Mirëmëngjesi AF!

TEDI

Valoris scriptorum
Re: Mirëmëngjesi AF!

MIrdita si gjithmone dhe une se tani e kom orarin e lire dhe per sot ...

Le_Routard

Forumium maestatis

Mu duk sikur me thirren. /pf/images/graemlins/laugh.gif

Mirmjes te gjitheve i her? Si u gdhit juve? Te gjithe topa jeni me shnet? /pf/images/graemlins/laugh.gif

Shqiptarja

Primus registratum

ERDHA o TEDI erdha, n'dac ju behet qefi, n'dac jo, po mua ketu me keni e s'ka ku shkoj!!!! /pf/images/graemlins/laugh.gif

Une mire, ti LR mire?! /pf/images/graemlins/laugh.gif

Le_Routard

Forumium maestatis

Mire jom vallai oj ti Shqiptare, mire fare. /pf/images/graemlins/laugh.gif

Ja po dal te shof mos shes i cik vaturen dhe erdha. /pf/images/graemlins/laugh.gif

Shqiptarja

Primus registratum

Mire se te gjeta TEDI /pf/images/graemlins/wink.gif

LR, he ishallah e shet me nje cmim te lire....desha me thone te shtrejte, po kjo pune kryhet m'sabah, e jo pasdite kur njerezia pushojne e flejne :sleep: /pf/images/graemlins/laugh.gif

Kondrapedali

Kondrapedali

Gjesi njerzia :wave: ! Ja u çova edhe unë siç ka qef Shqiptarja, me vonesë /pf/images/graemlins/laugh.gif .
Kush shërbe sot anej ka birrat se kom bo porosin po s'ka ardh gjo akoma /pf/images/graemlins/laugh.gif .

Shqiptarja

Primus registratum

Edhe vone ke ardh edhe do deshiren me ta plotesu...!!!!! /pf/images/graemlins/laugh.gif
KOndre, nuk e ke ditelindjen cdo dite, hajt mos u llasto!!!! /pf/images/graemlins/laugh.gif :lol:

Kondrapedali

Kondrapedali

Mjesi AF! Sot jom bo çun i mir ene Shqiptarja s'ka ç'thot :tipsy: .
Kafen do vij ta pij mo von. Tani po hiki me bo nani /pf/images/graemlins/laugh.gif .

:sleep: :sleep:

Shqiptarja

Primus registratum

Hajt miremengjes o popull, ene ty Kondra!Gojen ma ke mbyll sot ti.... /pf/images/graemlins/laugh.gif POr ama s'permbehem dot nga e qeshura, shpresoj s'te pengon kjo! /pf/images/graemlins/smile.gif :tipsy: :wave:

Marjeta

Primus registratum

Mjesi juve te hershmeve!

Ps; edhe gjumashave....se per ndryshe s'do ju shkoj dita mbare pa nje pershendetje me mjes :wave: