Meshkujt pyesin ------------------> Femrat pergjigjen

personazh

Valoris scriptorum
Re: Meshkujt pyesin ------------------> Femrat pergjigjen

Fillimisht postuar nga S6T6N6:
[qb]

Me ben pershtypje qe kur jeni neper lokale shkoni gjithnje ne WC dyshe PSE???! [/qb]
njona e bo, tjetra ma deren....po kur ka nevoje hap rubinetin te rrjedhi currili me stimulu shoqen /pf/images/graemlins/laugh.gif

BISOU

Primus registratum

Me falni te them dicka:
Une per veten time nuk kam asgje me asnje ketu, dua te kem nje vend ne tabelen e nderit si ne klasen e pare dhe te mos me terhiqet vemendja!!!

*******tani po them se me pelqen jashte zakonisht shume qe i terheq vemendjen bashkshkruajtesve te forumit :goofy: ******

Po aman se Smile do na e transferoje temen dhe nuk kam qef qe te jem une stermbullari i kesaj gjeje pra le te respektojme rregullat.

Me falni per keqkuptimin e krijuar.

Me respekt
BISOU
:wave:

Isabelle

Valoris scriptorum

E shef hurmaxhiu : ti e ke fajin /pf/images/graemlins/laugh.gif ! Duket nga cka ka shkrujt Bisou-ja siper :eek: !

/pf/images/graemlins/laugh.gif

albavina

Primus registratum

[qb]
Me ben pershtypje qe kur jeni neper lokale shkoni gjithnje ne WC dyshe PSE???! [/qb]
tashetheme per ju djemt /pf/images/graemlins/laugh.gif shyqyr qe nuk
degjoni gje se cfare nuk themi :tipsy:
ju nxjerrim te gjitha difektet keni skeni

personazh

Valoris scriptorum

Zabo, llafin goca e lshoi kshu ne pergjithsi. nai emer te perveçem ka aty ka?

pytje: si ja boni qe vonoheni gjithnji, edhe me ju von sahatin gjys ore para?

xhoni

Primus registratum

Fillimisht postuar nga albavina:
[qb]
[qb]
tashetheme per ju djemt /pf/images/graemlins/laugh.gif shyqyr qe nuk
degjoni gje se cfare nuk themi :tipsy:
ju nxjerrim te gjitha difektet keni skeni [/qb]
Po kur s'kemi difekte....apo i trilloni :lol:

H

harap

Guest

Fillimisht postuar nga BISOU:
[qb] Me falni te them dicka:
Une per veten time nuk kam asgje me asnje ketu, dua te kem nje vend ne tabelen e nderit si ne klasen e pare dhe te mos me terhiqet vemendja!!!

*******tani po them se me pelqen jashte zakonisht shume qe i terheq vemendjen bashkshkruajtesve te forumit :goofy: ******

Po aman se Smile do na e transferoje temen dhe nuk kam qef qe te jem une stermbullari i kesaj gjeje pra le te respektojme rregullat.

Me falni per keqkuptimin e krijuar.

Me respekt
BISOU
:wave: [/qb]
sa goce me seder qenke me

vincent vega

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Shqiptarja:Hmmm, Vincent, po me vjen keq mor aman se do mbetesh plak beqar tere jeten!!!
E sa per mu, ti mos u merzit aspak, po te kursej nga merzite!

P.S Do behet mire pak ti kurseje fjalet qe po flet, ne kete menyre muhabeti do na shkonte me mire ne Forum, ok?! [/QB]
i lire tere jeten du te ngelem :cool: ,t'boj me shoqnine time,kur t'jem 70 vjec,po ato traplliqe :idea: qe boja kur isha 18-20 vjec. /pf/images/graemlins/laugh.gif

kshu them une tashi qe s'kam njoft akoma dike qe te ma mushi synin dhe menjen,nji shote te martushme /pf/images/graemlins/laugh.gif .tashi per tashi qef,palle ariu,liri totale. :cool: kjo o deshira ime.megjithate,heret a vone,besoj kur t'jem nja 35 vjec,do detyrohem ti bindem kerkesave te "zakonit" ene do martohem,per qef t'mamit e t'babit. /pf/images/graemlins/laugh.gif masnej bohet rruge kjo pune,ka kohe ene per martesen e dyte, te trete ,te katert. . . /pf/images/graemlins/laugh.gif

p.s.me vjen keq qe u preke nga fjalet e mia te para.mos i vej ronci te ekzagjerume,une ne virtualitet shkruj traplliqe qe ne realitet as qe i menoj /pf/images/graemlins/laugh.gif

vincent vega

Primus registratum

Fillimisht postuar nga ARAGORN:
[qb]
Fillimisht postuar nga Vincent Vega:
[qb] Me fal Bisou te te boj i pyetje,po mos ma merr per ters:Mos i ka cu Bushi gjith meshkujt interesante te New Yorkut ne Irak,qe po i kerko ne Internet? Po te isha une femer a do kisha munci t'gjeja nanjonin qe t'ma lute? Ti si thu? [/qb]
Me fal Vincent Vega te te bej dhe une nje pyetje po mos ma merr per ters:
Do kishe dashur vertete te ishe femer??? :rolleyes: :tipsy: [/qb]
une po te kisha qene femer do kisha qene shume ku*rve e keqe,e nyte fare /pf/images/graemlins/laugh.gif :cool:

p.s.do kisha preferu te isha marilyn monroe /pf/images/graemlins/laugh.gif

albavina

Primus registratum

Fillimisht postuar nga xhoni:
[qb]Po kur s'kemi difekte....apo i trilloni :lol: [/qb]
e mire mire :lol:
kush eshte ai njeri qe nuk ka difekte /pf/images/graemlins/smile.gif
pastaj ne ju studjojme nga koka ke kembet dhe
nje difekt del se sben /pf/images/graemlins/laugh.gif

Shqiptarja

Primus registratum

i lire tere jeten du te ngelem ,t'boj me shoqnine time,kur t'jem 70 vjec,po ato traplliqe qe boja kur isha 18-20 vjec.

kshu them une tashi qe s'kam njoft akoma dike qe te ma mushi synin dhe menjen,nji shote te martushme /pf/images/graemlins/laugh.gif .tashi per tashi qef,palle ariu,liri totale. :cool: kjo o deshira ime .megjithate,heret a vone,besoj kur t'jem nja 35 vjec,do detyrohem ti bindem kerkesave te "zakonit" ene do martohem,per qef t'mamit e t'babit. /pf/images/graemlins/laugh.gif masnej bohet rruge kjo pune,ka kohe ene per martesen e dyte, te trete ,te katert. . . /pf/images/graemlins/laugh.gif

p.s.me vjen keq qe u preke nga fjalet e mia te para.mos i vej ronci te ekzagjerume,une ne virtualitet shkruj traplliqe qe ne realitet as qe i menoj /pf/images/graemlins/laugh.gif [/QB]
Vincent..eshte dashte te shkruash gjithe kete tekst ne temen "Deshira juaj...", por sido qe te jete ta dishe qe Shotat qe i kerkon ti, besoj nuk ka mundesi ti gjesh nese flet akoma e akoma, e akoma traplliqe, se do mendojne njerezit se nuk deshiron te martohesh asnjiher, madje edhe kur ti kesh 75 vjec!!! :cool: Po ndoshta edhe e ke mire, ma mirr i lire tane jeten per nje meashkull qe don te martohet 50 here, se sun ia del kryet masanej me gjithe ato gra, as edhe moshen 40 nuk mund ta arrinte!!! /pf/images/graemlins/wink.gif

Shqiptarja

Primus registratum

PSe meshkujt deshirojne te martohen me shume here dhe jo vetem nje here?!?!? :confused:

Florus

Forumium maestatis

ku e paske degjuar t'i shqiptare kete teori :confused: mund te thuash po qe deshirojne te kene shume marredhenie joserioze por jo martesa :shrug:

Sorbonieri

Primus registratum

Hey goca!!!
Kam nje pytje per ju...
Pse keto kohet e fundit gjith gocat e moshes time kan fillu me gjet relacione me cuna (men fal BURRA) shum here me te medhenj se vetja?
Pytje idiote por po e shof shpesh keto kohet e fundit...Jo se me shqeteson por po pysja veten i dit "Ca ka ndodh keshtu me shqiptaret se po ngordhin te gjitha per relata te sigurta dhe serioze nga ato te tipit "kohen e xhaxhit".
Whatever...pres pergjigje un he!!!

Shqiptarja

Primus registratum

Fillimisht postuar nga FloBo:
[qb] ku e paske degjuar t'i shqiptare kete teori :confused: mund te thuash po qe deshirojne te kene shume marredhenie joserioze por jo martesa :shrug: [/qb]
FloBo, po e kam degju, cka te bej une, ja nje shembull te tille e ke ne tekstin me larte, mbi ate tekstin tim, dhe jorastesisht e parashtrova kete pyetje une,sepse teksti i melartshem me dha idene qe t'ua pyes cunave kete pyetje, dhe me beso ose jo, une kete teme, ne lidhje me martesat e dy-tre fishta e has shpesh nder te rinjsh, koheve te fundit!!!! Per fat te keq!

Shqiptarja

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Sorbonieri:
[qb] Hey goca!!!
Kam nje pytje per ju...
Pse keto kohet e fundit gjith gocat e moshes time kan fillu me gjet relacione me cuna (men fal BURRA) shum here me te medhenj se vetja?
Pytje idiote por po e shof shpesh keto kohet e fundit...Jo se me shqeteson por po pysja veten i dit "Ca ka ndodh keshtu me shqiptaret se po ngordhin te gjitha per relata te sigurta dhe serioze nga ato te tipit "kohen e xhaxhit".
Whatever...pres pergjigje un he!!! [/qb]
Sorbonieri

Pyetje me vend, por ma merr mendja se shkaku i nje lidhjeje te tille qendron ne ate se duke menduar qe meshkujt me te vjeter nuk do te kene interesim per lidhje te shumefishta, se ato nuk do te interesohen te kene dashuriçka pas martese, ose dhe se si te tille, pra te vjeter sic jane iu duken vajzave se jane njerez serioz!!!Shkaku tjeter mund te jete, pavaresia e njerezve te kesaj moshe, i kane te zgjedhura ca ceshtje ekonomike qe te rinjte nuk i kane, si psh: banese/shtepi ne vete,pastaj shkolle te kryer,pune dhe kjo do te thote "Njeri i pavarur" qe nuk do ta pengonte askush nga anetaret e tjere te familjes. Kur them "pengonte" e kam fjalen se askush nga anetaret e tjere te familjes nuk do t'i nderhynte ne jeten e tij private. POr fundja mund te jete edhe DASHURIA,pse jo, pasi ajo nuk njeh moshe!
(Mund ta kem gabim, andaj kerkoj falje)

vincent vega

Primus registratum

fillimisht postuar nga shqiptarja:Vincent..eshte dashte te shkruash gjithe kete tekst ne temen "Deshira juaj...", por sido qe te jete ta dishe qe Shotat qe i kerkon ti, besoj nuk ka mundesi ti gjesh nese flet akoma e akoma, e akoma traplliqe, se do mendojne njerezit se nuk deshiron te martohesh asnjiher, madje edhe kur ti kesh 75 vjec!!! :cool: Po ndoshta edhe e ke mire, ma mirr i lire tane jeten per nje meashkull qe don te martohet 50 here, se sun ia del kryet masanej me gjithe ato gra, as edhe moshen 40 nuk mund ta arrinte!!! /pf/images/graemlins/wink.gif [/qb][/QUOTE]

mund te menosh ca te dush! une them ate qe mendoj dhe bej ate qe them!don't you worry about me! une s'njel pa gjo asiher! e rregulloj veten une me shume cika yll! kosova le te kujdeset per veten /pf/images/graemlins/laugh.gif ciao :wave: [/QB][/QUOTE]

meno ca te kesh qef,mi zemer /pf/images/graemlins/laugh.gif

Shqiptarja

Primus registratum

mund te menosh ca te dush! une them ate qe mendoj dhe bej ate qe them!don't you worry about me! une s'njel pa gjo asiher! e rregulloj veten une me shume cika yll! kosova le te kujdeset per veten /pf/images/graemlins/laugh.gif ciao :wave: [/QB]
meno ca te kesh qef,mi zemer /pf/images/graemlins/laugh.gif [/QB][/QUOTE]

Vincent, te them te drejten meqe iu thua "zemer" vajzave te huaja nuk i ke edhe aq mire punet me "yllkat" ti, ani se thua ashtu!!! /pf/images/graemlins/wink.gif Nuk mendoj se do jesh pa asnjigjo, por do kesh "yll" qe do vijne e shkojne e jo NJË per tere jeten! Po fundja nuk ka se cka me intereson mua!! :book:

A do me ftosh ne dasem (dasmat e tua), se paku, pasi besoj se e kam meritu te vij!! /pf/images/graemlins/laugh.gif

P.S C'pati Kosova ketu, pse e permende ate?!!! :confused: