ladouce2005
Primus registratum
Re: MENYRA QE JU PELQEN
Putrak te rafte pika se me vdiqe gazit :lol:
sa per temen, ashtu them dhe une :devil:
Putrak te rafte pika se me vdiqe gazit :lol:
sa per temen, ashtu them dhe une :devil:
Imagjinoj pozicionin tend /pf/images/graemlins/laugh.gifFillimisht postuar nga mikrula:
[qb] po mire mo shok e shoqe.........ju kastile e beni kete gje...???E moret veshe qe jam VETEM (pa te dashur) ketu e 4 muaj dhe bisedoni per teme te tille...?? AH.....nje te dashur dua qe te realizoje keto qe po lexoje nga ju,,,! Am i asking too much?? [/qb]
ktu ke jo nje po sa per te gjitha netet qe ti mund te jesh e gateshme per te zgjeruar njohjen tende ne fushen e ooooooooo seksitFillimisht postuar nga mikrula:
[qb] po mire mo shok e shoqe.........ju kastile e beni kete gje...???E moret veshe qe jam VETEM (pa te dashur) ketu e 4 muaj dhe bisedoni per teme te tille...?? AH.....nje te dashur dua qe te realizoje keto qe po lexoje nga ju,,,! Am i asking too much?? [/qb]
/pf/images/graemlins/laugh.gif e mor xax e nxore putren dhe ti... /pf/images/graemlins/tongue.gifFillimisht postuar nga PUTRAKU:
[qb]Sa keq qe nuk jam une aty thuj /pf/images/graemlins/frown.gif pa se eshte dimer a vere kujt i bohet vone,ja i bohet vone ksaja??.. [/qb]Fillimisht postuar nga Moira:
[qb] :idea: sa keq qe nuk eshte dimer... /pf/images/graemlins/tongue.gif[/qb]![]()
Moire Thu ti po cere them Une . se Une jom ZOg Note dhe ne Ate Ore qe te gjithe KAne gjumin e Trete une kom Idete dhe IMagjinatat e mia te Papame ...Fillimisht postuar nga Moira:
[qb] Ne oren 3 4 je aq i rraskapitur ,sa nuk te vjen as nje menyre ne mendje..?? :devil: [/qb]
PSE THU KSHU APO KUR I DEL NGA MRAPA TE THONE JA FUTE NGA PASFillimisht postuar nga Moira:
[qb] :tipsy: po ty mo,te pelqen te perfitosh ne kurriz te tjereve.... :smash: /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Po Gishtat e Kembeve i ke Fut n LLogari e ???????? /pf/images/graemlins/laugh.gifFillimisht postuar nga Moira:
[qb] /pf/images/graemlins/laugh.gif osht aq e lasht ,sa po te fillosh te numerosh katragjyshat te ngatarrohen gishtat... :tipsy: /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]