Meshkujt pyesin ------------------> Femrat pergjigjen

koppertoni

Primus registratum
Re: Meshkujt pyesin ------------------> Femrat pergjigjen

Fillimisht postuar nga Dua:
[QB]Cfare ndjenje eshte te japesh e te marresh me 2-3 persona njekohesisht?
Quhet three/foursome e dashur. Ne meshkujt vdesim per to. Hypothalamus kalon jashte kufijve qe njeh etika humane. Aftesi e njeriut te ja kaloje kafsheve. Hypothalamus eshte zona ku prodhohen sinjalet elektrike per hormonet. Eshte mister si zhvillohen por Darvini me 30 vjet studim eshte i sakte. Ne kemi evoluar nga kafshet. Sa kafshe perfekte eshte ne deshiren tende te zgjedhesh kafshen/mashkullin me te mire per jeten tende.

Nje pyetje per juve: Kam degjuar se i shikoni meshkujt me bisht te syrit kur i pelqeni. E vertete eshte kjo?

Shqiptarja

Primus registratum

Pyetje 2.
Perse rrini me ore te tera para pasqyres,kur si gjithmone do te shpreheni me termin shabllon:
Nuk me pelqen vetja ?? [/QB]
Që mos ua "marrim fytyren" juve çunave!!! /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/smile.gif

Dua

Primus registratum

Nje pyetje per juve: Kam degjuar se i shikoni meshkujt me bisht te syrit kur i pelqeni. E vertete eshte kjo?

Po, e si ta shikoj ashiqare e? Ai do e vereje kete dhe do nderoje qendrim dhe stil menjehere. Fillimisht me bisht te syrit, me pas me te dy syte, dikur kur behet vone i mbyll syte fare. /pf/images/graemlins/laugh.gif

D.

Dua

Primus registratum

Sa i perket pyetjes sime, deri tani asnje nga pergjigjet tuaja djema s'me duket e arsyeshme dhe e plote. Cka eshte katalizatori kyc qe iu shtyn deri tek ajo qe une pyeta?
Dhe nje gje. Si e gjeni kohen per te mbajtur 3-4 dashnore paralelisht?

Sa me perket mua, edhe po te jete ai mbreti i botes nuk do kisha pranuar qe jem dashnorja e trete apo e dyta me rradhe e princit me kale te bardhe. Vetem nje numer me shume? Eshte shume i dhimbshem per femrat ky fakt. Si thoni femra? Mbase gaboj. :rolleyes:

D.

S6T6N6

Forumium maestatis

Pyetje (per femrat natyrisht)

Deri ku do arrinte hakmarrja juaj ndaj dashnorit qe ju ka tradhetuar?

BISOU

Primus registratum

PO PERGJIGJEM UNE :devil:
Po mire akoma keni frike ju meshkujt se ne femrat e shekullit te 21 do hakmerremi.
Po une ps. do te hakmerresha:
Ti the dashnor aop jo????!!!???
Nese nuk do te isha e dashuruar por e kisha dashnor dhe ai me tradhton dhe une e kap me prase ne duar :goofy: do e lija totalish ne vend dhe nuk do me bente pershtypje fare!!!
pse??? Sepse perderisa ai po shijon dike tjeter dhe relacioni eshte thjesht *dashnore* atehere besoj se nuk do te isha e vrare dhe ai ne punen e vet une ne timen!!!
Ne se eshte i dashuri im qe me tradhton do te isha me te vetete e lenduar.......... :cry:
Por ne situata te tilla ka zgjidhje te ndryshme
sepse edhe tradhetite* mvaren dhe nxiten nga situata te ndryshme
*mund te kete qene dobsi e rastit i pire ose high*** ose mund ta kete provokuar aq shume sa dreqi ta mori nje jete kemi (prape nuk justifikohet) por ne nje rast te tille ai nuk e ka bere sepse do dike tjeter, e ka bere ngaqe eshte i dobet dhe une kuptoj se kam nje mashkull qe ka nje dobsi te tille dhe ketu mund te kete hapesire per falje nese ai tregon se une jam ajo qe ai me te vertete do!!!
*Ne se ai do dike tjeter dhe shkon me te, atehere ky kapitull mbyllet. :smash: :smash:
Pse: sepse une nuk dua te rri me dike qe nuk me do une dua te jem me dike qe me dashuron dhe dashuria nuk imponohet!!!!! Hakmarrja: abandonim total :smash: per nje kohe sa te me bjere inati, se ne fund te fundit jemi njerez dhe ndjenjat shpesh here jane te pa kontrolluara kur do dike tjeter ate do dhe pike!!!
Dhe pastaj kemi thene qe cdo relacion eshte nje experience ne jete, dhe nuk ka nevoje per hakmarrje!!!
Kjo eshte pergjigja ime :book:
:wave:

xhoni

Primus registratum

A mund te me pergjigjeni ju femra?
Pse thoni gjithnje qe keni pasur vetem nje dashnor,kur mund te keni pasur me shume?
Pse leshoni shpesh lot krokodili?
Pse ku shkoni tek shpia e te dashurit per here te pare beni sikur sdoni te beni dashuri dhe thoni se s'erdhet per ate pune?
Pse kur merrni vesh qe na pelqen dikush tjeter afroheni me shume?
Pse beni gjoja sikur seksi ju intereson me pak se te tjerat?

Pra pse jeni kaq FALLCO?

S6T6N6

Forumium maestatis

Mire pra mire se kur i referohem hakmarrjes perfshij cdo forme te saj ... dhe natyrisht indiferenca eshte nje nga ato... perderisa terbon derrin

BISOU

Primus registratum

nje mendim!!!
Xhoni te lutem shume nderro dashnore se obobobo!!!!
Nuk mund te krahasosh dhe te klasifikosh te gjitha femrat ne kete kategori!!!!
Next!!! :goofy:

Life goes on !!!

BISOU

Primus registratum

Fillimisht postuar nga S6T6N6:
[qb] Mire pra mire se kur i referohem hakmarrjes perfshij cdo forme te saj ... dhe natyrisht indiferenca eshte nje nga ato... perderisa terbon derrin [/qb]
:lol: :lol:
E veretete e terbon!!!!
Sorry :wave:
PO eshte e vetmja menyre per te harruar cka ndodhur dhe njeriu ka nevoje per kohe qe te reflektoje te fale dhe te harroje!!!

forgive & forget

S6T6N6

Forumium maestatis

Meqe BISOU e hape vete kete teme ... Ti harron??? (te mirat dhe te keqijat perfshire)

BISOU

Primus registratum

NUK BESOJ SE HARROJ TOTALISHT,
besoj se eshte diku e regjistruar ne komjuterin tim se dhimbja te le mbresa ashtu sic te le mbresa dhe gezimi
Por duke falur dhe harruar ne menyren tone eshte nje rruge qe te le te vazhdosh jeten pa ngecur ne vend numero dhe per te qene e hapur dhe pranuar njerez te rinj ne jete.
pra une dua te fal dhe te harroj nje dhimbje si tradhetia sepse ehhh ku i dihet jetes mund edhe une te tradhetoj dhe gjithmone mundohem ta ve veten ne situaten e tjetrit dhe te behem sa me e arsyeshme.
(nganjehere jam edhe shume drastike!!! po cte bej eshte pjese e imja)

po po harroj mos ki merak :goofy:

S6T6N6

Forumium maestatis

Atehere ti i le vend nje pyetje tjeter... Kur mashkulli ju tradheton gabimin e kerkoni tek ai apo tek vetja??? BISOU pergjigju ti e para?

BISOU

Primus registratum

[qb] Atehere ti i le vend nje pyetje tjeter... Kur mashkulli ju tradheton gabimin e kerkoni tek ai apo tek vetja??? BISOU pergjigju ti e para? [/qb]

BISOU

Primus registratum

gabim teknik u regjistrua pa vetedije...
Pergjigja ime:

Ky nuk mund te quhet gabim, ndjenjat nuk jane gabime, ndjenjat jane ndjenja,veprimet kushtezohen nga ndjenjat dhe nga njohja e vetvetes dhe partnerit dhe kushtet rrethanore.
Ajo qe con ne nje tradheti ndaj partnerit per mendimin tim mund ta kete burimin ne shume drejtime. Sigurisht qe une do te rishikoj situaten dhe rrethanat dhe do te pyes vetveten se ku qendron shkaku dhe ne mendje do analizoj relacionin ne te cilin jam, por duhet te kesh parasysh qe kur je ne mes te kesaj situate jo gjithmone je i arsyeshem sepse je i lenduar. Duhet te vendosesh trurin nenje pozicion asnjanesor qe te jesh i arsyeshem dhe te gjesh se ku qendron *gabimi* qofte i yti qofte i partnerit
" it takes two to tango "

S6T6N6

Forumium maestatis

Ajo qe thua ti eshte absolute si relativiteti thjeshte une pyeta se nese te ndodh qe ai te le, te tradheton ose ku e di une cfare, pikenisja e analizes tende fillon tek vetja apo te ai...

beshbossi

Primus registratum

[qb] Atehere ti i le vend nje pyetje tjeter... Kur mashkulli ju tradheton gabimin e kerkoni tek ai apo tek vetja??? BISOU pergjigju ti e para? [/qb]
meqe bisou u pergjigj!
Te vetja ,se meshkujt jane te afte te tradhtojne ne cdo moment e perderisa ndodhi pikerisht athere dmth se une s'i kam dhene gjithcka!

BISOU

Primus registratum

kuptoj,
Mendoj se tek vetja,
Sepse kam pershtypjen se lind pyetja:
Pse ai shkoi tek ajo??
Cfare gjen ai tek ajo qe nuk eshte tek une??
Cfare bera une qe ai te largohet apo te tradhetoj??
dhe pastaj fillon kundrapesha: :devil:
hahahaha,
Ai nuk eshte per mua!!!!
Ai nuk me dashuron!!!
Ai ka keto te meta .......................................................................................... ......................................................!!!
Dhe pas nje kohe pasi jane kthyer shume pergjigje te pyetjeve dhe opinioneve te dhena ne nje moment te acaruar atehere gjendet me te vertete se ku qendron arsyeja!!!
Po ahtu ritakimi ne nje gjendje shoqerore dhe ciltersie duke pyetur exin/exen se si e mendon relacionin qe kaluam te con nje nje prespective tjeter dhe rishikon se shume gjera ishin pare ne menyre tjeter. eshte e pa mundur te lexosh totalisht mendjen e tjetrit.
*po flas pak me teper, me shume se pyetja juaj*

po e mbyll me kaq qe te mos behem e besdishme :goofy:

BISOU

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Angeldeviled:
[qb]
meqe bisou u pergjigj!
Te vetja ,se meshkujt jane te afte te tradhtojne ne cdo moment e perderisa ndodhi pikerisht athere dmth se une s'i kam dhene gjithcka! [/qb]
dakort,
ose gjithcka qe ka partneri/partnerja nuk eshte i/e mjaftueshme
ose nuk eshte ajo qe kerkon!!!

S6T6N6

Forumium maestatis

Perkundrazi je shume e drejte ne mendim ... do cmoja veten dhe kedo si egoist nese do fillonte analizen e fundit te nje raporti nga esi (pra nga fundi) ... fillimisht mendoj se duhet te qartesohesh per veprimet qe ti vete ke bere dhe pastaj te shikosh, supozosh apo, shkoj me larg GJYKOSH tjetrin...