MENYRA QE JU PELQEN

S6T6N6

Forumium maestatis
Re: MENYRA QE JU PELQEN

Me pelqen shume stili courtesan, femra e ulur mbi karrige qe rrethon mashkullin qe rri ne kembe. Stili wolfe... lopthi ne kembe, frog, pozicion imagjinativ me shume... nje femer siper qe te leviz si e cmendur (ket stil e bej kur "zgjohem" dembel) dhe natyrisht misionary, kur e kam me shpejtesi pasi me duhet te iki diku /pf/images/graemlins/laugh.gif

gatula

Primus registratum

po mire mo shok e shoqe.........ju kastile e beni kete gje...???E moret veshe qe jam VETEM (pa te dashur) ketu e 4 muaj dhe bisedoni per teme te tille...?? AH.....nje te dashur dua qe te realizoje keto qe po lexoje nga ju,,,! Am i asking too much??

S6T6N6

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga mikrula:
[qb] po mire mo shok e shoqe.........ju kastile e beni kete gje...???E moret veshe qe jam VETEM (pa te dashur) ketu e 4 muaj dhe bisedoni per teme te tille...?? AH.....nje te dashur dua qe te realizoje keto qe po lexoje nga ju,,,! Am i asking too much?? [/qb]
Imagjinoj pozicionin tend /pf/images/graemlins/laugh.gif

femalemasturbation.jpg

soni2

Primus registratum

Fillimisht postuar nga mikrula:
[qb] po mire mo shok e shoqe.........ju kastile e beni kete gje...???E moret veshe qe jam VETEM (pa te dashur) ketu e 4 muaj dhe bisedoni per teme te tille...?? AH.....nje te dashur dua qe te realizoje keto qe po lexoje nga ju,,,! Am i asking too much?? [/qb]
ktu ke jo nje po sa per te gjitha netet qe ti mund te jesh e gateshme per te zgjeruar njohjen tende ne fushen e ooooooooo seksit

zgjidh e merr nga nje ne rradhe nqs je e pangopur mud te marresh dhe dy :goofy: :lol: :thumbsup:

Fillimisht postuar nga PUTRAKU:
[qb]
Fillimisht postuar nga Moira:
[qb] :idea: sa keq qe nuk eshte dimer... /pf/images/graemlins/tongue.gif
Relax-by-the-fire.jpg
[/qb]
Sa keq qe nuk jam une aty thuj /pf/images/graemlins/frown.gif pa se eshte dimer a vere kujt i bohet vone,ja i bohet vone ksaja??.. [/qb]
/pf/images/graemlins/laugh.gif e mor xax e nxore putren dhe ti... /pf/images/graemlins/tongue.gif

soni2

Primus registratum

moira i dogje robt

ej mos ke ndonje tjeter nga keto ne aksion ama
:lol: :goofy: :tipsy: :thumbsup:

TEDI

Valoris scriptorum

[qb] Ne oren 3 4 je aq i rraskapitur ,sa nuk te vjen as nje menyre ne mendje..?? :devil: [/qb]
Moire Thu ti po cere them Une . se Une jom ZOg Note dhe ne Ate Ore qe te gjithe KAne gjumin e Trete une kom Idete dhe IMagjinatat e mia te Papame ...

soni2

Primus registratum

[qb] :tipsy: po ty mo,te pelqen te perfitosh ne kurriz te tjereve.... :smash: /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
PSE THU KSHU APO KUR I DEL NGA MRAPA TE THONE JA FUTE NGA PAS

TEDI

Valoris scriptorum

O MOire n cere KOhe t Lashtsis o kjo Stilja... /pf/images/graemlins/laugh.gif

/pf/images/graemlins/laugh.gif osht aq e lasht ,sa po te fillosh te numerosh katragjyshat te ngatarrohen gishtat... :tipsy: /pf/images/graemlins/laugh.gif

TEDI

Valoris scriptorum

[qb] /pf/images/graemlins/laugh.gif osht aq e lasht ,sa po te fillosh te numerosh katragjyshat te ngatarrohen gishtat... :tipsy: /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Po Gishtat e Kembeve i ke Fut n LLogari e ???????? /pf/images/graemlins/laugh.gif