Moda jone - athere

ameba

Forumium maestatis
Re: Moda jone - athere

Hahahaha cna keni hap pune me kto kujtimet ju mer njerez...

Ne vit te pare ne gjimnaz kam pas ene une nje nga ato xhupat e Chang-Cheng, lene qe kushtonin po nuk ishin as te rehatshem dreqi ta haje se per te mbajt ngrohte as nuk flitet /pf/images/graemlins/tonguee.gif, me e forta eshte se kam pa akoma njerez ti veshin pas 10 vjetesh qe kur kane dale ne treg /pf/images/graemlins/tonguee.gif

Po ato kepucet gjysma kamoshi per meshkuj qe dolen andej nga 94-95 kush i mban mend, ato qe kam pas une ne ate kohe jane hedhur para ca kohesh (nja 2 vjet) gjate pastrimeve te Vitit te Ri, me duket se edhe keto jane akoma ne treg /pf/images/graemlins/laugh.gif

S

Scorpion

Guest
Re: Moda jone - atehere

Bazuar ne faktet dhe ca behet kohet e fundit ketej nga mema Shqiperi shpreh bindjen se, ne se Hollywood-sat,Tom Cruise dhe Angeline Jolie do te dalin me legena dhe kova llamarine ne koke, te paret qe do ta imitojne ne bote do te jene te rinjte shqiptar. Kjo do te beje qe çmimi i legenave prej llamarine te veje ne stratosfere dhe ndonje dinak dhe i mencur bazauar dhe ne iniciativat e Qeverise shqiptare per te thithur investime te diaspores edhe paketa “nje euroshe” do te investoje ne kete fushe shume fitimprurese, ndoshta nga suksesi i madh ne kete biznes do te rezultoje si “Bilioneri i Pare Shqiptar”. Ketu flitet per para te pastra, sepse po te jete per para droge dhe trafiku, kete shifer (bilionin) e kane kapur shume nga politikanet dhe qeveritaret tane. /pf/images/graemlins/lol.gif

U

uni

Guest
Re: Moda jone - athere

Nuk kam qene ndonjehere me i shkurter se Denisi, thjeshte, ai ishte nje hap perpara meje dhe une isha i mbeshtetur tek muri, dhe kur tentova ta terhiqja mbrapsh, xhaxhi fotografi e shkrepi dhe mori 500 lekshen /pf/images/graemlins/laugh.gif. Kam dale te shkolla aty.

Gocat e lagjes nuk me ngacmonin, ato pranonin ngacmimet e mia /pf/images/graemlins/laugh.gif. Jam i hershem sdq, ja kam nisur qe ne kopsht me dashurickat. E dashura ime e pare psh, qe une ende sot edhe pse kam 15 vjet pa e pare e dua shume, quhej Blerta Zilja /pf/images/graemlins/wub.gif ... A te keqen lali ty o beb... ( C'me futet ne kujtime /pf/images/graemlins/cry.gif )

gangsterja

Primus registratum
Moda e atehershme ndryshon me te sotmen.Ne ate kohe rrobat rronin me shume,dhe materiali ishte shume i forte nuk grisej shume lehte.Ne ne ditet e sotme veshim lloj-lloj rrobash dhe marka te cilesise se larte,saqe nje here ti vendosesh ne trup,heren e 2-te shkepen dhe formohen rrudha ne te.Ne perdorim veshje me marka te shumllojshme por perseri nuk rrojne shume shpejt,mbasi jane copa te lehta dhe nuk munden te mbijetojne shume gjate.