Mirëmëngjesi AF!

Florus

Forumium maestatis
Re: Mirëmëngjesi AF!

:lol: moira, cucu eshte ajo qe un i them cici :rolleyes: /pf/images/graemlins/laugh.gif
xhon lum si ti, un s'e pi dot qumshtin ne mjes :shrug: po per dark ama te thaj :devil:
lene se marova pun te pakistanezt, mora i panine me sallam pikant e po me djeg goja qamet :mad: /pf/images/graemlins/laugh.gif

xhoni

Primus registratum

lale,ske nai Mc donald afer ? :shrug:
une qe thu ti ne darke du birre ose vere ,ne mjes i got qumesh se me ka ngel zakon qe kalama /pf/images/graemlins/laugh.gif

Florus

Forumium maestatis

McDonald ka sa te dush ere po thuj qe ne pergjithesi ushqimet aty te bejn dem dhe ne vecanti mua :shrug:
ca zakonesh paske ne ti :eek: :wink:

xhoni

Primus registratum

mu sme ka ba nai her dam mcdonaldi :rolleyes: megjithate thash ngaqe ne dum gjera te kripura ne mengjes /pf/images/graemlins/wink.gif
tani kam kohe qe pi vetem i got qumesh ngaqe sdu me u shnosh :cool:

Shqiptarja

Primus registratum

Miremngjesi:

Flobo /pf/images/graemlins/wink.gif , Moira /pf/images/graemlins/wink.gif ,King_u /pf/images/graemlins/wink.gif ene, ene....he, kalama xhoni... /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

Le_Routard

Forumium maestatis

Miremengjesi Afiste dhe Afista!!!

Si u gdhit juve? Po per drek car hongret? /pf/images/graemlins/laugh.gif

TEDI

Valoris scriptorum

Mirdita se ktu vajti ora 2 . Lr un kom groshe ne speca djegs do vish ti per dreke ...

Shqiptarja

Primus registratum

LR 'ne TEDI nga nje :smash: te dyve per vonesen!

Gjumasha te kqi!!!! :tipsy: /pf/images/graemlins/laugh.gif

Kondrapedali

Kondrapedali

Mjesi kalamoja! Si u gdhitë juve?
Tedo a t'vij t'i fus i tas grosh ene ca speca djegs se knej ka mu o - 30°C......

anny

Primus registratum

po miredita pra se eshte ora 15.ketej

pershendetje nga ana ime edhe tja kaloni mire :wave:

Le_Routard

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga TEDI:
[qb] Mirdita se ktu vajti ora 2 . Lr un kom groshe ne speca djegs do vish ti per dreke ... [/qb]
Tedo, kot e ke se nuk ma bo dot gizili megjithese mu ka tek keq per grosh nashti. Ti do thush si s'ta bokam zili kur ty tu ka tek keq?! Problemi osht ke specat djegs. Kushedi me sa siklet po i shlo gazrat nashti. /pf/images/graemlins/laugh.gif

Une do shkoj te gatuj i cik veze me kerpudha, djath e sallom. Bujrum se ka sa te dush! /pf/images/graemlins/laugh.gif

Le_Routard

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga Kondrapedali:
[qb] Mjesi kalamoja! Si u gdhitë juve?
Tedo a t'vij t'i fus i tas grosh ene ca speca djegs se knej ka mu o - 30°C...... [/qb]
E disha une qe po u qasha kot per -15 e ketushem! /pf/images/graemlins/laugh.gif

Mos u merzit Kondra se - 30°C te bo mire per shnetin, ti nri qelizat dhe nuk ti le te t'prishen nga vapa. Sa kohe te rrish n'Kanada si cun i ri do dukesh gjithmone.

/pf/images/graemlins/laugh.gif

Shqiptarja

Primus registratum

Miremengjesi AF!

Sot po ju pershendes me borën e pare e cila e ka zbardhur tere qytetin...! /pf/images/graemlins/wink.gif

Marjeta

Primus registratum

Mermengjesi dhe nga une, njejt dhe kendej bora ka zbardhur cdo gje....bukur aaa :thumbsup: :wave:

Gjesi forumista , :wave: Shqiptare king_u :kiss:
Ju ftoj per nje kafe tek klubi jam.. /pf/images/graemlins/laugh.gif

Le_Routard

Forumium maestatis

Gjes, gjes AF!

Si u gdhive tina?

Une mire falemners! Kohe e bukur perjashta, per me teper qe u ka nrof i cik, bente vetem -10 sot n'mjes. /pf/images/graemlins/laugh.gif

Ps. Ku osht ajo tema car hongret n'mjes?
/pf/images/graemlins/laugh.gif

Shqiptarja

Primus registratum

Miremngjesi!

LR, apapapaaa, na paska kalu sot te gjitheve! Hajt ishallah te shtohet ky inat e behesh cun i mire, i hershem per cdo dite!!!! /pf/images/graemlins/laugh.gif