Re: Moda jone - athere
</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
Mos harroni breket anelastike prej pambuku qe pordhoheshin ne Berat /pf/images/graemlins/laugh.gif, i kishim te gjithe njesoj, unisex dhe te perjetshme. Si nuk griseshin ato more njerez ? Ueeeeeeeee, i zienim ne kazan me sapun rrogozhine ( qe u perdorte dhe per holokaustin ndaj morrave dhe therrizave /pf/images/graemlins/laugh.gif ) dhe asnje cen nuk kishin.
Jeans i pare qe kam patur, u be nga pantallonat e punetoreve qe kishte babi im ne Nafte /pf/images/graemlins/laugh.gif.
Meqe jam relativisht i ri /pf/images/graemlins/laugh.gif, po ju ve nje imazh nga periudha e klases se 5-te. Veshllapushi qe ha miza me goje hapur, jam une /pf/images/graemlins/laugh.gif
[/ QUOTE ]
sa fmi i bukur ky /pf/images/graemlins/wub.gif
sa kam qesh me breket /pf/images/graemlins/lol.gif
un' kam kene "the baby" of the family, dhe m'kan' llastu tan'. prindt, gjyshat e tan' fisi m'kan' pas marak.
xhinsat e mia t'para i kam pas n'klas' t'3 fillore, mi prune prej italijet. kishin kryt e zio paperone te xhepi mrapa, dhe ishin si me lastik mrapa. /pf/images/graemlins/laugh.gif po ashtu kisha edhe sahatin (ai ishte pika jeme e dobet /pf/images/graemlins/laugh.gif ) me ftyren e zios /pf/images/graemlins/laugh.gif
kam pas bishtaleca, ose dy tufa te vogla /pf/images/graemlins/laugh.gif
pak ma vone, kur mbusha nja 12-13, doli AMBRA mania. Pika jeme e dobt ishin bretelli, q1 i perdorsha me fundat skocez dhe me xhinsa. po gambalet i mbani mend? /pf/images/graemlins/laugh.gif
un' prej natyres kam flok' t'drejta, po meqi kishte dal' gel-i i flokve e perdorsha kot /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/lol.gif ose ate shkumen e flokve /pf/images/graemlins/laugh.gif sa gjynah kena ken' /pf/images/graemlins/laugh.gif