Mirëmëngjesi AF!

Shqiptarja

Primus registratum
Re: Mirëmëngjesi AF!

Miremengjesi AF!

Miremengjesi Conte! Epo sic e sheh mallkimi yt s'me zuri dhe une jam gjalle!!!!! /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/wink.gif

bob

Primus registratum

mirmengjes bukurosha!!!!
ja kalofshi sa me mire sot edhe neser edhe pasneser edhe perhere !!!!!!!!!!!!
shqiptarja /pf/images/graemlins/wink.gif mirmengjesi!

genti

Primus registratum

Fillimisht postuar nga LR:
[qb] Miredreka te gjitheve ne ju boft mire, gjak e dhjam si thot poplli!

/pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Gjak edhe celulit /pf/images/graemlins/laugh.gif

Shqiptarja

Primus registratum

Miremengjesi te gjitheve!
Ju deshiroj nje dite te bukur sot, ashtu sikurse qe eshte kendej tek une, me diell dhe e ngrohte! /pf/images/graemlins/wink.gif

mostro

Putraku

Miremengjes kalamoja e kalaviça..
sa bukur po afrojne festat,dyqanet mbushur plot surpriza,zemrat tona te vogla plot gezim,xhepat ton te vegjel hiç gje nuk kane..shif me sy dhe pau me zemer..
Anyway nji kafe dhe nji pershendetje juaja ta kenoq shpirtin.. :wave:

mostro

Putraku

Gjesi shoqja brigadiere,dhe te lutem hajde ne orar ne pune..nderrmarrja duhet te realizoj 100%patjeter sepse jemi fund viti.RRevolucioni kerkon disiplin..

Shqiptarja

Primus registratum

Hajde gjesi ti Conte!he noi llaf mallkimi s'ke per mua sot mer?! /pf/images/graemlins/laugh.gif

Shqiptarja

Primus registratum

Ore, po une hala nje cope buke se kom shti ne goje, ti po me thua dreke!!!! /pf/images/graemlins/laugh.gif

Shqiptarja

Primus registratum

Lexohemi neser ne mengjes, e mos bej vaki te me vish ne dreke ketu!!!! /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/wink.gif

anny

Primus registratum

mirdita te gjitheve
tja kaloni sa me mire sot,edhe ditete e tjera

terepervetezotipertegjith

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Shqiptarja:
[qb] Lexohemi neser ne mengjes, e mos bej vaki te me vish ne dreke ketu!!!! /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/wink.gif [/qb]
ca te boj une ty qe kemi orare te ndryshme /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/wink.gif

albavina

Primus registratum

Fillimisht postuar nga PUTRAKU:
[qb] Gjesi shoqja brigadiere,dhe te lutem hajde ne orar ne pune..nderrmarrja duhet te realizoj 100%patjeter sepse jemi fund viti.RRevolucioni kerkon disiplin.. [/qb]
ju kerkoj ndjese shoku drejtor! kendej nga lagja ime sot eshte feste keshtu qe u zgjuam pak me vonese sot ne mengjes, por ju premtoj nuk do te perseritet me!

bob

Primus registratum

si keni ndje?
uroj shume mire,hajt pra mirmengjesi!!! /pf/images/graemlins/wink.gif