Meshkujt pyesin ------------------> Femrat pergjigjen

vincent vega

Primus registratum
Re: Meshkujt pyesin ------------------> Femrat pergjigjen

Me falni qe po futem si pilaf ne mes te ketij dialogu virtual mes Bizhu dhe S6T6N6,po me duket se flisni 2 gjuhe te ndryshme.Me shume po krijoni konfuzion te panevojshem,pa u kthjelluar sac duhet dhe pa qartesuar tamam mendimet.Jeta eshte e thjeshte,mos e komplikoni ne menyre artificiale,se behen terkuze gjerat kot.
P.S.Nuk dua te dal si kompetent,as te jap,as te shes men.Edhe nje here me falni qe u futa si pilaf.

Fillimisht postuar nga Prodigychild01:
[qb] Pse e kane inat femrat kur e leme kapakun e WC-se pa e ulur pasi bejme shurren? [/qb]
Sepse ndodh qe ngrihesh ne mesnate, me sy gjysme te hapur, pa ndezur driten fare, vrapon ne WC, ulesh dhe puffffff bie brenda. Ne fakt nuk bie tamam brenda, bie gjysem brenda, ku te ngecin tulet rreth porcelanit te ftohte, dhe pervec dhimbjes, nuk ke pervetsuar akoma nje teknike se si ta nxjerresh vehten jashte. Do te duhet pastaj te ndezesh dushin se vetem fobia qe ke rene ne toilet nuk te le me te flesh, pastaj duhet te zbresesh posht ne qilar te gjesh atoporlantin e te mendohesh mire se cfare dreqin do ti gerthasesh partnerit insensitiv kesaj radhe. Gjithe ajo pune pra! :devil:

ladouce2005

Primus registratum

Fillimisht postuar nga S6T6N6:
[qb] Ej cuna... sic dini vete... pytje me spec, sa me elegante, qe te zgjidhni dhe enigmat tuaja, qe vetem gjinia tjeter i di...

Po e filloj vete une sic dhe e kom zakon.
Pyetje per ju vajza...

Me ben pershtypje qe kur jeni neper lokale shkoni gjithnje ne WC dyshe PSE???! [/qb]
sa per t'ju marre ju cunave neper goje /pf/images/graemlins/laugh.gif , s'te kishte shkuar mendja? :devil:
dhe per te pyetur njera-tjetren "si dukem"? /pf/images/graemlins/tongue.gif

ladouce2005

Primus registratum

Fillimisht postuar nga 'Neo':
[qb] Nese nuk je e qarte ne ate qe do te dish, nuk besoj se mund te te iluminoj kush?!

Kshu ke qene dhe ate dite me ate cunin ti?!

/pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Neooooooooo e du une ket avatarin tend :wub:

ladouce2005

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Blendi@:<br />[qb] Sa mire qe nuk me ke pare se do beje rezervim mujor tek tavolina anash /pf/images/graemlins/laugh.gif
-Ulu,4.

Pyetje 2.
Perse rrini me ore te tera para pasqyres,kur si gjithmone do te shpreheni me termin shabllon:
Nuk me pelqen vetja ?? [/qb]
:smash: :smash: sepse presim nje kompliment nga ju, :goofy: qypa qe jeni ju cunat nganjehere /pf/images/graemlins/laugh.gif

ladouce2005

Primus registratum

Fillimisht postuar nga TEDI:
Pse ju femrat nuk i shikoni mire meshkujt e . Masnej ne duam te Falenderojme Nenen Natyre qe na dha mundesine dhe rastin te admirojme dhe te veshtrojme nje nga Krijesat e saj me te Arrira dhe Perfekte ... [/QB]
Tedi :thumbsup: 100 pike i ke marre

BISOU

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Vincent Vega:
[qb] Me falni qe po futem si pilaf ne mes te ketij dialogu virtual mes Bizhu dhe S6T6N6,po me duket se flisni 2 gjuhe te ndryshme.Me shume po krijoni konfuzion te panevojshem,pa u kthjelluar sac duhet dhe pa qartesuar tamam mendimet.Jeta eshte e thjeshte,mos e komplikoni ne menyre artificiale,se behen terkuze gjerat kot.
P.S.Nuk dua te dal si kompetent,as te jap,as te shes men.Edhe nje here me falni qe u futa si pilaf. [/qb]
PILAF :smash: :smash: :smash:
Po pse mo te thjeshta jane pergjigjet tona pa nderlikim fare ashtu si mendojme ashtu pergjigjemi pse u nderlikove ti keshtu :goofy:
Apo u bere xheloz se po na shkon muhabeti mua BISOU & S6 :cool:

heeeeeeeeee :devil:

na ler ne te bejme pak muhabet ashtu si kemi qef :shrug:

ciao :wave:

Kordelja

Valoris scriptorum

Fillimisht postuar nga S6T6N6:
...
Me ben pershtypje qe kur jeni neper lokale shkoni gjithnje ne WC dyshe PSE???!
Hmmmmmm edhe une e bej perhere kete pyetje, ne ka ndonje qe e "praktikon" kete ves te ma thote se asnjehere nuk e kam marre vesh :rolleyes:

Versioni im eshte: O keni frike me shku tek e tek ne banjo, gje qe me prish pune mua qe pres pas dere sa per dy e jo per nje, o e beni se keni frike te rrini pa shoqen ne tavoline.

Te dyja rastet me rezultojne absurde :rolleyes:

S6T6N6

Forumium maestatis

Realisht nuk e di pse por dhe mua kjo manover e femrave me ka rene shume ne sy dhe me ben te pyes veten shpesh... nuk do e imagjinoja dot veten te ikja ne WC me nje shokun tim hahahahahah ABSURDE

ladouce2005

Primus registratum

po ju e beni te gjithe ne nje vend mo, kurse ne femrat kemi dhoma te vogla te vecanta, jo si ju :tipsy:
mund te shkojme bashke, e askush s'mendon gje, po te shkojne dy meshkuj bashke ne tualet, duke bere cicin e duke bere muhabet, atehere lindin shume pyetje :devil:

koppertoni

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Nelk@:<br />Sepse ndodh qe ngrihesh ne mesnate, me sy gjysme te hapur, pa ndezur driten fare, vrapon ne WC, ulesh dhe puffffff bie brenda. Ne fakt nuk bie tamam brenda, bie gjysem brenda, ku te ngecin tulet rreth porcelanit te ftohte, dhe pervec dhimbjes, nuk ke pervetsuar akoma nje teknike se si ta nxjerresh vehten jashte. Do te duhet pastaj te ndezesh dushin se vetem fobia qe ke rene ne toilet nuk te le me te flesh, pastaj duhet te zbresesh posht ne qilar te gjesh atoporlantin e te mendohesh mire se cfare dreqin do ti gerthasesh partnerit insensitiv kesaj radhe. Gjithe ajo pune pra! :devil: [/QB]
Mesuam disa gjera si autoparlanti. Cfare mashkulli eshte ai qe ble autoparlant. Nuk e di baboja se ajo per te e do autoparlantin. Une e ndaj te kerkoj autoparlant. Yikes!

Nje peytje tjeter. Po e zeme qenushi i saj i vogel eshte me diabet. Cfare prisni juve femra nga neve?

BISOU

Primus registratum

Fillimisht postuar nga The Koperton:
[qb]
Fillimisht postuar nga Nelk@:<br />Sepse ndodh qe ngrihesh ne mesnate, me sy gjysme te hapur, pa ndezur driten fare, vrapon ne WC, ulesh dhe puffffff bie brenda. Ne fakt nuk bie tamam brenda, bie gjysem brenda, ku te ngecin tulet rreth porcelanit te ftohte, dhe pervec dhimbjes, nuk ke pervetsuar akoma nje teknike se si ta nxjerresh vehten jashte. Do te duhet pastaj te ndezesh dushin se vetem fobia qe ke rene ne toilet nuk te le me te flesh, pastaj duhet te zbresesh posht ne qilar te gjesh atoporlantin e te mendohesh mire se cfare dreqin do ti gerthasesh partnerit insensitiv kesaj radhe. Gjithe ajo pune pra! :devil: [/qb]
Nelk
:lol: :lol: :lol:
u shkriva gazit se tani per te qene te sinqerte besoj se na ka ndodhur te gjitheve ndoshta pervec atyre qe perdorin banjo alla-Turka :confused:

po aman se u shkriva ne pershkrimin tend i ke rene pikes!!! po edhe ti tani shtepi me qilar aman o, mbaje ate atoporlantin afer se e ze frika e nuk guxon te perserisi gabimin pastaj!!!!
me ke bo me qesh dhe pike muhabeti :goofy:

:wave:

ladouce2005

Primus registratum

funny :lol:
po mua qe s'me ka ndodhur /pf/images/graemlins/laugh.gif
kur mbaroj pune, e ngrej kapakun qe ta le gati per te dashurin, kur shkon ai, mbaron dhe e ul kapakun, qe ta leje gati per mua /pf/images/graemlins/laugh.gif :devil:

BISOU

Primus registratum

aman te lutem proveje nje here se me te vertete do te qeshesh se do e kuptosh sikletin prej verteti :goofy:

:wave:

Boby

Primus registratum

Kam une tani nje pyejtje qe me ka bere shpesh pershtypje.

Perse shume femra kur perballen ne rruge me nje mashkull ulin syte ose akoma me keq koken.

Deri tani asnje femer s'me eshte pergjigjur qarte.

albana

Lara Croft

Force zakoni ne shumicen e rasteve.Ka raste gjithsesi qe eshte shenje mosperfilljeje,po u shoqerua me kafshim buze tregon interes ose buzeqeshja shoqeruese tregon ndjenja reciproke kur dhe mashkulli buzeqesh.mund te thoja shume po tani kam dike te rendesishem online.

Garo

Primus registratum

Fillimisht postuar nga smile:
[qb] Kam edhe une nje pyetje: pse ju meshkujt (qofte kur jeni ne kembe e qofte ne makine) sapo dalloni nje femer ne rruge do ktheni kryet me e vrojtuar mire? [/qb]
Qe te shofim se me cfare majmuni kemi te bejme.

Garo

Primus registratum

Pse ju femrame kur nje mashkull u ben kompliment se jeni e bukur , ose ua thot kete mbase sa per tu bere qejfin .
Dhe juve ju hipen vetja ne qef e u duket vetja sikur keni kapur zotin per bo*******esh

bebivogel

Forumium maestatis

ALROSS mos ke qene ndonje here femer ti? :devil:

PS: Brenda temes jam