Meshkujt Shkodrane????

Anglophile

Primus registratum
Re: Meshkujt Shkodrane????

Putrak, per me shaka si ban Ti, duhet me te than keshtu, (po me ardhe une apo ndonje shkodran ne lagje tane Ti ato femrat qa i ke te shpija te duhet me i lidhe se nuk mundesh me i ndal ndryshe, me shaka dhe shume rrespekt)ok.
S'me the se me cilin rreth merret kjo BOLEna.

dorado brushtulli

Primus registratum

anglophile,po si pash zoten,nuk e din se ku asht BOLEna???lene se keke mas botet krejt.po BOLEna asht me n'zà mor,boll ka njàt emen BOLEna!!!ndodhet mas mullarit majtas.......(morracak,na e kallzo,sa qindra km e ke qytetin ma te afert,mor zotni,prej katundit tand.a asht kund ne harten e Shqipnis'à?????) :smash:

Never Alone

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Adami:
[qb] po ti edhe 16 vjece ke kene naqe,ca ke dashte ne disko ne ate moshe.lol, si te paskan lane me hi i here?
apo me ID fallco. /pf/images/graemlins/smile.gif /pf/images/graemlins/smile.gif
Ai vllau jot paska pase te drejte edhe dija per nder se keka vlla qe u kujdeska per motren.
............................................. ....
Me respekt Adami [/qb]
Adam,

Ky vellau is saj eshte shume xheloz, fanatik, edhe tipik shkodrano-albanez. Ajo tu kercy ka kene e shkreta :kiss: . Vella qe kujdeset eshte ai qe te keshillon, te meson, te ndihmon kur ke nevoje; e jo me te ofendu tjetren pa pase arsye.
PO shkodranet/shqiptaret e mendojne motren (gruan) si prone private edhe si rrobot qe duhet ti "mbrosh", ta marresh per dore edhe te vendosesh gjithcka per jeten e saj. Kjo femer nuk mund te behet kurr e zonja te beje balle jetes kur vellau, prinderit apo burri nuk jane aty.

Qe jeni xheloza e fanatik, jeni edhe pike! /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif :tipsy: :goofy:

mostro

Putraku

Fillimisht postuar nga biri i shqipes:
[qb] anglophile,po si pash zoten,nuk e din se ku asht BOLEna???lene se keke mas botet krejt.po BOLEna asht me n'zà mor,boll ka njàt emen BOLEna!!!ndodhet mas mullarit majtas.......(morracak,na e kallzo,sa qindra km e ke qytetin ma te afert,mor zotni,prej katundit tand.a asht kund ne harten e Shqipnis'à?????) :smash: [/qb]
O BIRI I QIRES ME FAL I SHQIPES.NJE SHKODRON SI PUNA JOTE NUK FLET KSHU LALI.DUKESH QE QEKE I ARDHUR NGA MALCIA E MADHE E RRFSHIT TE DUKAGJINIT...NQS JUVE JENI MESHKUJ SHKODRAN ATEHER ME FALNI POR QEKA MASHKULLI ME KOT QE MUND TE EGZISTOJ NE SHQIPERI... /pf/images/graemlins/laugh.gif
EJJ PO SI ORE PJESA DERRMUESE E JUVE IMPOTENTA!!???? :wave:

Anglophile

Primus registratum

Putrak, nga e more frymezimin qa e permende fjalen "impotent"? Apo nuk ja din kuptimin?
Cfare njerit paske kene ti!

dorado brushtulli

Primus registratum

o morracak,mire se une me si po me thrret ti,kekam normal,po ty te ka ba lopa e asaj kopratives tande apo te kan ba ne laborator se baba s'ka kene i zoti???mire se prej BOLEnet,po keke nji cope injorant,se malsia e madhe e rrafshi i dukagjinit jane nja 300km larg.e per punen e impotences nuk e di a te ka ra ne kry çaji qi ke pì para se me ra me fjete apo e ke thane me vetedije!!!ne kjofte se asht kjo e dyta,keke edhe budalle krejt.meshkujt shkodrane i ka gjyku' koha.ti s'je kerkush me fole per ne... :smash: :mad:

ezy

Primus registratum

well une kam babin puro shkodran....nejse...
une i her kam debulese per shkodranet...vdes fare mo...lene mo kur flasin mi cojne qimet perpjete....edhe poshte edhe lart /pf/images/graemlins/laugh.gif ,....
I LOVE THEM.... :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

Princesha

Primus registratum

Po tashi xheloza jeni, ate mbajeni ate mbajeni, por kjo s'esht ndonje gje se edhe shqiptaret e tjere jane, e kemi per rrace kete.

Gjeja qe un do vecoja esht se e kane teper hunden perpjete, duhet me e ul pak hunden edhe me qene sa me i thjeshte.

Po s'kemi ca ti bejme kshu jane, s'kena ku me i cu. /pf/images/graemlins/laugh.gif

skodrino

Primus registratum

Fillimisht postuar nga fine_boy:
[qb] Shume vajza dhe gra, qofshin ato nga qytete te ndryshme te shqiperise or shkodrane, vdesin per meshkujte shkodrane. Ato shofin shume karakaristika te mira tek ta: si mirpritjen, dordhene,qefli te kenges-valleve,theksin i gjuhes shkodrane aq te embel, humorista, troc muhabeti njerez qe dine me ba qef ne jete. Por gjithe ashtu ne te njejten kohe verditet nje opinjon per meshkujt shkodrane, qe jane shume xheloza kur martohen. Thjeshte shume vajza dhe gra kane nje mendim qe me meshkujt shkodrane munesh me ba qef sa te dush, por kane frik me marr nje shkodran pasi ata kerkojne shume llogari ke grate dhe me motrat e tyre, me nje fjale "xheloza". "Natyrisht flitet ne pergjithesi jo per te gjithe mejshkujt".
Po mire mer shoke a eshte i vertet ky opinjon qe eshte ngrejtur mbi ne? ne pergjithesi a jemi ne xheloza? A ju kerkojme shume llogari grave dhe motrave tona, a e tejkalojme? Si mund ta heqim kte opinjon?

Jepni pergjigjet tuaja.... Ky eshte thjeshte nje debat...... [/qb]

Never Alone

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Princesha:
[qb]
Po s'kemi ca ti bejme kshu jane, s'kena ku me i cu. /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Po do i kena nis ne Europe, Amerik e Azi, edhe do ne Tirane; po ti emancipojme persmarit :idea:

mostro

Putraku

apapapapapa!!!mashkulli burrelas te hek trunin vedit /pf/images/graemlins/laugh.gif

Gentian Memaj

Forumium praecox

[qb] Po tashi xheloza jeni, ate mbajeni ate mbajeni, por kjo s'esht ndonje gje se edhe shqiptaret e tjere jane, e kemi per rrace kete.

Gjeja qe un do vecoja esht se e kane teper hunden perpjete, duhet me e ul pak hunden edhe me qene sa me i thjeshte.

Po s'kemi ca ti bejme kshu jane, s'kena ku me i cu. /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Un tham femnat shkodrane jane hundperpjete.Ti me thuaj pse mashkujt shkodrane jane ashtu e une po ta argumentoj per femnat.

Princesha

Primus registratum

Fillimisht postuar nga KurIshimTeVegjel:
[qb]
[qb]
Po do i kena nis ne Europe, Amerik e Azi, edhe do ne Tirane; po ti emancipojme persmarit :idea: [/qb]
Eh po ti bajn zbor ato te huajat dhe vijne e na kerkojn neve se na kane gjete te buta /pf/images/graemlins/laugh.gif

Princesha

Primus registratum

Fillimisht postuar nga I tretun:
[qb]
[qb] Po tashi xheloza jeni, ate mbajeni ate mbajeni, por kjo s'esht ndonje gje se edhe shqiptaret e tjere jane, e kemi per rrace kete.

Un tham femnat shkodrane jane hundperpjete.Ti me thuaj pse mashkujt shkodrane jane ashtu e une po ta argumentoj per femnat. [/qb]
Po meshkujt nuk jane te thjeshte, nga sa e kam vene re une, jane teper macho dhe kjo nuk i le te ulin pak hunden se do fitonin me shume jo per gje pastaj un po them ne pergjithesi jo ne vecanti.

Never Alone

Primus registratum

Fillimisht postuar nga ezy:
[qb] well une kam babin puro shkodran....nejse...
une i her kam debulese per shkodranet...vdes fare mo...lene mo kur flasin mi cojne qimet perpjete....edhe poshte edhe lart /pf/images/graemlins/laugh.gif ,....
I LOVE THEM.... :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: [/qb]
Te uroj qe ta marresh bashkeshortin prej shkodres, edhe t'ja ndish lezetin persmarit :lol: /pf/images/graemlins/laugh.gif
Mandej flasim na bashke..... :rolleyes:

Never Alone

Primus registratum

Fillimisht postuar nga PUTRAKU:
[qb] apapapapapa!!!mashkulli burrelas te hek trunin vedit /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Putrak, shko ma hithe andej.... /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/wink.gif se jena tu fol per shkadranet ketu :goofy: :goofy: mas na ban me ba fjale tash!!

Gentian Memaj

Forumium praecox

Princeshe qe jena macho kjo sdiskutohet, por une kam frike se ju vajzat po ngaterroni te qenurit macho me mendjemadhesine e me xhelozine. Pastaj se dyti mos harro se pergjithesia perbehet nga shume vecanti.

albscutar

Primus registratum

Eh po ti bajn zbor ato te huajat dhe vijne e na kerkojn neve se na kane gjete te buta /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Princesh maj zote ,itash ja ke fut kot naqe se zbor na keni ba ju shkodranet ne shkoder se jena cu ne 7 te natjes tu ju ba prita kur keni ik ne shkolle :mad: na ashte dashte nje here ne jave me e cu makinen ne servis,na eshte dashte me i nrru makines dy here gomat ,kena harxhu nje gjys botit me karburant :mad: i zot i madh e din se ca kena hjeke ma ja u zbute ate butesine tuj :smash:
Kurse te hujat jane shum humanitare me ne ,sa qe cdo fundjave na marrin neper disco e na cojne neper shpija te tynet e na napin me hanger buk e kos naqe /pf/images/graemlins/laugh.gif
Si yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa naqeeeeee /pf/images/graemlins/wink.gif

dorado brushtulli

Primus registratum

alb,paske pshtu' per ikyt qiell.ty t'jepkan buk e kos.ti keke ne rregull.e paske shtru' jeten.po ne qi na çojne ne shpi' e na xjerrin djerst e ballit,mos me kene te zot't e vedit ma :cry: .t'shofin njashtu' e nuk kan shpirt humanitar hiç,me te thane te pakten,ndalu' pak me e marre vedin ifije :wink: .done me t'shfrytzu' deri pak pa te dale shpirti per hater.per ma teper qi nuk t'japin as buk me kos si ty... /pf/images/graemlins/laugh.gif :thumbsup: