire e me fat! /pf/images/graemlins/smile.gif

helibak mucogllava

Primus registratum

kam ber nje xhiro nga firenze /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

RAUL

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Dame_De_Rose:
[qb] U martova ...lol [/qb]
te trashgohesh dhe jete te lumtur... /pf/images/graemlins/wink.gif
me nje djale ishalla.. /pf/images/graemlins/smile.gif

Hush

Primus registratum

Urime per ate qe eshte martuar. Jete te lumtur dhe bej te fala burrit nga une :kiss:
Per ate qe ka mare vizen per USA: eshte njesoj sikur te thuash, t'ja fusesh vetes. Me mire rri atje, te ta fusin te tjeret. :smash:

besim231071

Primus registratum

Pershendetje dhe mire se erdhe ne AF EN SUR PASSABLE. :goofy: :goofy: :goofy: :goofy: .Po me dukeni me interesant(e) se i gjithe populli.

Shqiptarja

Primus registratum

NJe e re qe tani me ndodhi eshte se me ka ardhur nje mike (bashkeqytetares e imja) nga HH (Hamburgu)per pushime! :cool: