Mirëmëngjesi AF!

@d@

Primus registratum
Re: Mirëmëngjesi AF!

Marshalla mos ta marrim m'sysh /pf/images/graemlins/laugh.gif Dite te tilla rralle i sjell tetori...
shume qetsi ketu mi shoti.. punon njerzia thojj :shrug:

Shqiptarja

Primus registratum

@d, :thumbsup: tamam dite per mashallah !!! /pf/images/graemlins/wink.gif
njerezia ose punojne ose flejne.... /pf/images/graemlins/laugh.gif

@d@

Primus registratum

Ata qe flen tani diten kan pune naten ma merr menja /pf/images/graemlins/tongue.gif lol
Shot pacim, kam lexion tash .. :wave: :kiss:

Marjeta

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Shqiptarja:
[qb] Kingu, je nje nder me te rregulltit ne kete teme, nje pershendetje mengjesi deri tek ti nga,
Shqiptarja :wave: [/qb]
Flm. Shqiptarja,

Duhesh tiu deshirosh te mira per te deshiruar edhe ty /pf/images/graemlins/wink.gif " dita e bukur fillon me mengjesin"- apo jo Shqiptarja :thumbsup: C'do t'mire te deshiroj dhe ty :wave:

Shqiptarja

Primus registratum

E mira me te mire kthehet, sa eshte akoma mengjes, me lejo te te falenderoj King-u dhe agjerim te lehte!!! /pf/images/graemlins/wink.gif :wave:

Marjeta

Primus registratum

Ashtu eshte, me q'ra fjala tek agjerimi une muk e agjeroj por e respektoj muajin e ramazanit, me gjithe ate flm. nga ty Shqiptare! :thumbsup:

Shqiptarja

Primus registratum

Edhe respekti mjafton :thumbsup: /pf/images/graemlins/wink.gif :thumbsup:

me te mira King-u :wave:

Marjeta

Primus registratum

Miremengjesi!!

Ka njeri te zgjuar, apo t'gjith gjumasha na jane kendej..... zgjohuni, zgjohuni dhe kenaquni me mengjesin :wave:

Shqiptarja

Primus registratum

Miremengjesi AF

King-u si gjithmone ne te hershem jemi!!! /pf/images/graemlins/smile.gif :thumbsup:

Marjeta

Primus registratum

Po bre e vertet, e kam vrejtur edhe une kete fakt!

Tek ne thuhet "tupani rah per ata qe kane vesh" :thumbsup: :wave:

Shqiptarja

Primus registratum

Miremengjes per te gjithe ata qe zgjohen heret! /pf/images/graemlins/wink.gif :wave:

Enion

Primus registratum

[qb] Miremengjes per te gjithe ata qe zgjohen heret! /pf/images/graemlins/wink.gif :wave: [/qb]
Une jam zgjuar qysh ne oren 7:45 megjithese jam pak gjumash. Nje pershendetje edhe per ty shqiptare. :wave: :kiss:

Kondrapedali

Kondrapedali

[qb] Kondrapedali, sa pas jeni ju atje me kohen?!!! /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Ne Shqiptare nuk jemi pas, ne e përdorim më mirë dhe më me kursim :tipsy: /pf/images/graemlins/laugh.gif

Marjeta

Primus registratum

Miremengjesi t'gjithve!

Kendej nga ne eshte kohe shume e bukur me diell, cka dhe ndikon n'disponim te mire....

dite te bukur ju deshiron King_u :goofy: :thumbsup: :wave: