Mirëmëngjesi AF!

Le_Routard

Forumium maestatis
Re: Mirëmëngjesi AF!

Jap fjalen perpara mengjezoreve Afista qe qe sot e tutje do sqohem heret ne mengjes. /pf/images/graemlins/laugh.gif

Jo per gjo po kur cohesh n'nonte te hik mjesi ne dita i cik si skic. /pf/images/graemlins/laugh.gif

Shqiptarja

Primus registratum

A thu cka e paska gjet qe do beheshka mengjezor qe tash e tutje ky?! :angel: :rolleyes: -mendon Shqiptarja /pf/images/graemlins/laugh.gif

Le_Routard

Forumium maestatis

Ja se ta them. Dje u cova vone, dhe nuk ndjehesha ne forme, sot u cova heret dhe jam top fare.

Meqe ra llafi gjujta 10 plumça dhe rezultati ishte 99/100 /pf/images/graemlins/laugh.gif

Ku eshte tema ku do i kaloni festat???

xhoni

Primus registratum

Miremengjesi te gjitheve.
Ho me si u g-dhit sot??? /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif
Shqipetare,si ke qene yllo? :wave:

Shqiptarja

Primus registratum

Miremengjesi te gjithe te hershmive!!!! /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

Pa te shoh se kush mungon sot?!....
1....2.....3.....ah po, e morra vesh. te gjithe kane nga 10 mungesa dhe denimin e kane kete:"E drejta e pjesemarrjes se tyre ketu u ndalohet"!!!!A u kuptuam apo jo?!
Jam shume serioze!!!!! :mad: /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

erisa

Primus registratum

mirmengjes njerzia ...kalofshi nje dite te mire ..hika une se gjithmon me vones shkoj sot po shkoj njeher heret se zbehet qameti /pf/images/graemlins/laugh.gif

Shqiptarja

Primus registratum

Miremengjesi AF!

Pershendetje per te gjithe dhe urime festat e kalofshi sa me mire sot e tutje! /pf/images/graemlins/wink.gif

Shqiptarja /pf/images/graemlins/smile.gif

Shqiptarja

Primus registratum

MIremengjesi! /pf/images/graemlins/smile.gif

Pershendetje nga une /pf/images/graemlins/smile.gif

xhoni

Primus registratum

mjes xhente :wave:
shqiptare ho me,si ke qene /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

Shqiptarja

Primus registratum

Miredita xhoni! /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/wink.gif
Si po te dukem, a jam mire?! /pf/images/graemlins/laugh.gif

xhoni

Primus registratum

keshtu te pafsha gjithmone :thumbsup: /pf/images/graemlins/laugh.gif