Mirëmëngjesi AF!

Shqiptarja

Primus registratum
Re: Mirëmëngjesi AF!

Miremengjesi AF-ista!!!

FloBo, ti ketu?!!!! :eek: /pf/images/graemlins/smile.gif PO cfare e mire te gjeti me na ardh e vizitu he?! /pf/images/graemlins/wink.gif
King_u, pershendetje edhe nga une!!Pamje e mrekullueshme :thumbsup:

LR- hajt mire u kthefsh prap, po shih, mos na vish pasdite ketu, se nuk o teme pasditeje kjo!!!! /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/wink.gif

Ketu ke une, dielli i madh, pothuajse si ne vere, po me be me dal jashte pa xhakete, me siguri ngrin!!! /pf/images/graemlins/wink.gif

Marjeta

Primus registratum

king_u ne cvend je ti se ktu te mu sbie bore
Flobo,
Kingu ne Kosove eshte, jo se eshte ftoht, por gjithe kulmet jane me kandila te akult, shume bukur aaa, vetem se duhet patur kujdes nga topat e bores...

Shqiptarja flm. per komplimentin (edhe ti je pjese e kesaj) :wink: :wink: :thumbsup: :kiss:

Enion

Primus registratum

Gjesi LR dhe Flobo. :wave:
Gjesi dhe zogjve te perhershem te AF qe na zgjojne me cicerimat e kendshem ne mengjes, Shqiptarja dhe King_u. :kiss:

bob

Primus registratum

mirmengjes te gjitheve edhe ty shqiptarja!!!dite te mbare1 /pf/images/graemlins/smile.gif

shtriga

Primus registratum

miremengjesi
ketu ben ftot,kam mesim me nje qor dhe me iku truri.ah sa mire do ishte te isha ne shpi poshte ndonje batanije /pf/images/graemlins/smile.gif

Shqiptarja

Primus registratum

Fillimisht postuar nga great1:
[qb] mirmengjes te gjitheve edhe ty shqiptarja!!!dite te mbare1 /pf/images/graemlins/smile.gif [/qb]
Great1, Miremengjesi edhe ty!!! :thumbsup:

Enion

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Shqiptarja:
[qb] Enion, Miremengjesi!

Na kishe munguar disa dite!!!! /pf/images/graemlins/wink.gif [/qb]
Eshte e vertete sepse kam pasur per te mesuar dhe stervitje, mgjth jam i lumtur sepse per vit te ri inshAllah do jem ne tirane. /pf/images/graemlins/smile.gif

Marjeta

Primus registratum

Fillimisht postuar nga EnIoN:
[qb] Gjesi LR dhe Flobo. :wave:
Gjesi dhe zogjve te perhershem te AF qe na zgjojne me cicerimat e kendshem ne mengjes, Shqiptarja dhe King_u. :kiss: [/qb]
Gjesi dhe ty Enioni, bilbili i Forumit /pf/images/graemlins/wink.gif :wave:

:wave: Mirmengjesi te gjithe forumistave ,mirmengjesi dhe ju te vonuar... /pf/images/graemlins/laugh.gif
Shqiptare :kiss:

Enion

Primus registratum

Fillimisht postuar nga FloBo:
[qb] Merresh me futboll Enion?
:wave: [/qb]
Ketu ku jam kemi nje shoqate shqiptaresh dhe qe kemi nje ekip jo zyrtar tonin te futbollit dhe bejme 2 here ne jave stervitje dhe nje here ndeshje.
Zyrtarisht une jam :devil: ,cornutto (dmth albiter) futbolli..

Florus

Forumium maestatis

Do zoti vjen ndonje skaut Enion e behesh ti "il vice collina" apo nuk i ngjan? /pf/images/graemlins/laugh.gif
moira, qe ne mengjes me kunja e :devil: :wink:
ka ndonje moment kur je e merzitur ti?

Fillimisht postuar nga FloBo:
[qb] Do zoti vjen ndonje skaut Enion e behesh ti "il vice collina" apo nuk i ngjan? /pf/images/graemlins/laugh.gif
moira, qe ne mengjes me kunja e :devil: :wink:
ka ndonje moment kur je e merzitur ti? [/qb]
Shume rralle..une nuk perballem me armikun tim(merzitjen),e kaloj ne plan te dyte dhe ajo merzitet me mua me shume se une me ate.. :devil:

Shqiptarja

Primus registratum

Per inat te FloBo-s une i dhuroj Moires nje :kiss: mengjesi, se eshte hic pa kunja, eshte e mire sa me s'ka!!!! /pf/images/graemlins/wink.gif :kiss:

Florus

Forumium maestatis

Moira e mire?! moira pa kunja?! un po flas per kte te AF shqiptare /pf/images/graemlins/tongue.gif kam degjuar qe ka thyer shume zemra dhe kjo nuk eshte gje e mire aspak :shrug:
tyt feministe qe me jeni mbledh sot /pf/images/graemlins/laugh.gif

Florus

Forumium maestatis

ika te bej cik pauze se me ty mu tha goja tu fol dhe prap gjen dicka :smash:
p.s. gur ska kush tma beje zemren mua :wink:

Enion

Primus registratum

Mos u zini e mos u grini. /pf/images/graemlins/laugh.gif
O femra mos jini kaq shume feministe dhe ju o meshkuj mos jini kaq shume maskiliste pak me respekt per gjinin e kundert. /pf/images/graemlins/smile.gif