Mirëmëngjesi AF!

Le_Routard

Forumium maestatis
Re: Mirëmëngjesi AF!

Ene una s'jom kondra ta rrespektojm, ene biles tja mshtesim gjithmone gjinis s'kundert /pf/images/graemlins/laugh.gif

Postimi funit per sot ke kjo tema se erdhi dreka. /pf/images/graemlins/laugh.gif

Ja kalofshi mire ne u shkrufshim prap neser n'mjes.

LR /pf/images/graemlins/laugh.gif

Shqiptarja

Primus registratum

Neser ne mengjes!!!! /pf/images/graemlins/wink.gif :wave: /pf/images/graemlins/laugh.gif

Kondrapedali

Kondrapedali

Gjes gjith robve të AF :wave:
Pini ka i gotë për qefin tuj
brandy.jpg

Shqiptarja

Primus registratum

Miremengjesi popull i AF-se!

Ju deshiroj nje dite te kendshme me kete diell te ngrohte qe eshte perjashta!!!!! /pf/images/graemlins/wink.gif

Le_Routard

Forumium maestatis

Mirmjes Afiste, mirmjes Afista!

Shpresoj qe te jeni gdhi mire sot e te jeni n'forme. Meqe ra llafi froncezt thon 'u nrejtshi me komen e majt', 'se lever du pied gauche'. Nuk e di pse thone me te majten ne jo me te djathten... Masnej ka ne Afista, si puna Salos per shemull, qe nrehen me te mesit, po nejese /pf/images/graemlins/laugh.gif

Le_Routard

Forumium maestatis

Uuu se per i cik harrova. /pf/images/graemlins/laugh.gif Koha sot ne mjes osht xhom fare. Ene parashikimi per madite po ashtu.

Dilli na sa i sac, osht norft, -1 ne mjes dhe nja +6 a 7 ne drek se s'bo /pf/images/graemlins/laugh.gif

Perfitova nga rasti me von gjyslyqet e dillit, masi i hoqa plunin ne fillim. /pf/images/graemlins/laugh.gif

Ika nashti te punoj nja 5 minuta se sapo kam ardh, se duhet me fut kater oret e punes per mjesin /pf/images/graemlins/laugh.gif

Shqiptarja

Primus registratum

Shkofsh e mos ardhsh o LR, se na bone temen lemc na bone!!!! /pf/images/graemlins/laugh.gif

mostro

Putraku

miremengjes te gjithve..
edhe ketej koha eshte xham,mjegulla asht hap krejt dhe tash po marrim vesh se ku jemi dhe se cfare jemi duke bere..
ehh ky qeka L-r. :wave:

Kondrapedali

Kondrapedali

Mjesi...

Meqë qeka hap muhabeti i kohës po i jap ne un parashiket e motit për sot.
Sot pritet një ditë me shi dhe herë pas here shiu do jetë i fortë ndërsa herë të tjera ai do pushojë /pf/images/graemlins/laugh.gif . Temperaturat do shkojnë nga 4 në 6 °C (që për Kebekun janë si për verë :tipsy: ).

Shkurt muhabeti më kujton dhjetorin tek ne :wub: .

Ate konjakun se paska zon njeri me dor? Po e pi vetë pra.

Shqiptarja

Primus registratum

Miremengjes per ty Kondra, e mirdita per ne! /pf/images/graemlins/wink.gif

Qe ne mengjes ti me konjake he?!Do me u bo tap mer?! :confused: /pf/images/graemlins/laugh.gif :wave:

Kondrapedali

Kondrapedali

Plumi del me plum Shqiptare /pf/images/graemlins/laugh.gif . Mram kam pi kshtu që sot duhet me pi me ardh n'form /pf/images/graemlins/wink.gif . Pastaj konjaku në mjes është ilaç /pf/images/graemlins/laugh.gif

Le_Routard

Forumium maestatis

Une po ju them Miremjes qy m'darke kshuqe qe s'lodhem neser ne mjes.

/pf/images/graemlins/laugh.gif

Shqiptarja

Primus registratum

Miremengjesi per te gjithe AF-istat!
Edhe per kete cunin ma nolt, LR=dembeluc-i!!!! /pf/images/graemlins/laugh.gif

Marjeta

Primus registratum

Mjesi dhe nga une,

Kendej eshte koha shume e bukur....me bore dhe duke ra ende. /pf/images/graemlins/smile.gif

Shqiptarja

Primus registratum

Miremngjesi King_u!

Tek ti bore, nderkaq tek une, fqinja yte, eshte kohe me diell!!!! /pf/images/graemlins/wink.gif :kiss:

Marjeta

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Shqiptarja:
[qb] Miremngjesi King_u!

Tek ti bore, nderkaq tek une, fqinja yte, eshte kohe me diell!!!! /pf/images/graemlins/wink.gif :kiss: [/qb]
/pf/images/graemlins/smile.gif m'vjen mire Shqiptarja :kiss: