Moda jone - athere

Re: Moda jone - athere

Une s'kam foto ketu se i kisha bere nje skanim dhe e beja edhe me ilustrime temen /pf/images/graemlins/smile.gif

Shiraz kur dolen ato copat me topa a qepe ndonje fustan ti? /pf/images/graemlins/laugh.gif

LOL Tranofile je e madhe /pf/images/graemlins/smile.gif

TranofiljA

Primus registratum

Moden tone te atehershme as Google nuk e perballon dot /pf/images/graemlins/smile.gif

ladouce2005

Primus registratum

[ QUOTE ]
Une s'kam foto ketu se i kisha bere nje skanim dhe e beja edhe me ilustrime temen /pf/images/graemlins/smile.gif

Shiraz kur dolen ato copat me topa a qepe ndonje fustan ti? /pf/images/graemlins/laugh.gif

LOL Tranofile je e madhe /pf/images/graemlins/smile.gif

[/ QUOTE ]
/pf/images/graemlins/lol.gif une pergjithesisht si dua prints. Mbaj mend kam pas nje fund te zi, me lule te vockla te bardha, nga ata te gjatet deri ne fund te kembeve, i ngushte lart e zgjerohej poshte, si sirene /pf/images/graemlins/laugh.gif (e pata ideuar vete, po mami e perfundoi kryevepren /pf/images/graemlins/laugh.gif) dhe e vishja me taka te larta fare dhe bluze te bardhe /pf/images/graemlins/smile.gif
Kam pas kriju lloj-lloj modelesh atehere /pf/images/graemlins/laugh.gif
Tani qe mendoj, nje shoqe me pat dhuruar nje kemishe te bardhe me lule sh te vogla bojeqielli, qe ne fillim ma kujtuan per bizhame /pf/images/graemlins/laugh.gif po fillova t'a lidh nyje e te nxirrja kerthizen /pf/images/graemlins/lol.gif e bluza fitoi sukses...

ladouce2005

Primus registratum

Kam pas nje pale xhinse llastik tub fare, frikshem te ngushta /pf/images/graemlins/laugh.gif dhe i vishnim me radhe ne klase te 8-te e vit te pare gjimnaz /pf/images/graemlins/lol.gif me gocat e klases.
Pastaj minifunde nga te gjitha ngjyrat e llojet, se pak cope i duhej mamit /pf/images/graemlins/laugh.gif 25 cm te gjate mi bente /pf/images/graemlins/laugh.gif Stili i preferuar ishte ZARF /pf/images/graemlins/laugh.gif me nje kapse teli, si paramande gjigande. Lere pastaj ato fundet me pala alla Ambra style /pf/images/graemlins/laugh.gif me kambalet ushtarake qe mbaj mend i pata blere tek pazari i ri /pf/images/graemlins/laugh.gif kafe, kastori /pf/images/graemlins/laugh.gif e i kisha deri diten qe ika nga atdheu, se i ruaj sh mire kepucet /pf/images/graemlins/wink.gif
Kisha xhup qe vishej nga dy anet, bardhe e blu /pf/images/graemlins/laugh.gif. Une e vishja nga bluja, motra nga e bardha /pf/images/graemlins/lol.gif e dukej sikur kishim 2 /pf/images/graemlins/laugh.gif
Doni me, se u kurdisa mire une /pf/images/graemlins/lol.gif

cacol

Forumium maestatis

Mos harroni breket anelastike prej pambuku qe pordhoheshin ne Berat /pf/images/graemlins/laugh.gif, i kishim te gjithe njesoj, unisex dhe te perjetshme. Si nuk griseshin ato more njerez ? Ueeeeeeeee, i zienim ne kazan me sapun rrogozhine ( qe u perdorte dhe per holokaustin ndaj morrave dhe therrizave /pf/images/graemlins/laugh.gif ) dhe asnje cen nuk kishin.

Jeans i pare qe kam patur, u be nga pantallonat e punetoreve qe kishte babi im ne Nafte /pf/images/graemlins/laugh.gif.

Meqe jam relativisht i ri /pf/images/graemlins/laugh.gif, po ju ve nje imazh nga periudha e klases se 5-te. Veshllapushi qe ha miza me goje hapur, jam une /pf/images/graemlins/laugh.gif
412913861-8vjecare.JPG

Isabelle

Valoris scriptorum

Tashi e kane rradhen bluzat & pulovra me menge lakuriq... dhe floket e kapura bisht ne ane te kokes si Lori Larosh.

/pf/images/graemlins/laugh.gif

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
me kambalet ushtarake qe mbaj mend i pata blere tek pazari i ri /pf/images/graemlins/laugh.gif kafe, kastori /pf/images/graemlins/laugh.gif e i kisha deri diten qe ika nga atdheu, se i ruaj sh mire kepucet /pf/images/graemlins/wink.gif

[/ QUOTE ]

Une i solla dhe ne Amerike /pf/images/graemlins/laugh.gif

Une kam pas perdorur nje pale rroba banjosh meshkujsh (model amerikan me ushkur perpara) si pantallona te shkurtra verore /pf/images/graemlins/laugh.gif kombinuar me nje bluze qe lexonte Ti Amo Miami dhe me rreth me temina ne koke /pf/images/graemlins/smile.gif

ladouce2005

Primus registratum

Izi, mos na nxirr horrlliqet /pf/images/graemlins/lol.gif
I beja dhe faqet e kuqe /pf/images/graemlins/lol.gif Sa turp /pf/images/graemlins/laugh.gif
Nelka, rroba banjot mi bente mami, me lidhese dhe te vockla fare-fare /pf/images/graemlins/laugh.gif kam qene moderne dhe une /pf/images/graemlins/laugh.gif

Isabelle

Valoris scriptorum

Okej. Po fustanet e grave te qepura njish nga lart poshte me nje rrip te holle po te copes qe lidhej ne bel /pf/images/graemlins/laugh.gif ?

TranofiljA

Primus registratum

/pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif nje si keto e kam akoma (dmth te mamit). Me pelqeu copa jashtmase dhe e kam rujt /pf/images/graemlins/grin.gif

cacol

Forumium maestatis

Sa e mire kjo Kozeta /pf/images/graemlins/laugh.gif

Ah qe s'me punon skaneri, se do nxirrja ca foto te ish nxeneseve te mamit tim, andej nga 94-95. Aty ia ben muuuu moda e atehershme /pf/images/graemlins/frown.gif

Do ja gjej anen po he /pf/images/graemlins/laugh.gif

TranofiljA

Primus registratum

thuj te verteten, te ngacmojshin gocat e lagjes /pf/images/graemlins/laugh.gif

kam vene re nga fotot e shqiptareve, ne pergjithesi sigurisht, se ata me te shkurtrit jane ata qe vene doren ne qafe dhe dalin ne foto si ne siklet /pf/images/graemlins/smile.gif Pse valle?

cacol

Forumium maestatis

Nuk kam qene ndonjehere me i shkurter se Denisi, thjeshte, ai ishte nje hap perpara meje dhe une isha i mbeshtetur tek muri, dhe kur tentova ta terhiqja mbrapsh, xhaxhi fotografi e shkrepi dhe mori 500 lekshen /pf/images/graemlins/laugh.gif. Kam dale te shkolla aty.

Gocat e lagjes nuk me ngacmonin, ato pranonin ngacmimet e mia /pf/images/graemlins/laugh.gif. Jam i hershem sdq, ja kam nisur qe ne kopsht me dashurickat. E dashura ime e pare psh, qe une ende sot edhe pse kam 15 vjet pa e pare e dua shume, quhej Blerta Zilja /pf/images/graemlins/wub.gif ... A te keqen lali ty o beb... ( C'me futet ne kujtime /pf/images/graemlins/cry.gif )

ladouce2005

Primus registratum

U cova ne mengjes, e nderkohe qe kerkoja c'te vishja sot, mu kujtua tema jote Nelka /pf/images/graemlins/smile.gif
Sa pale rroba kishim atehere? Sa kepuce? Sa corape? Sa te brendshme? Sa te rralla ishin gjerat e cilesise?
Anyway, erdha te them qe mu kujtua nje tjeter "look" interesant /pf/images/graemlins/laugh.gif Uniforma ne shkolle. Akoma e kam perparesen e zeze dhe jakat e bardha /pf/images/graemlins/smile.gif Ne 8-vjecare, perparesja qe kisha, ishte mbi gju dhe me dilte pak fundi poshte, kurse ne vit te pare gjimnaz (viti i fundit me uniforme) e kisha si fustan me kopsa mbrapa e me jake te madhe /pf/images/graemlins/laugh.gif...e po mendoja, meqe e kam ruajtur, tani fare mire mund t'a vesh si fustan e te sjell nje mode te re /pf/images/graemlins/laugh.gif

TranofiljA

Primus registratum

me cfare cope e ke pas perparesen ti, nga ato me shkelqim? /pf/images/graemlins/laugh.gif

bebi

Primus registratum

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
Mos harroni breket anelastike prej pambuku qe pordhoheshin ne Berat /pf/images/graemlins/laugh.gif, i kishim te gjithe njesoj, unisex dhe te perjetshme. Si nuk griseshin ato more njerez ? Ueeeeeeeee, i zienim ne kazan me sapun rrogozhine ( qe u perdorte dhe per holokaustin ndaj morrave dhe therrizave /pf/images/graemlins/laugh.gif ) dhe asnje cen nuk kishin.

Jeans i pare qe kam patur, u be nga pantallonat e punetoreve qe kishte babi im ne Nafte /pf/images/graemlins/laugh.gif.

Meqe jam relativisht i ri /pf/images/graemlins/laugh.gif, po ju ve nje imazh nga periudha e klases se 5-te. Veshllapushi qe ha miza me goje hapur, jam une /pf/images/graemlins/laugh.gif
412913861-8vjecare.JPG

[/ QUOTE ]

sa fmi i bukur ky /pf/images/graemlins/wub.gif

sa kam qesh me breket /pf/images/graemlins/lol.gif

un' kam kene "the baby" of the family, dhe m'kan' llastu tan'. prindt, gjyshat e tan' fisi m'kan' pas marak.
xhinsat e mia t'para i kam pas n'klas' t'3 fillore, mi prune prej italijet. kishin kryt e zio paperone te xhepi mrapa, dhe ishin si me lastik mrapa. /pf/images/graemlins/laugh.gif po ashtu kisha edhe sahatin (ai ishte pika jeme e dobet /pf/images/graemlins/laugh.gif ) me ftyren e zios /pf/images/graemlins/laugh.gif
kam pas bishtaleca, ose dy tufa te vogla /pf/images/graemlins/laugh.gif

pak ma vone, kur mbusha nja 12-13, doli AMBRA mania. Pika jeme e dobt ishin bretelli, q1 i perdorsha me fundat skocez dhe me xhinsa. po gambalet i mbani mend? /pf/images/graemlins/laugh.gif

un' prej natyres kam flok' t'drejta, po meqi kishte dal' gel-i i flokve e perdorsha kot /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/lol.gif ose ate shkumen e flokve /pf/images/graemlins/laugh.gif sa gjynah kena ken' /pf/images/graemlins/laugh.gif

kalel

Primus registratum

jemi njesha per sa i perket modes ! e gjithe bota ka filluar te perdore gjera te vjetra ne i kemi akoma hhhhhhaaaa

bebi

Primus registratum

kam harru me than' per pantallonat e shkurta q1 mi bate nana me gjypnere kur isha e vogel /pf/images/graemlins/wub.gif
xhupat, shallRat... /pf/images/graemlins/wub.gif (r te kjo fjal' asht n'kundershtim me gegnishten /pf/images/graemlins/laugh.gif por e vuna q1 mos t'm'turreni se nnuk e di shumsin e fjals shall /pf/images/graemlins/tonguee.gif )