Meshkujt pyesin ------------------> Femrat pergjigjen

Princi i Bardhe

Primus registratum
Re: Meshkujt pyesin ------------------> Femrat pergjigjen

Fillimisht postuar nga peson:
[qb]
Fillimisht postuar nga S6T6N6:
[qb] Une ne fakt them se mendimet ndryshojne kohet dhe jo kohet mendimet... [/qb]
po keshtu eshte, po te dyja shkojne bashke [/qb]
varet se koha mund te eci edhe ne drejtimin e gabuar ...mund te jene edhe mendimet e abuara ato qe e bejne nje kohe te eci abim
....nejse relative...

S6T6N6

Forumium maestatis

===============================================

S6T6N6

Forumium maestatis

Asnjehere koha nuk ecen ne drejtimin e gabuar... mendoj se ecen ne sensin orar... nese do ishte ashtu sic thua ti jeta do fillonte me vdekjen dhe jo me lindjen...

Princi i Bardhe

Primus registratum

do te doja te me thoshte nje goce per here e pare kur e ben ..ndihen dhembje?? /pf/images/graemlins/blush.gif ne ate moment dhembjet jane te kryqezuara me deshiren er te vazhduar???? /pf/images/graemlins/blush.gif

BISOU

Primus registratum

Pershendetje,
Plaku dhe deti, ke dhene nje pergjigje te mencur e te bazuar ne experienca se edhe emrin e ke te tille!!!!
Une mendoj qe eshte me e veshtire per nje femer te clirohet nga shume mendime dhe te mos e ndjej veten te gjykuar ne se ka 2-3 te dashur!!!
Femrat nga natyra duan te jene ne kontroll te gjithckaje po ashtu ne kontroll te relacionit dhe duke patur kete veti i kushtohen teresisht dhe ne detaje nje personi, (po flas ne pergjithsi)
ndersa meshkujt nuk e kane kete veti/nevoje* dhe keshtu ka me shume hapesire per te patur 2-3 persona ne jete. Por po ashtu kam pershtypjen se kur nje mashkull eshte i dashuruar dhe gjen vetveten tek partneri atehere as ai vete nuk do 2-3 te tjere por perqendrohet dhe zbulon veten dhe partnerin ne jeten e perditshme pa u merzitur apo bajatosur aspak edhe zeniet kthehen ne dashuri. pPor kjo kam pershtypjen qe ndodh pasi njeriu/mashkulli ka kaluar disa relacione edhe dyshet e treshet!!!!!
PO asgje nuk eshte e kontrolluar ne kete jete asnjenjerui nuk mund te thote se ku apo kjo eshte dhe pike asnje nga ne nuk e di se cfare ka jeta te rezervuar per ne dhe se me cfare surprize do na paraqitet neser!!!!
*ndoshta me nje dashuri te re????*

ndoshta edhe une jam pak konfuze ne mendimin tim ehhhhhhhhhh!!!!!!!!!!!

ciao, :wave:

Princi i Bardhe

Primus registratum

po flisja si menyre jetese ne kohe ..dhe e perkufizova me "kohe" gjithsesi tu leme vendin femrave me qellimin e temes /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/wink.gif

plakudhedeti

Primus registratum

Fillimisht postuar nga BISOU:
PO asgje nuk eshte e kontrolluar ne kete jete asnjenjerui nuk mund te thote se ku apo kjo eshte dhe pike asnje nga ne nuk e di se cfare ka jeta te rezervuar per ne dhe se me cfare surprize do na paraqitet neser!!!!
*ndoshta me nje dashuri te re????*

ndoshta edhe une jam pak konfuze ne mendimin tim ehhhhhhhhhh!!!!!!!!!!!

ciao, :wave: [/QB]
jam d'accord me ty bisou. po qe puna per nje dashuri te re pse te pritet e nesermja, pse jo qe sot (pas punes) !?
kurse per 3 zonat e trurit qe flisja ne mesazhin e meparshem, eshte studim shkencor dhe experimentim ne tru tani i afert, qe ka nxjerre kete rezultat, nuk eshte vetem pune eksperjence !

sidoqofte pergjigja jote eshte komplementare e simes per sa i perket pyetje se fillimit.
ciao

Princi i Bardhe

Primus registratum

kto gocat qe jane tani ne linje nuk e paskan bere akoma /pf/images/graemlins/blush.gif nejse une ne comp pyes se meyre reale edhe te dua si them dote /pf/images/graemlins/frown.gif

BISOU

Primus registratum

PLAKU DHE DETI,
Faleminderit per shpjegimin e dokumentacionit qe ke paraqitur dhe te them te drejten thashe experience vetem ngaqe mu duk shume real!!!!
Po nejse ku punon qe te di se ku mund te takohemi mbas pune???

Dhe ti po ndjen ndonje dridhje elektrike qe po me afron kete kerkese apo hajt meqe jemi ne albforum ta provojme njehere :goofy:

heeeeeemmmmmmmmm :devil:

BISOU

Primus registratum

WWAHHHH PO TI PLAKU QENKE NE EVROPE MO!!! :smash:
Ne se ke avion privat une vij nese jo paska pune puna!!!!!
:cool:

plakudhedeti

Primus registratum

[qb] PLAKU DHE DETI,
Po nejse ku punon qe te di se ku mund te takohemi mbas pune???

Dhe ti po ndjen ndonje dridhje elektrike qe po me afron kete kerkese apo hajt meqe jemi ne albforum ta provojme njehere :goofy:

heeeeeemmmmmmmmm :devil: [/qb]
jo jo kur thashe qe sonte (pas punes) ishte per ketu tek mua ne pergjithesi, nuk ishte per ty BISOU (me vjen keq !) por bravo hde njehere, replika jote me kujton fillimet nga viti 1997 kur kaloja gjithe diten ne chat !

albforumi qenka elektronikisht i nxehte ! waw !

esmerina

Primus registratum

Ej ...c'po beni mo. Po kaloni neper zona te rrezikshme . Bisou, sa here te kam thene qe dashuria nuk eshte loder. Mos u tall me te gjithe. :smash: :kiss:

S6T6N6

Forumium maestatis

BISOU... atje tek ti duhet te jete ora dy e nates apo jo /pf/images/graemlins/smile.gif

BISOU

Primus registratum

PLAKU, NE 2004 QE TE MBASH NJE DRITARE TE HAPUR NE COMPJUTER NUK DMTH QE E SHIKON GJITHE DITEN NDOSHTA HERE PAS HERE KUR GJEN NDONJE GJE INTERESANTE !!!
KUPTON!!!!

Princi i Bardhe

Primus registratum

[qb] ESSI E DASHUR !!!!!!!!! :wub: [/qb]
po kjo tani tallje eshte apo sinqerisht ..te erdhi nga perbrenda???? /pf/images/graemlins/smile.gif :wub:

BISOU

Primus registratum

Fillimisht postuar nga S6T6N6:
[qb] BISOU... atje tek ti duhet te jete ora dy e nates apo jo /pf/images/graemlins/smile.gif [/qb]
MIRMENGJES I DASHUR S6 /pf/images/graemlins/smile.gif

SI PO TE SHKON DITA SOT
NDONJE GJE INTERESANTE
A ESHTE PESON I/E DASHURUAR APO JO????

:wave:

Princi i Bardhe

Primus registratum

[qb] ESSI E DASHUR !!!!!!!!! :wub: [/qb]
po kjo tani tallje eshte apo sinqerisht ..te erdhi nga perbrenda???? /pf/images/graemlins/smile.gif :wub:

Princi i Bardhe

Primus registratum

edhe pse sma pyete mua po e them nje mendim timin...mua me duket se po ...biles me duket head over hills biles!!! :wink:

S6T6N6

Forumium maestatis

Eshte nje teme e bukur... E pra lind pyetja: A eshte Peson i/e dashuruar