Meshkujt Shkodrane????

Anglophile

Primus registratum
Re: Meshkujt Shkodrane????

Shkodrant hunde perpjete!!??
Po ne fakt atyne qa jane te marume ashtu ju duken vertet, se nuk ju varin. Une nuk kam ndi ndonje femen qe asht mrena normav ti than se shkodrant jane hunde perpjete. Pak gjeloza jena, ket e pranoj, po gjeloza bahna prej dashnise. /pf/images/graemlins/tongue.gif

mostro

Putraku

EJJ ME FALNI PRAPE PER KETE HYRJNE TIME NE KETE TEME POR NJE GJE NUK PO ARRIJ DOT ME E KUPTU DHE TRUNI NE KET ORE TE VONE TE NATES SIKUR NUK PO MA PERCEPTON MIRE.CFARE KANE KETA CUNAT SHKODRAN NUK JEMI TU E MARR VESH HIC!?PE CFARE SHQUHEN?
TA KUPTOJME NJE CIKE SE VALLAI MOS JA U KEMI ULUR VLERAT KOT GJATE GJITHE KTYRE SHEKUJVE /pf/images/graemlins/laugh.gif

Anglophile

Primus registratum

Putrak ti ishe Peqins! hahahaha hordhek.
Se per cfare shquhen shkodrant pyt femrat e jo meshkujt,ok.
Na ne Shkoder kena pas edhe nje kange, nuk me kujtohet krejt mire, po e di se thote: kan ardhe cikat prej Peqinit kane xan vend ne Barbullush (Barbullushi asht nje fshat i Shkodres) etj etj. Tesh as une se kuptoj se cfare hallit ke qa sillesh shume ktej, po ka mundesi ca do ta kesh baben shkodran edhe te njet gjaku (pyt mamin njeher) ose je prej atyne qa shquhet Peqini, po ke prej atyne, zoti t'bafte derman, se ne n'shkoder nuk na ka dal zani ala per at sport, ju ne shqiperin e mesme e keni tradite at sport.

dorado brushtulli

Primus registratum

anglophile,po ky morracaku edhe ashtu keka à :eek: ?po pse s'thu ti mor zotni se rrime e merrena kot me te...po ky paska maru' dynjajet krejt.puuu,çfare rrezikut...o morracak,mos u merzit me e lodhe trunin fort se nuk e ke prej orarit,ate punen e kuptimit te temes,je gjithmone njashtu ti po hajt,bafte zoti derman me ty... :smash:

Qe jeni ZHzheloza jeni, pike! Po s'ka gje se kompesoni me gjera te tjera /pf/images/graemlins/wink.gif

hannah

Primus registratum

yje jeni .....ska ma te mire se ju ne kte toke !!!!! ( jeni ifije mendjemedhenj po ska gja )
peace!

Princesha

Primus registratum

Po edhe ju si kerceni aq shpejt perpjete? Un nje fjale thashe dhe ju fap.

UN ju thashe ato qe keni asgje tjeter pastaj tema per kete pune eshte hapur, se un s'dua te ngaterrohem me ju tash, se un jam pacifiste. /pf/images/graemlins/wink.gif
Manej ktu nuk po behet fjale nqs ta var kush apo jo Anglo, muhabeti ishte diku tjeter.

Un po thoja qe te huajat ju urdherojn, kurse nga shqiptaret nuk e pranoni, jo se duhet ta pranoni (un them qe duhet te merremi vesh me komunikim dhe jo te sundoje vetem njeri) po pse e pranoni nga te huajat?

Princesha

Primus registratum

Fillimisht postuar nga albscutari:
[qb]
Fillimisht postuar nga Princesha:
Eh po ti bajn zbor ato te huajat dhe vijne e na kerkojn neve se na kane gjete te buta /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Princesh maj zote ,itash ja ke fut kot naqe se zbor na keni ba ju shkodranet ne shkoder se jena cu ne 7 te natjes tu ju ba prita kur keni ik ne shkolle :mad: na ashte dashte nje here ne jave me e cu makinen ne servis,na eshte dashte me i nrru makines dy here gomat ,kena harxhu nje gjys botit me karburant :mad: i zot i madh e din se ca kena hjeke ma ja u zbute ate butesine tuj :smash:
Kurse te hujat jane shum humanitare me ne ,sa qe cdo fundjave na marrin neper disco e na cojne neper shpija te tynet e na napin me hanger buk e kos naqe /pf/images/graemlins/laugh.gif
Si yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa naqeeeeee /pf/images/graemlins/wink.gif [/QB]
Po pse nuk thua ti qe paske qene i perveluari i shekullit? /pf/images/graemlins/laugh.gif

Princesha

Primus registratum

Fillimisht postuar nga biri i shqipes:
[qb] alb,paske pshtu' per ikyt qiell.ty t'jepkan buk e kos.ti keke ne rregull.e paske shtru' jeten.po ne qi na çojne ne shpi' e na xjerrin djerst e ballit,mos me kene te zot't e vedit ma :cry: .t'shofin njashtu' e nuk kan shpirt humanitar hiç,me te thane te pakten,ndalu' pak me e marre vedin ifije :wink: .done me t'shfrytzu' deri pak pa te dale shpirti per hater.per ma teper qi nuk t'japin as buk me kos si ty... /pf/images/graemlins/laugh.gif :thumbsup: [/qb]
Tash e mora vesh pse shkojn djemte shqiptare ne shqipni per me marre femra shqiptare, se behen si Xhixhi :idea: /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

Raptor

Primus registratum

Hala nuk e paske marr vesht ti a? Pa femnat shqiptare jan si llakum maj (sidomos shkodranet) prandaj shumica kthehet ne shqipni per me u martu.

ShkodraniNY

Primus registratum

o ka burra Shkodra more.!

ka ashushit :burr i dheut.

Pershendes tane shkodranët e shkodranet.

Pa mas shtyni vec, me rralle. /pf/images/graemlins/wink.gif

shkodranja si shpirt

Primus registratum

persh te gjith shkodranet kudo qe ndodhe neper bote dhe ata qe ndodhen ne shkoder as well shkodrant e shkodranet jan si shpirtaaaaaaaaa
nje persh te ngroht nga shkodranja

paradise

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Shkodra10:
[qb] Hala nuk e paske marr vesht ti a? Pa femnat shqiptare jan si llakum maj (sidomos shkodranet) prandaj shumica kthehet ne shqipni per me u martu. [/qb]
S'ke fol ndonjehere ma mire :thumbsup:

bujana

Primus registratum

A di si a puna se si shkodrant s'ka! N'dac t'muhabetit,n'dac t'shoqnis,n'dac t'dashnis,
t'humorit etj,etj. T'pakten un mendoj kshu. Edhe per at punen e t'kenunit fanatik s'kam gja me than se n'nji far mnyret kan t'drejt.

JENI MA T'MIRT!!!!!!!! :kiss:
PS:Juve prej rretheve mos t ju vij keq.

shkodranja si shpirt

Primus registratum

Fillimisht postuar nga albscutari:
[QB] Nuk jemi vetem ne shkodranet xheloza ,por te gjithe shqiptaret ne pergjithesi.Dihet se aty ku ka dashuri ka dhe xhelozi, po jo sikur jemi ne shqiptaret ne pergjithesi,kjo tregon se sa injoranta jemi ne meshkujt shqiptare ne pergjithesi ,pa harruar se dhe shumica e vajzave jane si te trembura qe mbasi martohen shumica e tyre nuk te pershendesin as rruges megjithese ke pasur shoqeri apo je ken ne shkolle me to,sepse kane frike nga burrat.
Nje gje eshte e habitshme me ne meshkuj shqiptare
kur jemi me femra te huaja nuk jemi xheloza i lejojme te bejme c'te duan, jo se kemi dhe shume qefe por se dhe nuk na pysin fort se te thone (**** off),kurse me femrat shqiptare jemi shume xheloza ,mos shif ket ,mos ban ate ,mos i fol ketij etj. biles perdorim dhe dhune. a nuk tregon kjo qe ne meshkujt shqiptare jemi injoranta pa horizont.
Ishalla vjen nje dite qe dhe mentaliteti jone te ndyshoje dhe te behemi si gjithe vendet perendimore.

ok me vjen mire qe mentaliteti po vjen epo ndryshon cdo dite asht qudi kto te huja spo i len gja pa than nje djalit shqip dhe keta prap i thoj sweetheart a thu djemt tone jan pak te quditshem do te doja te ket mirkuptim mes nje qifti e ska lidhje pse i flet i shoqes apo nje shokut ndersa je me partner/en/rin.por sjan vetem djemt shkodran fanatika ne pergjithsi jane te gjith shqip jo vetem shkodranet.nway nese duam te jemi te lumtur duhet te kete mirkuptim dhe jo gjelozi te tepruar se pastaj mund te marr nje emer tjeter"semundje e pasheruar"
persh te gjitheve persh edhe ti albscutari se kam dit qe keke i shprehun naqe ciao te gjith ju dhe u uroj fat te gjitheve dhe rrespektoni nj tj se i huaji ju shfrytezon dhe ju len me gishta ne goje :smash: :smash: :wave:

nje puthje te ngrot :kiss: nga shkodranja

SarahFl

Primus registratum

hi shkodran/shkodrane
hajt mar naqe lene ca thojn kto prej jugut se tan na kan inat. ska ma te mire se shkodranet besa
mandej un sdi ca kan si flasin kot se sma merr mendja se ja keni nevojen /pf/images/graemlins/wink.gif
po tesh xhelozi kan tan po na si shkodran e si shqipetar e kena pak ma shume
po mandej randesi nuk ka se kur duhen gjithcka asht perfect
baj baj :kiss:

Belinea

Primus registratum

Edhe une vdes per cunat shkodran /pf/images/graemlins/wink.gif ose me mire te them per NJERIN nga shkodra /pf/images/graemlins/laugh.gif
Zot, ai eshte yll
king
mi ka syt blu
apo sme eshte i zgjuar, une vdes per te, eshte gjithcka per mua
Ai esht shpirt im, jeta ime
Rezja qe me ndricon rrugen e erresuar /pf/images/graemlins/smile.gif

Dhe e gjitha kjo vetem e vetem pse eshte nga shkodra /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/wink.gif

Fola vetem per kete njerin se vetem kete njoh nga cunat shkodra /pf/images/graemlins/wink.gif
ps. edhe ai me ka xhan mua /pf/images/graemlins/wink.gif

sweet eda

Primus registratum

Beli mbaje fort yllo, se me te vertet jane cuna sh te mire.
une kam pasur eksperince sh te mire me njerin nga shkodra...cun fantastik, akoma mbaj shoqeri edhe pse jemi ndare.

si perfundim meshkujt shkodrane jane :thumbsup: